paula91 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 (edited) Lidka to ok. 8-9 letnia sunia. Jej historia jest taka... Moja znajoma wracała do domu, wstąpiła do Lidla, patrzy przy barierce jest przywiązany psiak, który czegoś wypatruje. Było 15 minut do zamknięcia sklepu. Znajoma czekała i patrzyła czy ktoś zabierze sunię. Światła w markecie zgasły, ludzi nie było... Ostatni pracownik, który wychodził nie znał psa, więcej nikogo nie było. Moja znajoma czekała dalej. Kolejne 15 min i nic. Podeszła do suni. Odwiązała smycz, podeszła z nią do auta, otworzyła drzwi i mówi "hop hop", sunia bez chwili zastanowienia wskoczyła i tak pojechały do domu. Sunia jest teraz w domu tymczasowym u znajomego. Jest łagodna i kochana. Szuka domku! Sunia miała zrobioną sterylizację i wycięty guz (za co wciąż mamy dług w lecznicy). Została odpchlona, odrobaczona i zaszczepiona. Jest gotowa na nowe życie. Czy ma jeszcze szansę na domek? Edited May 9, 2013 by paula91 Quote
paula91 Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 (edited) Rozliczenie: Wpłaty: + 100 zł z bazarku z dziecięcymi akcesoriami: http://www.dogomania.pl/forum/threads/242244-ROZLICZAM!-Dziecięce-zabawki-gry-bajki-ciuszki-itd-na-Lidkę-do-28-04-do-22! + 150 zł od Mili i Luny: http://www.dogomania.pl/forum/threads/242075-Mila-i-Luna-sunie-znalezione-w-śniegu-potrzebne-wsparcie-suczki-już-w-DT! Razem: + 250zł Wydatki: - 250zł - sterylizacja i usunięcie guza #4 Razem: - 250zł [B]Na koncie Lidki jest: 0zł Edited May 20, 2013 by paula91 Quote
paula91 Posted May 9, 2013 Author Posted May 9, 2013 Lidka zostaje w swoim dt już na zawsze, teraz to ds :) Pan, u którego była w dt pokochał ją bardzo mocno i nie jest w stanie już jej oddać. Quote
paula91 Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Faktura za sterylizację i usunięcie guza Quote
paula91 Posted October 20, 2013 Author Posted October 20, 2013 Lidka jest w bardzo dobrej kondycji :) Dzisiaj ją odwiedziłam :) Jest zapatrzona w swojego pana jak zawsze :) Quote
Recommended Posts