Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]LILUtosi[/B], właśnie przelałam ze SKARPETY OWCZARKOWEJ kwotę 199,80 zł (zgodnie z fakturą nr 5982/01/2013)
Potwierdź proszę na wątku skarpetowym jak kasa będzie na Twoim koncie

Mizianko dla naszego bohatera :loveu:
Oby paszczęka została taka jak jest teraz :modla:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AleksandraF']Jeszcze raz dzięki ogromne!!!!!!

Dobrze zrozumiałam, że 15 % jest do zwrotu? Znaczy np. trza nabazarkować tą kwotę dla Was?[/QUOTE]

Jeśli o pomoc dla Misia wnioskowała osoba, która nie jest członkiem SKARPETY to tak :roll:
Ale nie spieszy się, regulaminowo jest na to 6 tygodni, ale my nie jesteśmy w tej kwestii bardzo skrupulatni ;)

Posted

[quote name='AleksandraF']W ogłoszeniach się podaje telefon do hoteliku? Czy do nas?[/QUOTE]
To zależy raczej od chęci/zgody hoteliku.
Jeżeli Lilu sie zgodzi, to chyba lepiej by było do niej, bo jest poniekąd bardziej na bieżąco.
No i umawiać się może bezpośrednio na ew. odwiedziny potencjalnych domków itp.
Ale jak wolicie Wy się zajmować rozmowami lub/i Lilu się nie zgodzi, no to do Was. :)

Posted

Zapraszam na kolejny Misiowy bazarek:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/244181-DO-DOMU-i-DROBIAZGI-dla-Rudego-Misia-i-jego-z%C4%85bk%C3%B3w-do-24-06-g-22-00?p=20942696#post20942696"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244181-DO-DOMU-i-DROBIAZGI-dla-Rudego-Misia-i-jego-z%C4%85bk%C3%B3w-do-24-06-g-22-00?p=20942696#post20942696[/URL]

Posted

[quote name='DONnka'][B]LILUtosi[/B], właśnie przelałam ze SKARPETY OWCZARKOWEJ kwotę 199,80 zł (zgodnie z fakturą nr 5982/01/2013)
Potwierdź proszę na wątku skarpetowym jak kasa będzie na Twoim koncie

Mizianko dla naszego bohatera :loveu:
Oby paszczęka została taka jak jest teraz :modla:[/QUOTE]

Mogę tu potwierdzić? Kasiorka już na moim koncie.

Posted

[quote name='LILUtosi']Mogę tu potwierdzić? Kasiorka już na moim koncie.[/QUOTE]
możesz
ale powinnaś też tu :eviltong:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230056-SKARPETA-OWCZARKOWA-Dla-bezdomnych-Cywil%C3%B3w-Szarik%C3%B3w-Rex%C3%B3w-i-Alex%C3%B3w"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230056-SKARPETA-OWCZARKOWA-Dla-bezdomnych-Cywil%C3%B3w-Szarik%C3%B3w-Rex%C3%B3w-i-Alex%C3%B3w[/URL]

Posted

Miśkowi znowu się dzisiaj udało. Dziś u nas ciepło i słoneczko więc Miska dałam do kojca już, ale burza idzie straszna i zlitowałam się nad nim i zabrałam znowu na łóżeczko. Dziś mu też nagotowałam cały duży gar ryżu z marcheweczką i mięskiem, będzie miał co wsuwać bo powiem Wam że żarty się zrobił strasznie. Nawet nałożyć mi nie da - już chce jeść. Teraz widać jak mu te dziąsła przeszkadzały.

Posted

[quote name='LILUtosi']Miśkowi znowu się dzisiaj udało. Dziś u nas ciepło i słoneczko więc Miska dałam do kojca już, ale burza idzie straszna i zlitowałam się nad nim i zabrałam znowu na łóżeczko. Dziś mu też nagotowałam cały duży gar ryżu z marcheweczką i mięskiem, będzie miał co wsuwać bo powiem Wam że żarty się zrobił strasznie. Nawet nałożyć mi nie da - już chce jeść. Teraz widać jak mu te dziąsła przeszkadzały.[/QUOTE]

Oj, bo jak on się do łóżeczka przyzwyczai... :) Jeszcze jak u nas się biedak błąkał i dokarmialiśmy go to widać było, że nie gryzie jedzenia tylko jakoś drobi i połyka. A my nie wiedzieliśmy dlaczego

Posted

[quote name='LILUtosi']Dzien jak co dzien. byl na spacerku w lesie z nami, zjadl wielka miche i spi.[/QUOTE]

Przyda się kilka takich "zwykłych" dni

Posted

Przyszła ostatnia wpłata z bazarku cegiełkowego :-) Wyszło 105 zł w sumie :multi:

Przyszło 40 zł od osoby spoza dogo. :multi:

Przelałam kasę z bazarku 118,81 ale jeszcze nie zaksięgowało.

Posted

Nie bylo mnie w domu 3 dni, musialam chwilowo zamieszkac u rodzicow, ale u Miska wszystko ok. Dr odpisal mi ze wyniki to min. dwa tygodnie i na pewno mnie poinformuje jak przyjda.