Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudia.']Wdaje mi się, że kolor tutaj dużej roli nie gra.
A piłeczki masz na sznurku?[/QUOTE]
Nie, normalne takie^^
Bo na sznurku nie mam ani jednej, a taką już miałam jedną 'spacerową', że tak powiem, to tylko drugą dokupiłam do kompletu^^

Posted

To w takim razie wezmę te 2 co mam, a jak coś to najwyżej kupię.
A jeśli będzie pogoda typu deszcz/śnieg to treningi się będą odbywać?

• 3 weeks later...
Posted

[CENTER][COLOR=#000080][FONT=Arial][B]UWAGA![/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000080][FONT=Arial]Szukamy chętnych psiarzy z Mielca i okolic do rozpoczęcia przygody z Agility - tych co mieli doczynienia z tym sportem ale i nie tylko.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000080][FONT=Arial]Nie mamy dużych wymagań - jedynie chęć do pracy z psem i duuuużo dobrego humoru.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000080][FONT=Arial]Jeśli Twój pies uwielbia skakać, biegać i zna podstawowe komendy - warto spróbować! [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000080][FONT=Arial]Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do kontaktu e-mail: [email][email protected][/email] oraz tel. 669340687 (po godz. 16), ew. na PW.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial, Tahoma, Verdana, sans-serif][COLOR=#000080]Zorganizujmy się! Wyjdźmy z inicjatywą! Nie bądźmy gorsi niż inne miasta![/COLOR][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Foxowa'][CENTER][COLOR=#000080][FONT=Arial][B]UWAGA![/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000080][FONT=Arial]Szukamy chętnych psiarzy z Mielca i okolic do rozpoczęcia przygody z Agility - tych co mieli doczynienia z tym sportem ale i nie tylko.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000080][FONT=Arial]Nie mamy dużych wymagań - jedynie chęć do pracy z psem i duuuużo dobrego humoru.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000080][FONT=Arial]Jeśli Twój pies uwielbia skakać, biegać i zna podstawowe komendy - warto spróbować! [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000080][FONT=Arial]Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do kontaktu e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] oraz tel. 669340687 (po godz. 16), ew. na PW.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=#000080]Zorganizujmy się! Wyjdźmy z inicjatywą! Nie bądźmy gorsi niż inne miasta![/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/QUOTE]

Spodziewaj się jutro telefonu po 18 :evil_lol:

Posted

[quote name='alicja.kolano']Jak szkoda że to tak daleko ... ;( Ja szukam psiarzy z okolic Jarosławia, Rzeszowa ;D[/QUOTE]

W Rzeszowie masz zajęcia agility oraz PT.

Posted

[quote name='Fantowa']W Rzeszowie masz zajęcia agility oraz PT.[/QUOTE]
Wiem ale to czy dojadę na trening jest zależne od moich rodziców ;) Bardzo bym chciała, ale mieszkam w Przeworsku i to jakieś 45 min. drogi do Rzeszowa i nie dam rady dojeżdżać 2x w tygodniu. Ale wiecie może czy można przyjść na przykładowo jeden trening i poćwiczyć, jeśli się za to zapłaci oczywiście ;) ? Tak chciałabym trenować Agility ;D

Posted

[quote name='alicja.kolano']Wiem ale to czy dojadę na trening jest zależne od moich rodziców ;) Bardzo bym chciała, ale mieszkam w Przeworsku i to jakieś 45 min. drogi do Rzeszowa i nie dam rady dojeżdżać 2x w tygodniu. Ale wiecie może czy można przyjść na przykładowo jeden trening i poćwiczyć, jeśli się za to zapłaci oczywiście ;) ? Tak chciałabym trenować Agility ;D[/QUOTE]

Musisz zadzwonić do pani Magdy i zapytać... Pewnie zależy co Twój pies już umie.

Posted

[quote name='AnAn']Musisz zadzwonić do pani Magdy i zapytać... Pewnie zależy co Twój pies już umie.[/QUOTE]
Dzwoniłam i nie odbiera ;( a szkoda. Mój psiak póki co trenował tuneliki, slalom, hopki i oponę.

Posted

[quote name='alicja.kolano']Dzwoniłam i nie odbiera ;( a szkoda. Mój psiak póki co trenował tuneliki, slalom, hopki i oponę.[/QUOTE]

Dzwoń jakoś koło 17 najlepiej, bo wcześniej jest w pracy.

Posted

[quote name='alicja.kolano']OK. dzięki już dzwoniłam, może wybierzemy się na któryś z majowych treningów, teraz nie bo mamy zawody ;)[/QUOTE]

Jakie zawody? :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

[quote name='Foxowa'][CENTER][COLOR=#000080][FONT=Arial][B]UWAGA![/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000080][FONT=Arial]Wszystkich zainteresowanych zapraszamy do kontaktu e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] oraz tel. 669340687, ew. na PW.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Arial][COLOR=#000080]Zorganizujmy się! Wyjdźmy z inicjatywą! Nie bądźmy gorsi niż inne miasta![/COLOR][/FONT][/CENTER]
[/QUOTE]

Ponawiam bo coś ucichło.

Lusia :cool3:

• 2 months later...
Posted

Od września zaczyna się kolejny kurs, a 10 września jest spotkanie organizacyjne :)
Końcem czerwca skończył się wcześniejszy, i jeszcze na początku sierpnia było kilka pojedynczych treningów.
[url]http://oksp.rzeszow.pl/kursy.html[/url]

• 6 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='Bonoxd']Ja bede chodzic do rzeszowskiego klubu od maja ;)[/QUOTE]
Jest jakiś rzeszowski klub agility, o którym nie wiem, czy chodzi Ci o zajęcia organizowane przez ZKwP Rzeszów?