Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze jakbyście na pv casting na sumy przewozowe mi dali - to zacznę myśleć jeszcze bardziej pozytywnie :cool3:
na razie światówka przed nami.
a tak przy okazji - jakie są tam warunki na uzyskanie championatu (chodzi o Genewę) - ile CACów. I jaki czas?

Posted

Dzięki.
Ale ceny za zgłoszenia :crazyeye:
No i zagraniczni sędziowie u mnie, kaszana trochę.... Często się zdarza, że pierwszy raz na oczy widzą ogara (na Litwie znajomy miał taki przypadek, sędzina bała się dać CAC i CACIB, bo nie była pewna czy pies zgodny ze wzorcem :angryy: )

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Ceny niezłe mają i za zwykły CACIB prawie takie same jak za europejską.[/QUOTE]

i tak przeskoczyli w cenach światówkę.
(co się dziwić niemieckim autostradom - ja bym się cieszyła nawet z zapchanych - w mojej części Pl nie ma żadnych i nie będzie)

Posted

[quote name='panbazyl'] i tak przeskoczyli w cenach światówkę.[/QUOTE]
No cóż, Szwajcaria do najtańszych krajów Europy nie należy ;-)
Ale myślę, że warto jechać, bo mimo cen podejrzewam, że zgłoszeń będzie sporo. Rzut beretem do Francji, Włoch, Niemiec, Austrii.
[quote name='panbazyl']co się dziwić niemieckim autostradom - ja bym się cieszyła nawet z zapchanych - w mojej części Pl nie ma żadnych i nie będzie[/QUOTE]
Korki na niemieckich autostradach się zdarzają, i to często, ale to, co się dzieje w ostatnich dniach sierpnia nie da się z niczym porównać. Można wyciągnąć paletki i zagrać w badmintona na autostradzie (nawet w telewizji pokazywali). Gorzej, jak komuś braknie wody...
Także wierz mi, nie ma się na co cieszyć...

Posted

ja najpierw zobaczę co na światówce będzie i jak nam pójdzie. I policzę ile mi kasy zostanie :evil_lol: choć chciałą bym Genewę obejrzeć. Na razie tylko w nierealnych planach ta wystawa.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='panbazyl']się jednak zastanawiam nad wyjazdem na tą wystawę.[/QUOTE]

No po takich sukcesach na WDS ...trzeba iść za ciosem!
Chętnie pojedziemy jesli uzbieramy grupę. Jak widać ceny hoteli, zgloszeń przerażaja i jest to trudne:placz:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Juta']Czy mógłby ktoś podać link do obsady sędziowskiej? [/QUOTE]
[URL]http://www.eurodogshow.ch/PDF/juges_new/Judges list.pdf[/URL]

[quote name='RudaPaskuda']a poda ktoś link do cen i sędziów i terminów zgłoszeń ??[/QUOTE]
[URL]http://www.eurodogshow.ch/PDF/INSCR_EURO.pdf[/URL]

Posted

[quote name='McDzik']W jaki sposób płacicie? Bo ten ich system Entry+ Pay mi nie czyta karty :/[/QUOTE]
Ja płaciłam debetową MasterCard i nie miałam problemów z płatnością.
Może trzeba spróbować inną kartą? ;-)