White Terrier Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ginger jest przecudna ! Prosimy stanowczo więcej zdjęc :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 (edited) [quote name='Ev!']Ginger jest pięknaaaa:iloveyou:[/QUOTE] Ewa gdzieś Ty nas wykopała, spod ziemi prawie. ;-) Aż się wzruszyłam jak zajrzałam na pierwsze strony tej galeryjki, tyle pieknych wspomnień... :loveu: Edited July 31, 2012 by Asia & Ginger Quote
Ev! Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='Asia & Ginger']Ewa gdzieś Ty nas wykopała, spod ziemi prawie. ;-) Aż się wzruszyłam jak zajrzałam na pierwsze strony tej galeryjki, tyle pieknych wspomnień... :loveu:[/QUOTE] Nie trudno było Was znaleźć;) Miliard stron postów to wyskoczyło jako pierwsze chyba;) Quote
Asia & Ginger Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 [quote name='anetta']Może warto powrócić do blożka? :)[/QUOTE] Oj, może i tak, poszperam, może znajdę jakieś fotki nowe na aparacie siostry. Sama jestem teraz na etapie kupna aparatu, bo mój stary po upadku robi rozmazane zdjęcia, a nie ma sensu go już naprawiać, bo swoje przeżył. [quote name='Ev!']Nie trudno było Was znaleźć;) Miliard stron postów to wyskoczyło jako pierwsze chyba;)[/QUOTE] Ewuś nie przesadzaj. :eviltong: Milion nowych blożków powstał od czasu jak zaprzestałam tu pisać, pewnie mają też masę stron. :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 [quote name='faith35']Czekam na zdjęcia Gingerowej........:)[/QUOTE] O kurczę zapomniałam o tym, muszę się zmobilizować i wrzucić w końcu zdjęcia. :oops: Quote
Recommended Posts