Czarodziejka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Te głosy są bardzo cenne, nawet jeśli walczy się o wory karmy. Głosujcie! Ja oczywiście swój głosik oddam na Zielonkę ;) Quote
aisak102 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Ludzie, gdzie mam głosować? A czy rozważacie możliwość wprowadzenia adopcji wirtualnych? Z tego też mogą być pieniążki, a dla wirtualnego opiekuna satysfakcja, że dba o swojego wybranego pupila. Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Jeszcze nie głosuj,żabeczko złota...Narazie to trzeba zgłosić-jesli nikt nic nie ma przeciw na [URL="http://www.krakvet.pl"]www.krakvet.pl[/URL] dział forum Fundację Maja.W okolicach 16 głosowac,głosować,głosować..Oczywiście po uprzedniej rejestracji na forum i uzyskaniu hasła. Ela Quote
Kara. Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Halo Ja mogę to zgłosić do głosowania ale czy ktoś zorientowany może mi podać krotki opis, potrzeby iadres strony internetowej??? Quote
Zmysł Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='aisak102']Ludzie, gdzie mam głosować? A czy rozważacie możliwość wprowadzenia adopcji wirtualnych? Z tego też mogą być pieniążki, a dla wirtualnego opiekuna satysfakcja, że dba o swojego wybranego pupila.[/quote] Rozmawialiśmy o tym. Na pewno będzie wdrożone przez decydentów. Sam jestem w stanie namówić przynajmniej 4-5 osób na wirtualne adopcje. Quote
anouk92 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [B][U]Rozliczenie dotychczasowych bazarków:[/U][/B] Pucka69 - 51 zł AiK - 50 zł Hund - 28 zł Tanina - 21 zł Czarna60 - 73 zł Alpina - 55 zł Nie podano nicka - 37 zł Sylwia i boksery - 150 zł Iczing - 45 zł Aisak102 - 50 zł Aisak102 - 150 zł Dea - 21 zł Agusiazet - 8,50 zł Julqa - 26 zł Ronja - 21 zł Ania-Sonia - 35 zł Tomcug - 100 zł pucka69 - 15 zł [COLOR=red]dzień 04.06 - 936,50 zł[/COLOR] Brakuje nam już "tylko" - 3,814 zł;) Quote
anouk92 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Nowy bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5881496#post5881496[/URL] Quote
Zmysł Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='anouk92'][B][U]Rozliczenie dotychczasowych bazarków:[/U][/B] Pucka69 - 51 zł AiK - 50 zł Hund - 28 zł Tanina - 21 zł Czarna60 - 73 zł Alpina - 55 zł Nie podano nicka - 37 zł Sylwia i boksery - 150 zł Iczing - 45 zł Aisak102 - 50 zł Aisak102 - 150 zł Dea - 21 zł Agusiazet - 8,50 zł Julqa - 26 zł Ronja - 21 zł Ania-Sonia - 35 zł Tomcug - 100 zł pucka69 - 15 zł [COLOR=red]dzień 04.06 - 936,50 zł[/COLOR] Brakuje nam już "tylko" - 3,814 zł;)[/quote] Piękna lista ludzi Wielkich Serc Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 My z uporem maniaka powracamy do sprawy aukcji cegiełkowej na allegro.Przeglądaliśmy i jest np. w dziale,,Zwierzeta-psy,,taka aukcja.Robiona jest na rzecz schroniska w Gdańsku. Zajrzyjcie ludziska.Tam tez można by zebrac pare groszy. Może wkleimy tak na wzór? W+E Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 To znowu my-mają dwie takie aukcje:jedna na rzecz psów,druga na rzecz kotów. Wklejam to jest napewno w takich aukcjach istotne: [SIZE=+2][COLOR=blue][B]ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYM REGULAMINEM ALLEGRO.PL INFORMUJĘ, ŻE PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST POTWIERDZENIE (CERTYFIKAT) PRZEKAZANIA WYGRANEJ NA AUKCJI KWOTY, Z PRZEZNACZENIEM NA POMOC DLA SCHRONISKA W GDAŃSKU [/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=+2][COLOR=blue][B]---------------------------------------[/B][/COLOR][/SIZE][B][SIZE=5][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=+2][COLOR=blue][B][/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Czarodziejka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Waldi - ja piszę, że przedmiotem aukcji są zdjęcia ;) Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Wzór [CENTER][FONT=arial][SIZE=+3][COLOR=red][U][B]KUP CEGIEŁKĘ na pomoc dla zwierząt w schronisku w Gdańsku. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/U] [/CENTER] [SIZE=+1][COLOR=blue][B]Wyżywienie, leczenie, sterylizacja... Zwiększenie ilości adopcji zwierząt... Okazanie czułości czworonożnym podopiecznym...[/B] Wykarmienie 1 psa / mies. - 40 zł sterylizacja 1 psa - 100 zł podrapanie za uchem - bezcenne Nie za każdą formę pomocy trzeba zapłacić, nie mniej bez pieniędzy nie za wiele można zrobić. Powyższe przykłady oczywiście nie należy brać dosłownie, pokazują jednak na jakie koszty narażone jest schronisko (tylko psów jest ok. 370). [COLOR=green][B]Dlatego liczymy na Waszą pomoc.