Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękna suczka wilczur, znajduje się w tyskim schronisku.

Każdy z pracowników schroniska ją bardzo chawali.

Jest posłuszna, chodzi przy nodze i jedyną jej wadą jest to że jest stara.

Ma ok. 10 lat i niewielkie przykurcze przy tylnych łapkach.

Po za tym jej stan zdrowia jest idealny tzn. serce, nerki są w idealnym stanie jednak ze względu na wiek kierownictwo schroniska odstąpiło od sterylizacji suni.

Jak myślicie, czy ona ma szanse na dom?
Na ciepło domowego ogniska, na czuły gest człowieka?
Ona tego tak bardzo potrzebuję!!!

Tą potrzebę widzą przede wszystkim pracwonicy schroniska, którzy mnie poprosili o pomoc w szukaniu dla niej domu!

Miejskie schronisko w Tychach
ul. Przejazdowa 101
43-100 Tychy

0 605 897 607 czynny całą dobę, 032 323 93 98

[SIZE=2]Schronisko jest czynne dla odwiedzających:
[SIZE=3]• w dni powszednie od 10.00 do 17.00
[SIZE=2]• w soboty, niedziele i święta od 12.00 do 16.00

W schronisku proszę podać nr ewidencyjny pieska, czyli 1935

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agusiazet obyś miała rację. Ona naprawdę cierpi w schronisku.
Ten pies potrzebuje swojego człowieka.

Ona potrafi dać jeszcze wiele radości i ciepła.
Bije z niej tyle spokoju, ciepła i pozytywnej energii, że naprawdę dziwię się, że jest jeszcze w schroniksu.

Dodatkowo jest bardzo pięknym i dostojnym pieskiem.

Posted

Piękna sunia na pierwszą stronę!!! Nie chcę robić nadziei, ale może Irma by ją wzięła, chociaż tymczasowo, bo jej Serwo odszedł!!! Spróbuj Grażynko jej podesłać zdjęcia suki, może jej się spodoba, jeśli już dojrzała do kolejnej bidy w domu!!!

Posted

Gdybyśmy nie mieli takich dwóch ślicznotek w domu nie zastanawialibyśmy się ani chwili. Jest piękna, naprawdę szkoda, że nie może być nasza. Myślę, że o dom dla niej możecie być spokojne.

Posted

Dzisiaj byłam w schronisku, suczka przechadza się po boksie i jest taka smutna. Mam nadzieję, że ona znajdzie szybko dom jest tego naprawdę warta.

Agusiazet spróbuję wysłać zdjęcia Irmie mam nadzieję, że się nie pogniewa.

Romku podobno trójka to najlepsza liczba, taka nieparzysta. ;)

Posted

Grażynko nie mów proszę,że trójka to najlepsza liczba, bo w tej chwili mamy piąteczkę - no i co w takim razie mam zrobić z tymi dwoma :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Grażynko nie mów proszę,że trójka to najlepsza liczba, bo w tej chwili mamy piąteczkę - no i co w takim razie mam zrobić z tymi dwoma :evil_lol: :evil_lol:

Dwie trójki są doskonałe!!!

Tylko małe pytanie?

Jak sobie radzisz z piąteczką, ja czasami siwieję z trójeczką, lub czwóreczką!:diabloti:

Posted

agusiuzet dziękuję za chęć wystawienia jej na allegro, ale już ją tam wystawiłam pokazałam ją też na alegratce.

Jeżeli mógłby ją ktoś jeszcze powstawiać w inne miejsca to z góry bardzo dziękuję.

Romku nie wiem jak długo sunia jest w schronisku, ale się dzisiaj dowiem.

Nie chcę zapeszać, ale na allegro obesrwują ją już trzy osoby.
Może akurat ktoś się nią zainteresuje.

Posted

Cudna jest!!!!

Czy jest już na forum owczarek.pl? Jeśli nie to mogę Ją tam dać, tylko nie wiem czy nie dopiero jutro, bo mama dziś zwariowany dzień.

Moja Alma - również Owczarek Niemiecki - też ma 10 lat i musze Wam powiedzieć, że ten wiek wcale Jej nie przeszkadza. Szaleje na spacerach, biega za patkami, już nie mówiąc o działce, gdzie ze szczęścia tarza się na plecach. Mam nadzieję, że i przed moją Almą i przed ta piękną Sunią jeszcze kilka szczęśliwych lat życia. Owczarki to wspaniałe psy, jestem pod ich wielkiem wrażeniem.

Posted

Jano1976 żartujesz ?????!!!!!!!!!!!
Zabierasz ją naprawdę?????
:smilecol:
Jejku bardzo się cieszę zobaczysz, że będziesz z niej mieć pociechę.
:laola:
To naprawdę fantastyczny pies!
:cool2:
Już nie wiem co napisać tak bardzo się cieszę!!!!!!!

:Rose:

Posted

Jano1976 przede wszystkim gratuluję świetnego wyboru, naprawdę bardzo się cieszę. :laola: Mam nadzieję, że jutro napiszesz nam coś więcej o tej pięknej suńce. :lol: :lol: :lol:. Wiedziałem , że taka piękność długo nie będzie czekać!

Posted

Nie zartuje...:lol: dzwonilam juz do schroniska dwa razy ,wczoraj w nocy i dzis przed poludniem.Mialam przyjemnosc rozmawiac z Pania Kierownik,wstepnie wszystko ustalilysmy..Wedlug weterynarza ten przykurcz lapek w znacznym stopniu ustapi jesli suczka zacznie regularne spacery,bo obecny stan jest w glownej mierze spowodowany"nicnierobieniem":lol: ... Moja poprzednia suka ,tez Onka przezyla 14 lat,moze nie byla podobna do tej ale oczy -takie same....!!!:loveu:
Poza tym potrzebuje suczyska do dlugich spacerow,do kochania ,przytulania i do pogadania(bo ktoz inny ,jak nie pies jest najwspanialszym sluchaczem???)....a ze nie jest szczeniakiem,albo mlodym psiskiem.....a co to szkodzi?

(a jak mnie ktos poinstruuje jak sie wkleja fotki to cos z pierwszych spacerow tu "wrzuce"):evil_lol: :evil_lol: Nie moge sie jutra doczekac!!!!!;)