Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marycha35']Brawo Dziewczynki:):):) Tylko Rudego Misia brakuje....[/QUOTE]

Ano właśnie... Z jednej strony cieszę się, że dług maleje, ale z drugiej... skończy się dług i wątek też zamilknie, a tak jakoś mi lepiej jak sobie tu zaglądam i czytam wasze wpisy

Posted

Zawsze można zrobić skarpetę Miśka i zbierać na ostre przypadki albo na profilaktykę. Mnie nauczyło jedno. Jak pies przyjeżdza do mnie robię mu morfologię i biochemię. Gdybym Miśkowi to zrobiła to może by żył bo było by wczesne stadium. Może dlatego on był taki gadatliwy, bo go bolało. Cały czas o tym myślę. Starałyśmy się mu pomóc z zębami a z tym by żył a nie pomogłyśmy w ważnej kwestii. Na wszystko brakuje pieniędzy ale te 60zł na badanie musi się znaleźć. Teraz będę tego pilnować.

Posted (edited)

Kasy od Rubik jeszcze nie widzę na koncie, chyba, że poszło do Ciebie LILUtosi.

w piątek u mnie jest wymiana i shopping ciuchowy, wezmę rzeczy, które mamy na bazarki Misiowe, może się uda sprzedać co nieco, to spłacimy skarpetę. Jak by było więcej kasy, to pomyślimy, może przelać Skarpecie owczarkowej? Albo Kajtunowi?

Co do Skarpety Misia, nie wiem jak Rubik, ale ja niestety nie mam czasu..

Edited by AleksandraF
Posted

Dotarło 133 od Rubik, do końca spłaty zabrakło 8,33, które już dorzuciłam :-)

Czy ktoś może policzyc wszystko jeszcze raz? Albo LILUtosi sprawdzisz czy u Ciebie już będzie na zero?

Posted (edited)

Już wiem co jest nie tak.. jak odliczałam ile jeszcze do spłaty, to nie doliczyłam tam zwrotu dla skarpety.

Czyli zgadza mi się wszystko, brakuje 60 zł dla Skarpety owczarkowej. LILUtosi, mam nadzieję, że Ci się też zgodzi. Wychodzi mi, że dla Ciebie jeszcze wpłacamy 211,33 zł i tyle mamy.

W piątek mamy wymianę i sprzedaż ciuchów, to wezmę fanty pomisiowe i może się uda sprzedać, żeby było 60. Jeśli będzie więcej, to chyba damy skarpecie, co?

Edited by AleksandraF
Posted

[quote name='AleksandraF']Już wiem co jest nie tak.. jak odliczałam ile jeszcze do spłaty, to nie doliczyłam tam zwrotu dla skarpety.

Czyli zgadza mi się wszystko, brakuje 60 zł dla Skarpety owczarkowej. LILUtosi, mam nadzieję, że Ci się też zgodzi. Wychodzi mi, że dla Ciebie jeszcze wpłacamy 211,33 zł i tyle mamy.

W piątek mamy wymianę i sprzedaż ciuchów, to wezmę fanty pomisiowe i może się uda sprzedać, żeby było 60. Jeśli będzie więcej, to chyba damy skarpecie, co?[/QUOTE] Soreczki za śmiałość, ale w Skarpecie na bank się kasiorka przyda, psich nieszczęść miliard....

Posted

[quote name='Marycha35']Miś miał swego ludzia, opiekę. Szkoda, że nie udało mu się pomóc w porę, ale nie umierał samotnie pod płotem...[/QUOTE]

Też się tym pocieszam, ale marne to pocieszenie...

Skarpeta to bardzo dobry pomysł, ale nie byłabym niestety póki co w stanie zaangażować się tyle, ile wymaga prowadzenie takowej... Mam jednak nadzieję, że od czasu do czasu choć jakiś bazarek dla potrzebujących czworonogów uda mi się sklecić.

Jak najbardziej nadwyżka (oby taka była) Skarpecie i Kajtunowi :)

Posted

wpłynęła dyszka od brzośki, zostawiam na koncie na poczet spłaty skarpety. Resztę czyli 211,33 przelałam na DT.

Co do tych ciuchów, to nie chcę się napalać, bo to pierwsza taka impreza w Jeleniej, a nasze przeklęte miasto słynie z tego, że wszyscy psioczą, że nic się nie dzieje, a jak ktoś coś organizuje, to nikt nie przychodzi............

Posted

Pozostaje bazarki robić, bo ten Shopping day to pomyłka.. szlag mnie trafia, że kolejny raz w moim mieście ktoś ma fajny pomysł, tylko wykonanie do życi! Po cholerę robić imprezę, której się prawie nie rozgłasza?? Było z 10 wystawców, ciuchów masa, a ludzi przyszło jakieś 15 sztuk, z czego 6 to moje koleżanki....

echhhhhhh... :2gunfire:

Posted (edited)

Przyciągnął mnie tu znowu nowy tytuł wątku :roll:
Kurcze, to brzmi trochę tak, jakby SKARPETA była jakąś sępiącą kasę "instytucją pożyczkową" :shake:

Chciałabym po pierwsze poprosić o potwierdzenie na naszym wątku wpływu tych 400 zł na konto weta.
A po drugie zastanawiam się, kto zwrócił się do nas z prośbą o ponowne wsparcie Rudego Misia ?
Z tego co pamiętam, to chyba LILU :hmmmm:
Jeśli LILU była wtedy członkiem SKARPETY od co najmniej 3 m-cy, to nic nam nie musicie zwracać :)

Edited by DONnka
Posted

Hm, nie wiem kiedy to było ale ja do skarpety wkroczyłam pół roku temu. Zapłaciłam za składki za pół roku i teraz znowu mam termin wpłaty.
Zaraz potwierdzę na wątku wpłatę do weta, przepraszam, zapomniałam.

Posted

Ja bym mogła wystąpić do Skarpety, choć właściwie nie pamiętam od jak dawna należę.
Ale wydaje mi się, że kwota jest już niewielka, więc jakoś damy radę spłacić...
Ja mogę nie wycofywać mojej stałej deklaracji do momentu spłaty długu, mam nadzieję że Skarpeta poczeka kilka miesięcy.

Posted

Ja jestem w skarpecie od stycznia, to chyba się załapiemy ;-)
Tak czy owak skarpetę warto wspierać bo w razie nagłej potrzeby może pomóc. Kto może to wpłaci tam parę groszy i będzie ok.

Posted

Chodziło mi o to, że nie wycofam stałej deklaracji dla Misia do mometu spłaty długu.
Na Skarpetę będę płacić nadal, bo ONki (a w szczególności DONki) kocham najbardziej :)

Posted (edited)

[SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]Kochani, widze tu wiele osób z Dolnego Ślaska, czy jest ktos z Karpacza lub okolic ?????????
Pilnie potrzebna wizyta p/a w Karpaczu dla ONka Argo[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=#ff0000].
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248654-Omar-za-TM-(*)-ARGO-kasa-na-hotel-albo-TM-!!!-Wybór-nalezy-do-Ciebie[/url]!
[/COLOR]

Edited by bela51
Posted

[quote name='bela51'][SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]Kochani, widze tu wiele osób z Dolnego Ślaska, czy jest ktos z Karpacza lub okolic ?????????
Pilnie potrzebna wizyta p/a w Karpaczu dla ONka Argo[/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=#ff0000].
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248654-Omar-za-TM-(*)-ARGO-kasa-na-hotel-albo-TM-!!!-Wybór-nalezy-do-Ciebie[/URL]!
[/COLOR][/QUOTE]

Wysłałam Ci PW

[quote name='milagros19853201']cioteczki nadal jest te 50(60)zl do wplaty?
w koncu udalo mi sie do banku dobic
przelac na konto misiowe czy jak?[/QUOTE]

Ciocia, wdzięczne będziemy ogromnie!

Posted

[quote name='DONnka']Przyciągnął mnie tu znowu nowy tytuł wątku :roll:
Kurcze, to brzmi trochę tak, jakby SKARPETA była jakąś sępiącą kasę "instytucją pożyczkową" :shake:

Chciałabym po pierwsze poprosić o potwierdzenie na naszym wątku wpływu tych 400 zł na konto weta.
A po drugie zastanawiam się, kto zwrócił się do nas z prośbą o ponowne wsparcie Rudego Misia ?
Z tego co pamiętam, to chyba LILU :hmmmm:
Jeśli LILU była wtedy członkiem SKARPETY od co najmniej 3 m-cy, to nic nam nie musicie zwracać :)[/QUOTE]

No, rzeczywiście lekko niefortunnie brzmi, Olu zmień może, co?
Ja mam trochę fantów jeszcze więc na pewno zrobię bazarek dla ONKów żeby Skarpecie podziękować, że wsparła Misia, kiedy tego potrzebował. Tylko pewnie w lipcu najwcześniej to zrobię