Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia nie zostały wykorzystane do celów komercyjnych, więc nie rozumiem skąd takie straszne oburzenie :niewiem: Zgłoście nadużycie i po kłopocie...

Posted

[quote name='BBeta']Zdjęcia nie zostały wykorzystane do celów komercyjnych, więc nie rozumiem skąd takie straszne oburzenie :niewiem: Zgłoście nadużycie i po kłopocie...[/QUOTE]

Nikt (a bynajmniej tak mi się wydaje) nie jest tu strasznie naburmuszony. Można się zdenerwować przecież jak ci ktoś zjęcia 'kradnie' i uznaje je za swoje :roll:
To co robią te dzieciaki jest żałosne. I tyle mam do powiedzenia :cool3:

Posted

I Gingerke też sobie ktoś przywłaszczył...ładnie, ładnie...:mad:

[url]http://i43.tinypic.com/6nqdz8.jpg[/url] :loveu:

Każde zajęte swoimi sprawami :evil_lol: [url]http://i42.tinypic.com/1zn0v0k.jpg[/url]

Posted

No poprostu dziecinada/:shake::shake: nie mają co robić po prostu...:cool1:
Jakby ktoś zauważył zdjęcia moich zwierzaków to proszę o info.
Dałam komentarz w jednym koncie tu podanym. "Spowiadasz się z tego że kradniesz?"

Posted

[quote name='Marta_Ares']boshe.... jakie dzieciaki:shake: :shake: :shake: :shake:

smiac sie czy plakac[/quote]
Dzieci Neostrady się nudzą chyba. :cool1:

[quote name='Marta_Ares']zobacz co znalazłam jak troche poszperałam:angryy: :angryy:

[URL="http://nasza-klasa.pl/profile/21730322"]Logowanie do nasza-klasa.pl[/URL][/quote]
No proszę, widzę, że nie tylko mi zazdroszczą Gingerki. :evil_lol:

[quote name='sandrulka']Nie dziwie Ci się że jesteś zła, ja bym zobaczyła że ktoś przywłaszczył sobie zdjęcia mojego Rudego to bym chyba zabiła!!!!:angryy:[/quote]
No do chęci zabicia kogoś to mi jeszcze daleko. ;)

[quote name='Magda&Bloom']Ahhh dzieciary to mają pomysły :cool3:[/quote]
Ja bym nigdy na to nie wpadła. :cool1:

[quote name='Izuuus']Boż. Co za smarkacze, aż szkoda słów :roll:
Jak tak w ogóle można :shake:[/quote]
[quote name='akira']Ja nie moge jakie dzieci :angryy:[/quote]
Gówniarzeria się dorwała do komputerów i szaleje. :mad:

[quote name='BBeta']Zdjęcia nie zostały wykorzystane do celów komercyjnych, więc nie rozumiem skąd takie straszne oburzenie :niewiem: Zgłoście nadużycie i po kłopocie...[/quote]
Zdjęcia zostały wykorzystane bez naszej wiedzy i pozwolenia, stąd oburzenie. A cel jest tu dla mnie zupełnie niezrozumiały. :roll:

[quote name='Izuuus']Nikt (a bynajmniej tak mi się wydaje) nie jest tu strasznie naburmuszony. Można się zdenerwować przecież jak ci ktoś zjęcia 'kradnie' i uznaje je za swoje :roll:
To co robią te dzieciaki jest żałosne. I tyle mam do powiedzenia :cool3:[/quote]
Dokładnie. ;)

[quote name='Estera']Asia postrasz dzieciaki czymś/ kimś :cool3:[/quote]
A mogiem Tobą postraszyć? :cool3:
Na pewno będą się bały jak powiem, że przyjdzie Esti Pesti i będzie krzyczeć. :cool3: :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']wczoraj o 7.30 zglosilam naduzycie, a zdjecia jak byly tak nadal sa:shake:[/quote]
Ja zgłosiłam nadużycie jak tylko się o tym dowiedziałam. Do tej pory nie zniknęły. :angryy:

Posted

[quote name='akira']Będziesz musiała chyba sobie troche poczekać ^^ :([/quote]
Wydaje mi się, że NK nic z tym nie zrobi. :shake:

[quote name='anetta']I Gingerke też sobie ktoś przywłaszczył...ładnie, ładnie...:mad:

[URL]http://i43.tinypic.com/6nqdz8.jpg[/URL] :loveu:

Każde zajęte swoimi sprawami :evil_lol: [URL]http://i42.tinypic.com/1zn0v0k.jpg[/URL][/quote]
Oni tak zawsze, każdy ma swoje sprawy. :evil_lol:

[quote name='basia bonnie']Asia gdzieś nam zaginęła! :([/quote]
No nie mów, że tak się stęskniłaś. :-o :evil_lol:

[quote name='Estera']Asi komputer się spsuł i nie chcą jej naprawić i oddać ;([/quote]
:placz:

[quote name='Izuuus']Kto nie chce naprawić i oddać? Bo się tam przejdę :mad:[/quote]
No ci co to niby się zajmują naprawą, a części sprowadzają ponad tydzień czasu. :angryy:

[quote name='moniska']No poprostu dziecinada/:shake::shake: nie mają co robić po prostu...:cool1:
Jakby ktoś zauważył zdjęcia moich zwierzaków to proszę o info.
Dałam komentarz w jednym koncie tu podanym. "Spowiadasz się z tego że kradniesz?"[/quote]
Ale komantarz. :lol: :evil_lol:

[quote name='moniska']Co tu taka cisza??[/quote]
Cisza, bo mnie nie było. :eviltong:

[quote name='cockermaister']No właśnie bardzo tu cicho:cool1: kiedy fotki:razz:[/quote]
Jak odzyskam kompa, czyli może jutro. :multi:
Jest nadzieja. :cool3:
Co ja głupia się łudzę, codziennie było jutro. :wallbash:

[quote name='Estera']Asia nadal nie ma komputera...[/quote]
Nie mam, ale jestem u kuzynki i korzystam. :cool3:

[quote name='Magda&Bloom']oj bidoka, dużo będzie miała nadrabiania :eviltong:[/quote]
A nawet mnie nie strasz, może do Gwiazdki się wyrobię. :evil_lol:

Posted

Oby Ci ten komputer szybko oddali. A tymczasem powinnaś robić Gingerkowe fotki bo wiesz zaległości masz, a ja już się doczekać nie moge nowych fotek złotej panienki :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

A mogiem Tobą postraszyć? :cool3:
Na pewno będą się bały jak powiem, że przyjdzie Esti Pesti i będzie krzyczeć. :cool3: :evil_lol:

[/quote]Możesz możesz :cool3: Dzieci często reagują płaczem na mój widok (nie licząc mojej małej, która za każdym razem leci z rączkami wyciągniętymi ku górze :loveu: ).

A mi tam jest przykro, że nikomu mój Duszorek ani mój Szysz się nie podobają :shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']Oby Ci ten komputer szybko oddali. A tymczasem powinnaś robić Gingerkowe fotki bo wiesz zaległości masz, a ja już się doczekać nie moge nowych fotek złotej panienki :cool3::evil_lol:[/quote]
Fotki robię na bieżąco, także jak tylko odzyskam kompa, to na pewno nie będziecie mieli powodów do narzekań. :cool3:

[quote name='Estera']Możesz możesz :cool3: Dzieci często reagują płaczem na mój widok (nie licząc mojej małej, która za każdym razem leci z rączkami wyciągniętymi ku górze :loveu: ).

A mi tam jest przykro, że nikomu mój Duszorek ani mój Szysz się nie podobają :shake::evil_lol:[/quote]
Podejrzewam, że nie tylko dzieci. :evil_lol: :diabloti:
A przeszukałaś już całą NK? Ja bym się tak jeszcze nie cieszyła. :eviltong:

Czy ktoś zauważył, że to już 600 stroniczka galerii Gingerki? :cool3:

No to pijemy! Ja stawiam! :cool3: :diabloti: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: :laola:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
Podejrzewam, że nie tylko dzieci. :evil_lol: :diabloti:
A przeszukałaś już całą NK? Ja bym się tak jeszcze nie cieszyła. :eviltong:

Czy ktoś zauważył, że to już 600 stroniczka galerii Gingerki? :cool3:

No to pijemy! Ja stawiam! :cool3: :diabloti: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: :laola:[/quote]
No nikt inny oprócz dzieci płaczem nie reagował :cool3: Ręce załamywali, bali się, uciekali, ale nie płakali :shake::evil_lol:
Nie przeglądałam, bo nie mam czasu :eviltong:

Jak stawiasz to pijemy :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:

Posted

Witam się wieczorkiem:loveu::loveu::multi:
czekamy na fotki panienki Gingerki:lol::cool3::cool3:
a no tak już 600 stronka pięknej Gingerki:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:
:knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: