Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chciałam napisać wcześniej ale miałam tylko dostępny tablet i otwieralam okno konwersacji ale jak pisałam nie było widaać liter i tekstu.

W poniedziałek napisalam do dr z prośbą o termin ściągnięcia szwów i we wtorek dostałam maila że zobaczy do kalendarza i da mi znać. Niestety ale do dzis nie dostałam tego terminu. Wiem że ma normalnie dyżur w poniedziałek lub we wtorek, to pojadę w ten dzień. Wyników też jeszcze nie dostałam. Jak tylko cos będzie to tu napisze. U Miśka wszystko w porzadku. Mam foty jak próbuje ze stołu sobie miskę brać, zresztą dla niego ale jeszcze gorące. Jak tylko poinstaluje programy do kompa po naprawie to wgram.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fundacja Przystanek Dobrych Myśli, której mam przyjemność prezesować ;) zorganizowała zbiórkę publiczną na rzecz Miśka plus dla innych czworonogów, co domu swojego stałego nie mają. Na wczorajszym festynie gminny zebraliśmy 189 zł, które przeznaczamy w całości na misiowe potrzeby :). Pieniądze będą na fundacyjnym koncie (być muszą), a ja się z AleksandraF dogadam na co zostaną przeznaczone.

Posted

[quote name='LILUtosi']No, wreszcie udalo się z dr umowić na środe na 14. Wyników mówi ze jeszcze nie dostał ale na srode powinny juz być.[/QUOTE]

Czekamy w takim razie

Posted

Dopiero się ogarnełam po wycieczce z Miśkiem. Dr nie miał jeszcze wyników, mowił że jeszcze nie dostał i że dzisiaj wysłał do nich maila z ponagleniem. Jak tylko dostanie to wyśle mi mailem. Ja powiedziałam że będę dr nękać mailami.
Szwy ściągnięte, udało się bez narkozy. Dr był bardzo zadowolony, wszystko na razie wyglada super. Jedynie odłożyło już się trochę kamienia co dr usunął. Może to być wynikiem że je cały czas gotowane. Na jednym kle bylo jakieś ciało obce co mu podnosiło dziąsło. Co to było to nie wiemy. Może już tak uformowany kamień?
Zalecenia: mam mu od pojutrza smarować żel Stomodine każdego dnia który zakupiłam za coś 70 zł. Dr powiedział że kosztuje około 60zł to się zdecydowałam a faktycznie przy kasie zapłaciłam ponad 70zl. Po przyjsciu do domu poszukałam w necie no i niestety tyle kosztuje.
[URL]http://animalia.pl/produkt,16341,168,geulincx-icf-stomodine-long-period-dla-psow-i-kotow-50ml.html[/URL]

Misiek zjadł z apetytem kolację i zmęczony poszedł spać.

Posted

Napisz LILUtosi ile Ci przelać za żel. Czy dzisiejsza wizyta była płatna?
Cieszę się, że dr zadowolony z Misia :)

Posted

[quote name='inka33']No to taki mi się ulepił banerek:

. [URL="http://tiny.pl/h814r"][IMG]http://tiny.pl/h8147[/IMG][/URL] .

Co do wstawiania w podpis, to też zawsze mam jakieś cyrki... :mad:
Zauważyłam np. coś przedziwnego - jak najpierw wycinam to, co miałam poprzednio i coś nowego wpisuję, to prawie zawsze wywala mi, że jest za dużo znaków. Jeżeli zrobię odwrotnie, tzn. najpierw dopiszę do starego nowe, potem usunę stare, to znacznie rzadziej wywala mi, że za dużo znaków. :-o Robię banerki, umieszczam na wątkach, podlinkowuję, ale w podpis ich sobie nie wstawiam, bo nie umiem... :oops:
Chyba muszę poprosić jakąś mądrą ciotkę o wybitnie łopatologiczną instrukcję...[/QUOTE]

Inko, chcę zacząć wykorzystywać Twój banerek :) Ale nie wiem czy nie warto byłoby zmienić jednak tytułu, bo Miso już na szczęście smutny nie jest :) Tylko na jaki? I jak się wstawia do sygnatury banerek? Wystarczy skopiować?

Posted

[quote name='Rubik']Inko, chcę zacząć wykorzystywać Twój banerek :) Ale nie wiem czy nie warto byłoby zmienić jednak tytułu, bo Miso już na szczęście smutny nie jest :) Tylko na jaki? I jak się wstawia do sygnatury banerek? Wystarczy skopiować?[/QUOTE]
Kochana, wymyśl proszę, jaki ma być tekst, pokaż paluszkiem posty z nowszymi (może nie zimowymi... ;) ) zdjęciami.

Zrobię we wtorek późnym wieczorem lub w środę przed południem. Teraz chwilowo nie mogę... :oops: