Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LILUtosi']Ja już się pogubiłam. Czyli koszt operacji mam na kogo fakture brać?

Moja wersja była logiczna. :-)[/QUOTE]

Jeśli okaże się, że nie da się za leczenie dwóch faktur wziąć, to wtedy całość opłacimy my, a Skarpeta wpłaci 200 zł za hotelikowanie zaczerwciec i na nią Ty będziesz wystawiać fakturę. Czy takie rozwiązanie jest dla Ciebie do przyjęcia?

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LILUtosi']Ok, tylko zadam jeszcze raz pytanie. Na kogo mam brać fakturę wtedy - wszystko jedno?[/QUOTE]

Na mnie. A jeśli będzie możliwość wzięcia tylko paragonu, to wtedy paragon.

Posted

[quote name='LILUtosi']Kurka, załatwiłyśmy mu najlepsze miejsce - [B]musi być dobrze[/B].[/QUOTE]

Innego wyjścia nie ma :thumbs: :thumbs: :thumbs:
[B]LILU[/B], popraw mnie jeśli się mylę ;)
Jutro próbujesz rozłożyć płatność za operację na dwie faktury, w tym jedna na SMON
Jeśli będą z tym problemy, to SKARPETA zamiast leczenia dofinansuje hotelowanie Misiowi, tak ?

Posted

[quote name='bela51']A kiedy będą jakies waidomosci ?[/QUOTE]

Pewnie popołudniu ...
Zabieg jest dziś, ale nie wiem dokładnie, o której godzinie :roll:

Posted

[quote name='DONnka']Pewnie popołudniu ...
Zabieg jest dziś, ale nie wiem dokładnie, o której godzinie :roll:[/QUOTE]

Tu jest godzina. :p

[quote name='LILUtosi']Od 9 . Jak wstane tak wcześnie hehe.[/QUOTE]

Posted (edited)

I co, i co, i co???? Jak nasz Przyjaciel się miewa????? Jest ok????:)
Edit:
Ludkowie soreczka, ale tu sunia i uwaga 11 maluchów!!!! Każda pomoc potrzebna dla tej drużyny piłkarskiej!!;)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244044-Bezdomna-suka-z-11-szczeniakami-!!!-Błagamy-o-pomoc!-potrzebna-karma-szczepienia[/url]

Edited by Marycha35
Posted

[quote name='LILUtosi']hm, coś za mało cioteczki przebierają nóżkami. Chyba nie chcą nic wiedzieć.

Idę nakarmić stado i wracam zdać relację.[/QUOTE]

Teraz to dopiero przebieram nóżkami... Ale ton wydaje się pogodny, więc wierzę, że wszystko ok

Posted

Jestem. I jak to zawsze bywa nic nie jestem w stanie powtórzyć. Już dawno sobie obiecałam że wszystko będę nagrywać ale kolejny raz zapomniałam. Wszystko jest opisane na karcie. Operacja się udała o ile tak można powiedzieć. Była ciężka i długa. Misiek pod tym bagnem miał dwa zęby złamane, które zostały usunięte. Ma szwy do zdjęcia za dwa tygodnie. Jutro muszę jechać do lokalnego ta zastrzyk przeciwbólowy i przeciwzapalny. Misiek chodzi i leje wszędzie. Zlał się w aucie i teraz w pokoju, którym jest. Na razie chciałabym żeby miał ciepełko i zrobiłam mu apartament. Misiek szybko załapał że łóżko jest lepsze do spania niż posłanie. Niestety siedzi tam i piszczy, choć wypuszczam go na sikanie co jakiś czas. Jedzenia dzisiaj nie ma, a jutro ryż z indykiem (hohoho, jakie wymagania). Udało się rozdzielić fakturę ale z przelewem mnie wyśmiali. Wyszło 350+vat plus 50 za te wycinki na czarno. Wycinki poszły 3 , jeden z kawałków każdego i dwa osobno z tego co było najgorsze. Później zeskanuje wszystko ale żeby to zrobić muszę się odczepić od neta i prądu w jednym miejscu, żeby dopiąć się do skanu. Tak mnie ostatnio urządzili z livebox-em że nie działa mi bezprzewodowy i muszę kompa nosić.

Posted

[quote name='LILUtosi']Jestem. I jak to zawsze bywa nic nie jestem w stanie powtórzyć. Już dawno sobie obiecałam że wszystko będę nagrywać ale kolejny raz zapomniałam. Wszystko jest opisane na karcie. Operacja się udała o ile tak można powiedzieć. Była ciężka i długa. Misiek pod tym bagnem miał dwa zęby złamane, które zostały usunięte. Ma szwy do zdjęcia za dwa tygodnie. Jutro muszę jechać do lokalnego ta zastrzyk przeciwbólowy i przeciwzapalny. Misiek chodzi i leje wszędzie. Zlał się w aucie i teraz w pokoju, którym jest. Na razie chciałabym żeby miał ciepełko i zrobiłam mu apartament. Misiek szybko załapał że łóżko jest lepsze do spania niż posłanie. Niestety siedzi tam i piszczy, choć wypuszczam go na sikanie co jakiś czas. Jedzenia dzisiaj nie ma, a jutro ryż z indykiem (hohoho, jakie wymagania). Udało się rozdzielić fakturę ale z przelewem mnie wyśmiali. Wyszło 350+vat plus 50 za te wycinki na czarno. Wycinki poszły 3 , jeden z kawałków każdego i dwa osobno z tego co było najgorsze. Później zeskanuje wszystko ale żeby to zrobić muszę się odczepić od neta i prądu w jednym miejscu, żeby dopiąć się do skanu. Tak mnie ostatnio urządzili z livebox-em że nie działa mi bezprzewodowy i muszę kompa nosić.[/QUOTE]

Biedak :( A to sikanie to normalny objaw? Wiadomo, kiedy będą wyniki?
Czy to znaczy, że obie faktury zostały zapłacone gotówką?