Jump to content
Dogomania

MOŁDAWIA 15-16.06.213 2x cacib Mołdawia, 2x cac Honduras,2x cac Costa Rica

Recommended Posts

Posted

[FONT=system][FONT=arial black][SIZE=4]
Dzi[SIZE=4]ś[/SIZE] wrócili[SIZE=4]ś[/SIZE]my z wystaw w Mołdawii tam na finałach ogłos[SIZE=4]zono jakie wystawy b[SIZE=4]ę[/SIZE]d[SIZE=4]ą[/SIZE] w czerwcu...dlatego...[/SIZE][/SIZE][/FONT][/FONT];)
[FONT=system][FONT=arial black][SIZE=4][SIZE=4][/SIZE]Wybieramy si[SIZE=4]ę[/SIZE] busem na wystawy do Mołdawii także w czerwcu.[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=arial black][SIZE=4][SIZE=4]N[/SIZE]a tych wystawach mo[SIZE=4]ż[/SIZE]na otrzymać championaty:
1. [SIZE=4]Champion Mołdawia
2. Grand Champion Mołdawia
3. Champion Honduras
4. Champion Costa Rica

Przyjmujemy zapisy na b[SIZE=4]usowy wyjazd[SIZE=4] [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT]:multi::multi::multi:
[FONT=arial black][SIZE=4]kontakt: [email][email protected][/email]
[/SIZE][/FONT]

Posted

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[CENTER][CENTER][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=#FF0000][SIZE=5]1[SIZE=5]5-16[/SIZE][/SIZE] [SIZE=5]июня[/SIZE] 2013[/COLOR] в Республике Молдова состоятся Международные Выставки Собак [COLOR=#FF0000]2xCACIB-[SIZE=5]FCI [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=#FF0000][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=#FF0000]"[SIZE=5]SUMM[SIZE=5]ER[/SIZE] 2013[/SIZE]"[SIZE=5] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT], а также [SIZE=5]две национальные выставки (2хСАС)[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=#FF0000][SIZE=5] дву[SIZE=5]х других го[SIZE=5]сударств.[/SIZE][/SIZE][/SIZE][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5][SIZE=5] [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=#FF0000]Заявки на участие оформлять через наш[/COLOR] [/SIZE][/FONT]
[URL="http://www.fci.md/img/doc/EntryForm.doc"][B][FONT=Arial][SIZE=4]Заявочный лист[/SIZE][/FONT][/B][/URL][/CENTER]

[CENTER][B]ENTRY FEE[/B]
[B]For foreign citizens
CACIB-FCI[/B]
15-04-2013 – 30-04-2013 – 45 Euro
01-05-2013 – 31-05-2013 – 50 Euro
01-06-2013 – 05-06-2013 – 60 Euro
Class Baby, Puppy – 20 Euro
Veteran class – free
[B]2xCAC ___ - 70 Euro
2xCAC ___ – 70 Euro[/B]
[B]For moldavian citizens
CACIB-FCI[/B]
15-04-2013 – 30-04-2013 – 300 Lei RM
01-05-2013 – 05-06-2013 – 350 Lei RM
Class Baby, Puppy – 250 Lei RM
Veteran class – free
[B]2xCAC ___ - 70 Euro
2xCAC ___ – 70 Euro[/B][/CENTER]

[/CENTER]

Posted

[quote name='panbazyl']w planach mam ten wyjazd.[/QUOTE]

To może pojedziesz z nami:lol:

[COLOR=#000000][COLOR=#000000]Jedziemy busem,
mamy wolne miejsca,
zarezerwowany tani hotel.[/COLOR][/COLOR]
[COLOR=#000000][COLOR=#000000]Warto pojechać[/COLOR][/COLOR]:lol:
[COLOR=#000000][COLOR=#000000]więcej info.kontakt: [/COLOR][/COLOR][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

Dzięki za propozycję, ale jadę z Krzysiem - bo podał mi juz warunki cenowe i wyjazdowe i wiem ze na pewno pojedzie. A dla mnie ten wyjazd jest bardzo ważny i nie mogę pozwolić sobie na zgłoszenie i nie pojechanie.

Posted

[quote name='panbazyl']Dzięki za propozycję, ale jadę z Krzysiem - bo podał mi juz warunki cenowe i wyjazdowe i wiem ze na pewno pojedzie. A dla mnie ten wyjazd jest bardzo ważny i nie mogę pozwolić sobie na zgłoszenie i nie pojechanie.[/QUOTE]

No to do zobaczenia na wystawie w Mołdawii:lol:

Posted

My tez sie wybieramy ze sprawdzona ekipa krzysia :cool1:
Michał13 -piszesz "zawsze" - a ja czesto bywam za granica na wystawach i jakoś Ciebie nie spotkałam ? ani tym bardziej Twojej ekipy /no bo pojedyńcza osobe to fakt, mozna przegapic /:eviltong:
z krzysiem było juz duzo osób, ogłasza sie tu tez ENDRIUTRACKER i ma zawsze fotki z wyjazdów, a sorry ale Ty niezidentyfikowany jestes -nikt nie widział, nikt nie słyszał;)

Posted (edited)

[quote name='Tascha']My tez sie wybieramy ze sprawdzona ekipa krzysia :cool1:
Michał13 -piszesz "zawsze" - a ja czesto bywam za granica na wystawach i jakoś Ciebie nie spotkałam ? ani tym bardziej Twojej ekipy /no bo pojedyńcza osobe to fakt, mozna przegapic /:eviltong:
z krzysiem było juz duzo osób, ogłasza sie tu tez ENDRIUTRACKER i ma zawsze fotki z wyjazdów, a sorry ale Ty niezidentyfikowany jestes -nikt nie widział, nikt nie słyszał;)[/QUOTE]

Z przykrością muszę stwierdzić że ja Ciebie również na żadnej wystawie nie widziałem, a na wielu byłem, " z krzysiem było juz duzo osób, ogłasza sie tu tez ENDRIUTRACKER i ma zawsze fotki z wyjazdów " - nie muszę wstawiać fotek, nie jest to obowiązek aby uwiarygodnić swoją obecność na danej wystawie. " Michał13 -piszesz "zawsze" - a ja czesto bywam za granica na wystawach i jakoś Ciebie nie spotkałam ? ani tym bardziej Twojej ekipy /no bo pojedyńcza osobe to fakt, mozna przegapic /:eviltong:" -zwróć uwagę od kiedy są moje wpisy na temat wyjazdów zbiorowych i wtedy wypowiadaj Swoje ciekawe poglądy. " a sorry ale Ty niezidentyfikowany jestes -nikt nie widział, nikt nie słyszał;-) " - nie wiem kogo pytałaś i co oglądałaś to już jest Twój problem. " Michał13 -piszesz "zawsze" - a ja czesto bywam za granica na wystawach......" - patrząc na ilość zdobytych przez Twoje psy Championatów to tak dużo za granicę niestety nie jeżdzisz:eviltong: a szkoda - może wtedy byś mnie spotkała i nie pisała takich ciekawych opowiadań. Gorąco Ciebie Pozdrawiam

Edited by Michał13
Posted

Ha,ha,ha -no coz, jesli faktycznie bywałbys ze zorganizowana przez siebie ekipa na wystawach tak jak sie ogłaszasz, to zwyczjanie byś pokazał zdjęcia i pochwalił sie relacjami z wystaw, a nie atakował od razu kazdego, kto sie tym zainteresuje.
No chyba ,ze cos kręcisz jednak :evil_lol:
Relacji jakichkolwiek z wyjazdów brak, w mailach nie da sie od Ciebie dowiedziec ile ma kosztowac wyjazd, ile nocleg i gdzie tak naprawde ten nocleg bedzie , jakim autem bedzie wyjazd i kto bedzie kierowca, no i skoro nikt Cie nie zna i nie widział tej Twojej grupy zorganizowanej, to jaka gwarancja, ze wplacając Ci kase za wyjazd ten wyjazd sie faktycznie odbedzie :crazyeye:
Reklamujesz sie ,ze organizujesz wyjazdy grupowe- ale poza tym zero jakichkolwiek informacji. Uważasz ,ze ludzie w ciemno beda jechac ???

Posted

w poprzednim poście prosiłem, abyś zwróciła uwagę, od kiedy są moje wpisy na temat wyjazdów grupowych.
Resztę pozostawiam bez komentarza
Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia w czerwcu w Mołdawii, będę z transparentem specjalnie dla wszystkich którzy o nas nie słyszeli i nie widzieli, zapraszam na lampkę wspaniałego bezpłatnego wina musującego:)

Posted

Ale po co tyle podejrzeń i kłótni, czyżby jakaś walka o "klienta"? Jeśli ktoś chce i ma jechać to pojedzie ;) Chyba lepiej cieszyć się, że Polaków na danej wystawie będzie więcej i zgrać się w jedną ekipę niż atakować na wzajem i tworzyć własne obozy?
Jedynie mogę dodać, że wybieram się na te wystawy z Michał13, jeździmy co jakiś czas razem od jakiegoś czasu, nigdy nie było żadnych problemów. Owszem większe/zbiorowe wyjazdy organizuje od niedawna, bo dopiero teraz ma na to warunki, ale ilość osób nie ma większego znaczenia w kwestii samej organizacji (dojazdu, hotelu, postojów), a to zawsze bylo ok. Więc mogę ręczyć, że o oszustwie mowy nie ma.

