Pianka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='magda_drakkar']Śliczne te kwiatki:loveu: ale [U][B]grubaska [/B][/U]jeszcze piękniejsza oczywiście:diabloti::loveu:[/quote] Brawo :klacz: Tak trzymać:evil_lol: Quote
Cheritka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Ale u Ciebie piękna wiosna, [U][URL]http://i29.tinypic.com/2dgrf3a.jpg[/URL] cudne[/U] u mnie też Quote
Magot Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Kolejna osoba, która moją kuszynkę od grubasków wyzywa. :motz: [/quote] Kiedy mi chudzielec przez gardło nie przechodzi:diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='Pianka']Brawo :klacz: Tak trzymać:evil_lol:[/quote] :x :motz: :flaming: [quote name='Anka_ZG']śliczne te cwitki ci powychodziły Asiu:)[/quote] Dzięki. :p [quote name='Cheritka']Ale u Ciebie piękna wiosna, [U][URL]http://i29.tinypic.com/2dgrf3a.jpg[/URL] cudne[/U] u mnie też[/quote] A zaraz sprawdzę czy mówisz prawdę. :cool3: :evil_lol: ;) [quote name='magda_drakkar']Kiedy mi chudzielec przez gardło nie przechodzi:diabloti:[/quote] I Ty przeciwko mnie? :mad: Na zlocie się policzymy. :angryy: W końcu będę miała okazję ukraść Drakusia. :knuje: Quote
Magot Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] I Ty przeciwko mnie? :mad: Na zlocie się policzymy. :angryy: W końcu będę miała okazję ukraść Drakusia. :knuje:[/quote] O cholerka:look3: Ok los Drakkara przesądzony, a co ze mną?:diabloti: Quote
Moniskaa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='magda_drakkar']a co ze mną?:diabloti:[/quote] Przygarne Cię:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 witam, ale piekne kwiatki:loveu: :loveu: Quote
Pimpek Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Witanko :D [URL]http://i29.tinypic.com/dfzxpu.jpg[/URL] Ale się poderwała :eviltong: Co wy w niej grubego widzicie?:shake: Quote
KaRa_ Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Dzięcioł ma troszkę tłuszczyku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='magda_drakkar']O cholerka:look3: Ok los Drakkara przesądzony, a co ze mną?:diabloti:[/quote] A Ty sobie wrócisz do domku bez Drakkarka. :eviltong: :lol: :diabloti: [quote name='moniska']Przygarne Cię:diabloti:[/quote] Albo i tak może być. :cool3: :lol: [quote name='Marta_Ares']witam, ale piekne kwiatki:loveu: :loveu:[/quote] Dzięki. :p Sama fociłam. :cool3: :evil_lol: [quote name='Pimpek']Witanko :D [URL]http://i29.tinypic.com/dfzxpu.jpg[/URL] Ale się poderwała :eviltong: Co wy w niej grubego widzicie?:shake:[/quote] No właśnie też nie rozumiem? :roll: :mad: [quote name='KaRa_']Dzięcioł ma troszkę tłuszczyku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] A w którym miejscu? :cool3: [quote name='Izabela124.']Witanko Daj no jakies fotki :)[/quote] Będą wieczorkiem, bo zaraz jadę do rodzinki. ;) Quote
Pianka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='magda_drakkar']O cholerka:look3: Ok los Drakkara przesądzony, a co ze mną?:diabloti:[/quote] Chcesz to ci pozycze mojego niewidzialnego mężczyzne:evil_lol: Quote
Magot Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='moniska']Przygarne Cię:diabloti:[/quote] Dzięki Ci, dobra kobieto:modla: [quote name='Asia & Ginger']A Ty sobie wrócisz do domku bez Drakkarka. :eviltong: :lol: :diabloti:[/quote] Będę gziećna, tylko zostaw mi Drakumisia:placz: Quote
