Izuuus Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Boż. Co za smarkacze, aż szkoda słów :roll: Jak tak w ogóle można :shake: Quote
BBeta Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Zdjęcia nie zostały wykorzystane do celów komercyjnych, więc nie rozumiem skąd takie straszne oburzenie :niewiem: Zgłoście nadużycie i po kłopocie... Quote
Izuuus Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 [quote name='BBeta']Zdjęcia nie zostały wykorzystane do celów komercyjnych, więc nie rozumiem skąd takie straszne oburzenie :niewiem: Zgłoście nadużycie i po kłopocie...[/QUOTE] Nikt (a bynajmniej tak mi się wydaje) nie jest tu strasznie naburmuszony. Można się zdenerwować przecież jak ci ktoś zjęcia 'kradnie' i uznaje je za swoje :roll: To co robią te dzieciaki jest żałosne. I tyle mam do powiedzenia :cool3: Quote
Marta_Ares Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 wczoraj o 7.30 zglosilam naduzycie, a zdjecia jak byly tak nadal sa:shake: Quote
akira Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Będziesz musiała chyba sobie troche poczekać ^^ :( Quote
anetta Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 I Gingerke też sobie ktoś przywłaszczył...ładnie, ładnie...:mad: [url]http://i43.tinypic.com/6nqdz8.jpg[/url] :loveu: Każde zajęte swoimi sprawami :evil_lol: [url]http://i42.tinypic.com/1zn0v0k.jpg[/url] Quote
Estera Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Asi komputer się spsuł i nie chcą jej naprawić i oddać ;( Quote
Izuuus Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Estera']Asi komputer się spsuł i nie chcą jej naprawić i oddać ;([/QUOTE] Kto nie chce naprawić i oddać? Bo się tam przejdę :mad: Quote
Moniskaa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 No poprostu dziecinada/:shake::shake: nie mają co robić po prostu...:cool1: Jakby ktoś zauważył zdjęcia moich zwierzaków to proszę o info. Dałam komentarz w jednym koncie tu podanym. "Spowiadasz się z tego że kradniesz?" Quote
cockermaister Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 No właśnie bardzo tu cicho:cool1: kiedy fotki:razz: Quote
Magda&Bloom Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 oj bidoka, dużo będzie miała nadrabiania :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='Marta_Ares']boshe.... jakie dzieciaki:shake: :shake: :shake: :shake: smiac sie czy plakac[/quote] Dzieci Neostrady się nudzą chyba. :cool1: [quote name='Marta_Ares']zobacz co znalazłam jak troche poszperałam:angryy: :angryy: [URL="http://nasza-klasa.pl/profile/21730322"]Logowanie do nasza-klasa.pl[/URL][/quote] No proszę, widzę, że nie tylko mi zazdroszczą Gingerki. :evil_lol: [quote name='sandrulka']Nie dziwie Ci się że jesteś zła, ja bym zobaczyła że ktoś przywłaszczył sobie zdjęcia mojego Rudego to bym chyba zabiła!!!!:angryy:[/quote] No do chęci zabicia kogoś to mi jeszcze daleko. ;) [quote name='Magda&Bloom']Ahhh dzieciary to mają pomysły :cool3:[/quote] Ja bym nigdy na to nie wpadła. :cool1: [quote name='Izuuus']Boż. Co za smarkacze, aż szkoda słów :roll: Jak tak w ogóle można :shake:[/quote] [quote name='akira']Ja nie moge jakie dzieci :angryy:[/quote] Gówniarzeria się dorwała do komputerów i szaleje. :mad: [quote name='BBeta']Zdjęcia nie zostały wykorzystane do celów komercyjnych, więc nie rozumiem skąd takie straszne oburzenie :niewiem: Zgłoście nadużycie i po kłopocie...[/quote] Zdjęcia zostały wykorzystane bez naszej wiedzy i pozwolenia, stąd oburzenie. A cel jest tu dla mnie zupełnie niezrozumiały. :roll: [quote name='Izuuus']Nikt (a bynajmniej tak mi się wydaje) nie jest tu strasznie naburmuszony. Można się zdenerwować przecież jak ci ktoś zjęcia 'kradnie' i uznaje je za swoje :roll: To co robią te dzieciaki jest żałosne. I tyle mam do powiedzenia :cool3:[/quote] Dokładnie. ;) [quote name='Estera']Asia postrasz dzieciaki czymś/ kimś :cool3:[/quote] A mogiem Tobą postraszyć? :cool3: Na pewno będą się bały jak powiem, że przyjdzie Esti Pesti i będzie krzyczeć. :cool3: :evil_lol: [quote name='Marta_Ares']wczoraj o 7.30 zglosilam naduzycie, a zdjecia jak byly tak nadal sa:shake:[/quote] Ja zgłosiłam nadużycie jak tylko się o tym dowiedziałam. Do tej pory nie zniknęły. :angryy: Quote
