Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Andzike']Trzymajcie kciuki za popsutego yorka - może niedługo zaświeci mu piękne wiosenne słońce... :siara:[/QUOTE]

wzięłyście mnie pod uwagę?:eviltong:;)...trzymam!!!!!

Posted

[quote name='majuska']wzięłyście mnie pod uwagę?:eviltong:;)...trzymam!!!!![/QUOTE]

Tak majuska - przywiozę Ci go jakoś w lipcu czy sierpniu przy okazji zlotu :eviltong: może być? ;)

Posted

[quote name='b-b']Jaka jest teraz sytuacja małego? Co go jeszcze czeka?
Czy szykuje mu się DT/DS?[/QUOTE]

DT ma, co do DS to trochę za wcześnie, żeby pisać, ale coś się powolutku szykuje :)

Posted

[quote name='Andzike']DT ma, co do DS to trochę za wcześnie, żeby pisać, ale coś się powolutku szykuje :)[/QUOTE]
To już nadzieja.,
Co jeszcze czeka chłopaka? Chodzi mi o zabiegi, specjalistyczne wizyty :)

Posted

[quote name='b-b']To już nadzieja.,
Co jeszcze czeka chłopaka? Chodzi mi o zabiegi, specjalistyczne wizyty :)[/QUOTE]

:) Przy ostatniej wizycie miał zrobione wszystko co było do zrobienia (wrzucałam listę :) )
Na razie z inwazyjnych rzeczy - to wszystko :)
Nadal waży się kwestia operacji łapek, ale pytanie czy ma ona, a w zasadzie "one" bo na jednej się nie skończy :shake: sens - będą dość bolesne i oczywiście kosztowne :(
Ferdek jakoś chodzi, bokiem, bo bokiem, ale taki jego urok ;)

Posted (edited)

[quote name='Andzike']A ja coś wiem :siara:[/QUOTE]

ehe-hehe..cwaniara:mad::mad:

Edit : byłam se na FB i też już wiem:eviltong:

Edited by majuska
Posted

No to jak się tak domagacie wieści to Wam napiszę :D :D :D
Fredek ma dom :multi::multi::multi:
Majuska, sory very, ale jednak Ci go nie wyślę w kopercie bąbelkowej :evil_lol: - zamieszkał dziś w moim niedalekim sąsiedztwie :)
W nowym domu poczuł się od razu jak u siebie - zresztą same spójrzcie - całkiem nieźle wygląda jak na psa, który parę tygodni w ogóle nie wstawał?? :loveu:

Posted

[quote name='majuska']No i dobrze , gdzież to psa do koperty bąbelkowej wkładać :shake:
Cieszem siem Ferdek! jakby nie było yorkom zawsze łatwiej :lol: Trzymaj się chłopie:lol:[/QUOTE]

Ja też siem cieszem! bardzo, bardzo! :)
Nie wiem czy dałabym radę wysłać Ferdka z firmy :D :D :D

Szkoda tylko, że po Ferdku został taki dług do spłaty... :mdleje:

Posted

[quote name='majuska']Andzike on jest Ferdek czy Fredek ???[/QUOTE]

Hahahahaha :D :D :D on jest Fredek, ale dla mnie Ferdek :D :D :D jakoś nie mogę sobie tego Fredka wbić do głowy, non stop się poprawiam :oops:

Posted

[quote name='majuska']ale na FB o nim piszą Ferdek..no i sie juz całkiem pogubiłam :D
swoją drogą, mogliby weci jakieś rabaciki i umorzenia wdrożyć dla stałych klientów:roll:[/QUOTE]

Bosh, faktycznie :D :D :D tam też jest pomyłka... ;) Jest Fredkiem vel Ferdkiem ;)
Wszystkie faktury są z rabacikami, strach pomyśleć ile wyszłoby bez tych rabacików...:shake: