Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piszę posty, robię "zatwierdź" i nagle znajduję się albo na początku wątku albo 3 strony wcześniej, a nowych postów nie ma, mojego też...

Szczękuś się stabilizuje. Dostałam wiadomość od wetki, że właściwie dopiero wczoraj można było uznać że walka o niego jest wygrana.

W przyszły poniedziałek albo wtorek będzie miał operację.

Posted

Neris napisał(a):
Szczękuś byl w ogóle niekotaktowy, nie reagował na głos, ruszał się tylko na brzęk miski.
Ale dzisiaj już jest lepiej, jak widać na zdjęciach - wstaje, chodzi, załatwia się...

Widać poraniony pyszczek i bielmo na oku. On NIE WIDZI.

Kolejna ślepa bieda...
Szczękusiu, zdrowiej kochany piesku!!!!

Posted

Neris napisał(a):
Szczękuś się stabilizuje. Dostałam wiadomość od wetki, że właściwie dopiero wczoraj można było uznać że walka o niego jest wygrana.

W przyszły poniedziałek albo wtorek będzie miał operację.

To cudowna wiadomość!!! :loveu: Bardzo się cieszę!!! :multi:
Trzymamy mocno kciuki za pozytywny przebieg operacji...

No właśnie, a czy udało się sprawdzić, czy to nie ten zaginiony psiak???

Posted

Na wątku zaginionego psiaka napisano, że to niestety nie ten. Szczękuś ma wyraźne żółte łaty.

Będę mogła się do niego wybrać dopiero po niedzieli, moja wieś jest cudownie odosobniona, ale mniej cudownie jest kiedy dzieci mają wolne - wtedy NIC tu nie jeździ. A ja auta nie posiadam...

Posted

Neris ja cie przepraszam ze tak z grubej rury ale ty to chyba te nieszczescie szukasz albo to one szukaja ciebie jak to wlasciwie jest?
Przesle ci zaraz kilka groszy no twoje konto a ty sama zadecaduj na ktore z twoich bid masz je przeznaczyc. Pozdrawiam cie dobra dziewczyno i duzo sil ci zycze.

Posted

To raczej nieszczęsia w postaci tych bid "wpadają" na Neris. Bo "wiedzę", ze na Nią wpadając mają szansę na ratunek pomoc. Kochana dziewczyna z tej Neris jest :loveu:

Posted

Roxana napisał(a):
To raczej nieszczęsia w postaci tych bid "wpadają" na Neris. Bo "wiedzę", ze na Nią wpadając mają szansę na ratunek pomoc. Kochana dziewczyna z tej Neris jest :loveu:

zierzaki dobrze wiedzą gdzie czeka dobra pomocna dłoń

Posted

Szczękuś kończy kwarantannę, po weekendzie będzie można go operować.

On jest taki śliczny, mam nadzieję że uda się znaleźć mu dobry domek.

Posted

Szczękuś dochodzi do siebie, jest wesoły, cieszy się na widok człowieka, wystawia włochaty brzuszek po mizianie- czyli wypadek nie spowodował jednak zmian neurologicznych.

Czekamy teraz na operację...