A pomijając kto z kim i jak - chętnie spotkam się z Wami WSZYSTKIMI na wystawie i WSPÓLNIE pokibicuje "naszym"! :)

Posted

[quote name='Agasia']Ale po co tyle podejrzeń i kłótni, czyżby jakaś walka o "klienta"?[/QUOTE]
wiesz, ja wyjazdów nie organizuje chętnie natomiast bywam uczestnikiem ;)
ale jak sie nie mozna niczego dowiedziec bo zwykłe informacje sa owiane jakąs dziwna tajemnica nie wiedziec czemu to chyba większośc osób nabiera podejrzeń

Posted

[quote name='Tascha']wiesz, ja wyjazdów nie organizuje chętnie natomiast bywam uczestnikiem ;)
ale jak sie nie mozna niczego dowiedziec bo zwykłe informacje sa owiane jakąs dziwna tajemnica nie wiedziec czemu to chyba większośc osób nabiera podejrzeń[/QUOTE]

Jasne - ja tak samo, bo to wygodna sprawa ;) Rozumiem obawy i myślę, że początkującemu organizatorowi Wasze komentarze dużo dadzą, sama lubie mieć konkretne informacje. Po prostu da rade wszystko zalatwic miło i bez agresji ;)

Posted

[quote name='Tascha']wiesz, ja wyjazdów nie organizuje chętnie natomiast bywam uczestnikiem ;)
ale jak sie nie mozna niczego dowiedziec bo zwykłe informacje sa owiane jakąs dziwna tajemnica nie wiedziec czemu to chyba większośc osób nabiera podejrzeń[/QUOTE]

"...[COLOR=#000000]ale jak sie nie mozna niczego dowiedziec bo zwykłe informacje sa owiane jakąs dziwna tajemnica nie wiedziec czemu to chyba większośc osób nabiera podejrzeń" [/COLOR]-w każdym mailu podaję numer komórki, osobom zainteresowanym wyjazdem udzielam wszelkich informacji dotyczących danego wyjazdu.
Nie pamiętam, a nie jestem osobą w podeszłym wieku, telefonu od Ciebie w sprawie jakiegokolwiek wyjazdu więc skąd ta kolejne złośliwości o "dziwnej tajemnicy". [COLOR=#000000]- być może jednak się mylę, proszę przypomnij mi o jaką wystawę chodziło.[/COLOR]

Posted

[quote name='Michał13']w poprzednim poście prosiłem, abyś zwróciła uwagę, od kiedy są moje wpisy na temat wyjazdów grupowych.
Resztę pozostawiam bez komentarza
Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia w czerwcu w Mołdawii, będę z transparentem specjalnie dla wszystkich którzy o nas nie słyszeli i nie widzieli, zapraszam na lampkę wspaniałego bezpłatnego wina musującego:)[/QUOTE]
Chętnie Cię poznam, wina musującego nie lubię, wolę dużo bardziej wytrawne lub pół i czerwone - mają doskonałe. Taschę widziałam na wielu zagranicznych wystawach. Jej psy zdobyły wiele nagród na zagranicznych wyjazdach i chwalebnie promują polską kynologię.
I mam nadzieję na wspólne kibicowanie polskim psom.
A tak swoją drogą to by się było fajnie poznać. Przynajmniej mnie jest dużo łatwiej rozmawiać na forum z osobą którą kojarzę w realu.

Posted

[quote name='krzysio'][FONT=system][FONT=arial black][SIZE=4]
Dzi[SIZE=4]ś[/SIZE] wrócili[SIZE=4]ś[/SIZE]my z wystaw w Mołdawii tam na finałach ogłos[SIZE=4]zono jakie wystawy b[SIZE=4]ę[/SIZE]d[SIZE=4]ą[/SIZE] w czerwcu...dlatego...[/SIZE][/SIZE][/FONT][/FONT];)
[FONT=system][FONT=arial black][SIZE=4]Wybieramy si[SIZE=4]ę[/SIZE] busem na wystawy do Mołdawii także w czerwcu.[/SIZE][/FONT][/FONT]
[FONT=arial black][SIZE=4][SIZE=4]N[/SIZE]a tych wystawach mo[SIZE=4]ż[/SIZE]na otrzymać championaty:
1. [SIZE=4]Champion Mołdawia
2. Grand Champion Mołdawia
3. Champion Honduras
4. Champion Costa Rica

Przyjmujemy zapisy na b[SIZE=4]usowy wyjazd[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/FONT]:multi::multi::multi:
[FONT=arial black][SIZE=4]kontakt: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
[/SIZE][/FONT][/QUOTE]

Dziś potwierdzili wystawy na czerwiec:multi:

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=#FF0000]15-16 of [SIZE=5]June[/SIZE] 2013[/COLOR] [/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][FONT=&quot]International Dog Shows in Republic of Moldova[/FONT] [/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=#FF0000]"SUMMER[SIZE=5] 2013[/SIZE]"[SIZE=5] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=#FF0000][COLOR=#FF0000][COLOR=red][FONT=&quot] 2xCACIB-FCI,[SIZE=5][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][/SIZE] 2xCAC-Costa Rica & 2xCAC-[SIZE=5][FONT=Comic Sans MS]Honduras.[/FONT][/SIZE][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]

Posted

[COLOR=#000000]Jedziemy busem[/COLOR]:multi:[COLOR=#000000],[/COLOR]
[COLOR=#000000]mamy jeszcze 1 wolne miejsca[/COLOR]:placz:[COLOR=#000000], [/COLOR]
[COLOR=#000000]zarezerwowany tani hotel[/COLOR]:lol:[COLOR=#000000].

[/COLOR][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000]więcej info.kontakt: [/COLOR][/COLOR][/COLOR][EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]