Asia & Ginger Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='akira']Będziesz musiała chyba sobie troche poczekać ^^ :([/quote] Wydaje mi się, że NK nic z tym nie zrobi. :shake: [quote name='anetta']I Gingerke też sobie ktoś przywłaszczył...ładnie, ładnie...:mad: [URL]http://i43.tinypic.com/6nqdz8.jpg[/URL] :loveu: Każde zajęte swoimi sprawami :evil_lol: [URL]http://i42.tinypic.com/1zn0v0k.jpg[/URL][/quote] Oni tak zawsze, każdy ma swoje sprawy. :evil_lol: [quote name='basia bonnie']Asia gdzieś nam zaginęła! :([/quote] No nie mów, że tak się stęskniłaś. :-o :evil_lol: [quote name='Estera']Asi komputer się spsuł i nie chcą jej naprawić i oddać ;([/quote] :placz: [quote name='Izuuus']Kto nie chce naprawić i oddać? Bo się tam przejdę :mad:[/quote] No ci co to niby się zajmują naprawą, a części sprowadzają ponad tydzień czasu. :angryy: [quote name='moniska']No poprostu dziecinada/:shake::shake: nie mają co robić po prostu...:cool1: Jakby ktoś zauważył zdjęcia moich zwierzaków to proszę o info. Dałam komentarz w jednym koncie tu podanym. "Spowiadasz się z tego że kradniesz?"[/quote] Ale komantarz. :lol: :evil_lol: [quote name='moniska']Co tu taka cisza??[/quote] Cisza, bo mnie nie było. :eviltong: [quote name='cockermaister']No właśnie bardzo tu cicho:cool1: kiedy fotki:razz:[/quote] Jak odzyskam kompa, czyli może jutro. :multi: Jest nadzieja. :cool3: Co ja głupia się łudzę, codziennie było jutro. :wallbash: [quote name='Estera']Asia nadal nie ma komputera...[/quote] Nie mam, ale jestem u kuzynki i korzystam. :cool3: [quote name='Magda&Bloom']oj bidoka, dużo będzie miała nadrabiania :eviltong:[/quote] A nawet mnie nie strasz, może do Gwiazdki się wyrobię. :evil_lol: Quote
Izuuus Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Oby Ci ten komputer szybko oddali. A tymczasem powinnaś robić Gingerkowe fotki bo wiesz zaległości masz, a ja już się doczekać nie moge nowych fotek złotej panienki :cool3::evil_lol: Quote
Estera Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='Asia & Ginger'] A mogiem Tobą postraszyć? :cool3: Na pewno będą się bały jak powiem, że przyjdzie Esti Pesti i będzie krzyczeć. :cool3: :evil_lol: [/quote]Możesz możesz :cool3: Dzieci często reagują płaczem na mój widok (nie licząc mojej małej, która za każdym razem leci z rączkami wyciągniętymi ku górze :loveu: ). A mi tam jest przykro, że nikomu mój Duszorek ani mój Szysz się nie podobają :shake::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 [quote name='Izuuus']Oby Ci ten komputer szybko oddali. A tymczasem powinnaś robić Gingerkowe fotki bo wiesz zaległości masz, a ja już się doczekać nie moge nowych fotek złotej panienki :cool3::evil_lol:[/quote] Fotki robię na bieżąco, także jak tylko odzyskam kompa, to na pewno nie będziecie mieli powodów do narzekań. :cool3: [quote name='Estera']Możesz możesz :cool3: Dzieci często reagują płaczem na mój widok (nie licząc mojej małej, która za każdym razem leci z rączkami wyciągniętymi ku górze :loveu: ). A mi tam jest przykro, że nikomu mój Duszorek ani mój Szysz się nie podobają :shake::evil_lol:[/quote] Podejrzewam, że nie tylko dzieci. :evil_lol: :diabloti: A przeszukałaś już całą NK? Ja bym się tak jeszcze nie cieszyła. :eviltong: Czy ktoś zauważył, że to już 600 stroniczka galerii Gingerki? :cool3: No to pijemy! Ja stawiam! :cool3: :diabloti: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: Quote
Estera Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 [quote name='Asia & Ginger'] Podejrzewam, że nie tylko dzieci. :evil_lol: :diabloti: A przeszukałaś już całą NK? Ja bym się tak jeszcze nie cieszyła. :eviltong: Czy ktoś zauważył, że to już 600 stroniczka galerii Gingerki? :cool3: No to pijemy! Ja stawiam! :cool3: :diabloti: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: :laola:[/quote] No nikt inny oprócz dzieci płaczem nie reagował :cool3: Ręce załamywali, bali się, uciekali, ale nie płakali :shake::evil_lol: Nie przeglądałam, bo nie mam czasu :eviltong: Jak stawiasz to pijemy :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
cockermaister Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Witam się wieczorkiem:loveu::loveu::multi: czekamy na fotki panienki Gingerki:lol::cool3::cool3: a no tak już 600 stronka pięknej Gingerki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: Quote
Kasia&Rika Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 super, to my tylko czekamy na powrót kompa i na zdjęcia:multi: Quote
Izuuus Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Gratulacjee 600 :-o:evil_lol: Skoro stawiasz..:drink1::beerchug::popcorn: - :cool1: Quote
Recommended Posts