[/B][/COLOR] Wierzymy, że razem jesteśmy w stanie pomóc naszym futrzakom. Niebądźmy nieczuli na ich tragedię. Pomóżmy, chociaż raz.[/COLOR][/SIZE]</B>[SIZE=3] [/SIZE] [CENTER][B]W tytule przelewu za tą aukcję, wpisz [U]"PODAJĘ ŁAPĘ - serce dla psa"[/U].[/B][/CENTER] [B]Wklejam to by na tym przykładzie opracować cos podobnego dla Fundacji Maja.Czarodziejko-jestes naprawde dobra jeśli chodzi o allegro może przyjrzyj się i może możnaby spróbować..[/B] [B]Ela[/B] [CENTER] [/CENTER] Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 A to niech będa zdjęcia!Taka cegiełka po 3 zł..Zdjęcia psów Fundacji.. (ale się rozgadaliśmy..to tak z sympatii!) Ela Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Zdjęc to my nie mamy-my mamy tylko pomysły:oops: A więc: wolontariusze Fundacji Maja-zdjęcia macie? Czarodziejka wystawi tylko musi miec co wystawiac.. A z tego co czytam na allegro to taka aukcja ma sens.. I oczywiście jak taka aukcja dojdzie do skutku to upominek dla osoby co kupi tych cegiełek najwięcej damy Ela PS w sprawie zdjęc zaraz do anouk92 napiszemy Quote
Czarodziejka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Waldi, ja na różne fundacje to uzbierałam już ponad 10 tys zł ;) Quote
paros Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='Czarodziejka']Gdzie te foty? Mogę jutro wystawić ;)[/QUOTE] Jedyne zdjecia jakie mam psiaków to te, które powklejałam na wątkach. Pewnie niektóre trzeba wykadrować :roll: Jak chcesz to moge uporządkować i wybrać co ładniejsze zdjęcia psiaków. :lol: A jakiej wielkości powinny być te zdjęcia :roll: A może podać wątki i wolisz sama wybrać :roll: Quote
anouk92 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Zdjęcia są na stronach 40-41 tego wątku oraz pod linkami na pierwszej stronie. Waldi i Czarodziejka - DZIĘKUJEMY ZA POMOC!!!!:loveu: Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 To my... Czarodziejko,daj znać czy wystawisz i kiedy.Jak dostaniemy znak,to bysmy wysłali upominek dla zwyciężcy licytacji..Myślimy,że to powinna byc książka o psach..Jakby aukcja była dla kotów to dalibyśmy te broszkę-jest przepiękna.. Rybki kochane,zgłoście Fundacje na krakvet [URL="http://www.krakvet.pl"]www.krakvet.pl[/URL] Trzeba mięc tam konto..Trzeba to zrobic bo juz sie zgłaszaja fundacje-jest i Kot z Torunia,jest i ,,Przystań Ocalenie,, i inne.. Sprężmy sie koleżanki i koledzy,bo warto! Sami byśmy zgłosili,ale trochę sie obawiamy...Swego czasu strasznie nam obojgu zależało na tym by schronisko w Ostródzie zgłosiło sie na Molosach..No i się zgłosili...I nie jest karma którą dostali najwyższej jakości.. Może my oboje przynosimy pecha?:oops: :placz: :-( E+W Quote
anouk92 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Zgłosiłam fundację do Krakvetu: [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=31031#31031[/URL] PROSIMY O GŁOSY OD 16 CZERWCA! Quote
Guest Elżbieta481 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 To b.b.b dobrze... To jako upomnike w aukcji na allegro będzie ksiązka o psach pt,,Mądrzejsze niz myślisz,, Czekamy na znak i wysyłamy Ela Quote
paros Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='anouk92']Zdjęcia są na stronach 40-41 tego wątku oraz pod linkami na pierwszej stronie. Waldi i Czarodziejka - DZIĘKUJEMY ZA POMOC!!!!:loveu:[/quote] Chyba nie wszystkie linki otwierają się :cool3: :shake: i brak ostatnio założonych wątków :roll: Może sprawdź, Nuka, Oreiro ... dalsze linki nie wiadomo do którego psa (brak imienia psa :shake: ) Wklejam pilny apel!!! [B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]MOŻE KTOŚ ZNA TANIE PRZYTULISKO, GDZIE W GODNYCH WARUNKACH ZA NIEWIELKĄ OPŁATĄ MOGLIBYŚMY UMIEŚCIĆ KILKA PSÓW!!! :roll: [/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Mamy kilka psiaków (mi. dobki), które niedługo tracą dach nad głową i nie mają gdzie podziać się!!! :-( :-( [/SIZE][/FONT][/B] Quote
Zmysł Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='anouk92']Zgłosiłam fundację do Krakvetu: [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=31031#31031[/URL] PROSIMY O GŁOSY OD 16 CZERWCA![/quote] Brawo Anouk92:loveu: . Wielka mobilizacja od 16 czerwca!!! Quote
em-chan Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 hejka :) zostały już ustalone materiały które mają być zawarte w ulotce? znaczysię te które mam przekazać grafikowi? zdjęcia i tekst? bo co do tekstu, rozumiem że ma być ten co na forum? i jak ocena dotychczasowej ulotki? przepraszam, niestety z racji pracy nie mogę na razie przejrzeć wszystkich wątków, będę mogła zająć się tym dopiero jutro :( jakby co, grafik już czeka, prześlę mu też dotychczasową ulotkę. Quote
Recommended Posts