Magot Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Pianka']Chcesz to ci pozycze mojego niewidzialnego mężczyzne:evil_lol:[/quote] Nie, dziękuje:diabloti: Quote
Pianka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='magda_drakkar']Nie, dziękuje:diabloti:[/quote] I masz racje, bo jeszcze ciebie by wykorzystał do pewnych celów:evil_lol::evil_lol: Quote
Magot Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Pianka']I masz racje, bo jeszcze ciebie by wykorzystał do pewnych celów:evil_lol::evil_lol:[/quote] Możesz jaśniej?:diabloti::diabloti: Quote
Pianka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='magda_drakkar']Możesz jaśniej?:diabloti::diabloti:[/quote] No wiesz jedna dogomaniaczka już wpadła w jego łapy:evil_lol: Balowali na dachu. Nawet supermen nie miał szansy:evil_lol: Ale niewidzialny mężczyzna wykorzystał pewne informacje, które uzyskał od niej, do.... (no własnie nasza tajemnica:diabloti:) Quote
Magot Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Pianka']No wiesz jedna dogomaniaczka już wpadła w jego łapy:evil_lol: Balowali na dachu. Nawet supermen nie miał szansy:evil_lol: Ale niewidzialny mężczyzna wykorzystał pewne informacje, które uzyskał od niej, do.... (no własnie nasza tajemnica:diabloti:)[/quote] Fiu, fiu... No nieźle:diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 [quote name='Pianka']Chcesz to ci pozycze mojego niewidzialnego mężczyzne:evil_lol:[/quote] :-o :cool3: [quote name='magda_drakkar']Dzięki Ci, dobra kobieto:modla: Będę gziećna, tylko zostaw mi Drakumisia:placz:[/quote] Rozważę Twoją propozycję. :roll: [quote name='magda_drakkar']Nie, dziękuje:diabloti:[/quote] [quote name='Pianka']I masz racje, bo jeszcze ciebie by wykorzystał do pewnych celów:evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='magda_drakkar']Możesz jaśniej?:diabloti::diabloti:[/quote] [quote name='Pianka']No wiesz jedna dogomaniaczka już wpadła w jego łapy:evil_lol: Balowali na dachu. Nawet supermen nie miał szansy:evil_lol: Ale niewidzialny mężczyzna wykorzystał pewne informacje, które uzyskał od niej, do.... (no własnie nasza tajemnica:diabloti:)[/quote] [quote name='magda_drakkar']Fiu, fiu... No nieźle:diabloti:[/quote] :-o :-o :-o Quote
Izabela124. Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Witanko Mialy byc wczoraj fotki i nadal nima :( Quote
Ola164 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Ja chce foty Ginger! A i witanko przy okazji :D:D:D Quote
Asia & Ginger Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Mialy byc wczoraj fotki i nadal nima :([/quote] Trochę się wczoraj zasiedzieliśmy u rodzinki. :evil_lol: [quote name='Ola164']Ja chce foty Ginger! A i witanko przy okazji :D:D:D[/quote] Zarazki coś wrzucę. Niestety to nie są najnowsze fotki, bo jeszcze wielkanocne. ;) Quote
Anka_ZG Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Witam:) no widzę, że asia zyjesz jeszcze wielkanocą;) ja dawno zapomniałam, że cos takiego w ogóle było:) Quote
Asia & Ginger Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 [quote name='Anka_ZG']Witam:) no widzę, że asia zyjesz jeszcze wielkanocą;) ja dawno zapomniałam, że cos takiego w ogóle było:)[/quote] No coś Ty, ja też już dawno zapomniałam. :lol: Ale, że nie mam nowych fotek, to tak sobie przeglądałam i mam jeszcze trochę z Wialkanocy, których nie wstawiałam. :eviltong: I znalazłam jeszcze parę fotek teraźniejszych, to najpierw je wrzucę, a te z Wielkanocy najwyżej wieczorkiem. ;) Quote
Recommended Posts