Asia & Ginger Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 rose napisał(a):Nie dziękuję mam swoje:eviltong: Może jednak? :cool3: Kropelki nie dość, że leczą i zapobiegają zapaleniom, to jeszcze czyszczą uszy. :cool3: Także tylko brać. :cool3: Klaudysiaczek napisał(a):Zrymowało Ci się jak z reklamy :diabloti:. O, nawet nie zauważyłam. :evil_lol: Cheritka napisał(a):Witam, słyszałam, że masz moje pieski w gazetce :multi::multi::multi:. Śliczna dziewczynka http://i35.tinypic.com/nwdgdu.jpg Ladnemu we wszystkim ładnie http://i33.tinypic.com/2urnins.jpg moje pieski nie noszą obróżek bo muszą mieś długie grzywy a pod obróżką by się filcowały :roll:. Pudle są bardzo karne i nie muszą chodzić na smyczy. Jeśli juz musze im coś założyć to zakładam im ringówkę wystawową :cool3: Dziękujemy. :p To super, że masz takie grzeczne pieski. :cool3: :p Gingerka na widok ptaszków i kotków by chyba nie wytrzymała i poleciała nie patrząc na nic. :evil_lol: Quote
BBeta Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Brat mojej mamy miał kiedyś małą pudelke toy, czarno-białą i też wszędzie chodziła bez smyczy ;) Quote
rose Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Może jednak? :cool3: Kropelki nie dość, że leczą i zapobiegają zapaleniom, to jeszcze czyszczą uszy. :cool3: Także tylko brać. :cool3: Tej dzięki, ale uszy to ja mam czyste:eviltong: Quote
Estera Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Oj tak wyrodna :shake:, nie zapominaj jeszcze o kocie i chomiku. :evil_lol: O kurczę.... o te to w ogóle nie dbam :shake: Ani kot ani chomik nie mają ani jednej obróżki, ani smyczki :shake: Chyba jak kasę dostanę, zrobię zakupy i każdemu zwierzowi nakupuję po 5 kompletów :eviltong: rose napisał(a):Tej dzięki, ale uszy to ja mam czyste:eviltong::lol: A może Dicortineff ze środkiem grzybobójczym Szyszki chcesz? :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 BBeta napisał(a):Brat mojej mamy miał kiedyś małą pudelke toy, czarno-białą i też wszędzie chodziła bez smyczy ;) Pudelek Dżekuś od Atki też chodził bez smyczki jak się z nią spotkałam w Gdyni. :cool3: rose napisał(a):Tej dzięki, ale uszy to ja mam czyste:eviltong: Nie sprawdzałam, więc nie wiem. :roll: Estera napisał(a):O kurczę.... o te to w ogóle nie dbam :shake: Ani kot ani chomik nie mają ani jednej obróżki, ani smyczki :shake: Chyba jak kasę dostanę, zrobię zakupy i każdemu zwierzowi nakupuję po 5 kompletów :eviltong: :lol: A może Dicortineff ze środkiem grzybobójczym Szyszki chcesz? :eviltong: Tak, tak, trzeba dbać o zwierzątka i kupować im ciągle nowe komplety :multi:, które będą leżeć w szafie i ładnie wyglądać. :cool3: :evil_lol: O to jest myśl, może Ania ma grzyba. :-o :hmmmm: PositiveThought napisał(a):Przyszłam tutaj z nadzieją na nowe fotki, a właścicielka galerii się obija :cool1: Do roboty się zabierz! Koniec weekendu! :cool1: Obróżkowe tematy, ach i och :loveu: Duś też właściwie chodzi ciągle bez obróżki :hmmmm: Ale nawet jak się zaklada kilka razy w tygodniu, fajnie, jak jest na co popatrzeć :loveu: Wybaczcie, że nie ma fotek, ale jak już zamierzałam wyjść na spacer, to zaczął padać deszcz. :shake: :angryy: Quote
ariss Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 no niestety pogoda okropna:angryy:ale to nie zmienia faktu,że jakaś domowa fotka może być:razz::diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 ariss napisał(a):no niestety pogoda okropna:angryy:ale to nie zmienia faktu,że jakaś domowa fotka może być:razz::diabloti: Obiecuję, że jutro cosik wstawię. :cool3: :evil_lol: Quote
rose Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Nie sprawdzałam, więc nie wiem. :roll: mogę Ci zagwarantować, że są czyściutkie:eviltong: przysłać Ci zdjęcie mojego ucha środkowego?:D tylko nie wiem czy aparat tak głęboko wejdzie:evil_lol: Quote
ariss Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Obiecuję, że jutro cosik wstawię. :cool3: :evil_lol: ta odpowiedz mnie bardzo satysfakcjonuje:razz::diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Asia & Ginger napisał(a):O to jest myśl, może Ania ma grzyba. :-o :hmmmm: Tego chyba nie doczytałaś. :cool3: :evil_lol: rose napisał(a):mogę Ci zagwarantować, że są czyściutkie:eviltong: przysłać Ci zdjęcie mojego ucha środkowego?:D tylko nie wiem czy aparat tak głęboko wejdzie:evil_lol: Możesz mi przesłać swoje ucho środkowe, Gingerka lubi sobie pochrupać. :diabloti: ariss napisał(a):ta odpowiedz mnie bardzo satysfakcjonuje:razz::diabloti: Cieszę się. :p Quote
rose Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Możesz mi przesłać swoje ucho środkowe, Gingerka lubi sobie pochrupać. :diabloti: . O Ty paskudo:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 rose napisał(a):O Ty paskudo:eviltong: Też Cię kocham. :loveu: :diabloti: Quote
diabelkowa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 http://i38.tinypic.com/3326lhv.jpg bieeedroony!! kocham ten wzor!!! ale za waski:-(:placz: ale mina no no:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Klaudysiaczek napisał(a):Witamy ^^ :diabloti:,. Witanko! :multi: diabelkowa napisał(a):http://i38.tinypic.com/3326lhv.jpg bieeedroony!! kocham ten wzor!!! ale za waski:-(:placz: ale mina no no:evil_lol: Ja też uwielbiam ten wzór, dla Gingerki szerokość w sam raz. :p Owczarkowa napisał(a):Doberek Asiu i Gingerko :hand: Cześć Wam Owczareczki. :cool3: Quote
Estera Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 rose napisał(a):O Ty paskudo:eviltong: Asia & Ginger napisał(a):Też Cię kocham. :loveu: :diabloti: Ja też Was kocham, ja też! :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: Quote
basia bonnie Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Estera napisał(a):Ja też Was kocham, ja też! :multi: :loveu: ja teeeeż!!!!:multi::loveu::multi::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Estera napisał(a):Ja też Was kocham, ja też! :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: basia bonnie napisał(a):ja teeeeż!!!!:multi::loveu::multi::loveu: Wszyscy się kochamy!!! To czas na obiecane foteczki. :cool3: :diabloti: Gingerka i krowa. :evil_lol: Quote
ariss Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 już myślałam,że sią nie doczekam:razz::diabloti: Quote
Matusz Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 hej Gingerki :multi: dawno nas tu nie było :oops: Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madziorna Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 http://i36.tinypic.com/2nquvrd.jpg => Skaczący uszolek Gingerki :loveu: Quote
KaRa_ Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Asia nie chwaliłaś się,że masz krowę:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no wiesz co nie dbasz o nią:crazyeye: szybko trymerek do ręki i krowi ogonek doprowadź do porządku :lol::lol::lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 ariss napisał(a):już myślałam,że sią nie doczekam:razz::diabloti: Cierpliwość popłaca. :cool3: :diabloti: Matusz napisał(a):hej Gingerki :multi: dawno nas tu nie było :oops: Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć! Rzeczywiście dawno Was tu nie było. :eviltong: Ta krowa zaryczała tylko dwa razy w ciągu godziny to dużo czy mało? :cool3: madziorna napisał(a):http://i36.tinypic.com/2nquvrd.jpg => Skaczący uszolek Gingerki :loveu: :loveu: KaRa_ napisał(a):Asia nie chwaliłaś się,że masz krowę:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no wiesz co nie dbasz o nią:crazyeye: szybko trymerek do ręki i krowi ogonek doprowadź do porządku :lol::lol::lol: To nie moja krowa. :mad: To jedna z 2 czy 3 krów w mojej wichurze. :evil_lol: Quote
Recommended Posts