Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 791
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie przesadzam paskundam ja ;)

dobra teraz foty ,newsy
Sorek była na czyszczeniu zebów i wyciaganiu badziewia z pomiedzy zebów , coś mu wlazło i sie zaklinowalo , az mu dziaslo zaczelo za dol schodzic :angryy: .
Jak wyjal wet to badziewie to taki smrod poszedl ze tragedia.
Sciagnal kamien nazebny - Sorek na do tego predyspozycje :roll: , mimo czyszczenia zebow , ech...:roll:
ciotka Casia - kochana moja pomogla mi go do domu dowiesc co sama bym nie wniosla gada do domu....:mad: za ciezki skubany ,wazy 14 kg wiecej ode mnie :mad: .
Ciacia Casia ma siostre Sorka Fige to moj kochany dobry duszek zawsze pomoze jak moze :loveu: .

A reszta bandy ma sie dobrze :diabloti:
To teraz fotany :loveu: :diabloti: :evil_lol: -psow mordercow :diabloti:
(sorki ze bez polskich znakow pisze ale cosik mi skroty sie robia ... musze powylaczac kiedys :mad:

• 2 weeks later...
Posted

No i mam WAS!!!:lol:

Apbt_sól napisał(a):
hehe Pańcia to strach na wróble , mam takie wor pod oczami jak chmury burzowe ;/ heh - sie musiałam z tym kurna urodzić :P

Pańcia, ten strach na wróble, to lubi tak przekonywać wszystkich do swojej :"brzydoty". Mhm, może sama już w to uwierzyła...:razz:

Trójca przekofana, szczególnie na głowie swojego pana:evil_lol: .

Teraz już tu będę częściej zaglądać.

Mhm, może w końcu sama założę bloga mojej bullowatej miniaturce:evil_lol: z jego przyjaciółmi:lol:

Posted

eee co tu taka cisza :mad:
pięnej bandy nikt nie odwiedza? :mad:
zara poustawiam towarzycho :diabloti:
Ide jeszcze raz popatrzec na pierwsza strone bo foty są :-o :loveu:
i pić herbatkę :evil_lol:

Posted

ja tu cały czas zaglądam z nadzieją na nowe fotencje :)
Te ostatnie świetne sa,jakie mają smieszne minki i jakie widoczki ładne :)
u nas tak samo z pogoda ...podobno taka juz ma sie utrzymac...nawet mojej Pigi nei chce sie chodzic na dłuższe spacerki.

Posted

Nofe Fotany bandy :) :razz:
Lee teraz się szykuje na zabieg niedługo na wyciecie "dzikiego mieska"
i czegos co sie utworzyło na łapie -szlag! :angryy:
Dobrze bedzie - Lee to silna babka rach-ciach i po wszystkim.
Ale i tak zawsze strach i obawy beda nam towarzyszyły...
Wciaz czekam kiedy Half stanie sie statecznym psem- zaczynam watpić czy to wogle możliwe hehe ;) :eviltong::evil_lol:
Sorek ,wczoraj wieczorem zamolestował mnie na śmierc nie dawał spać do 1.00 w nocy na zabawe sie staremu koniowi zebrało , szkoda tylko ze nie ma świadomości ze jak grzmotnie mnie łapa, to obijam sie o meble .... :roll::evil_lol:
Teskni nam się bardzo do Pańcia - ale coż...." trza być twardym a nie miatkim" :eviltong::cool3:

[URL=http://tinypic.pl]

Posted

Piekności :loveu:
A Halfik nie jest taki brykasny jak Sor? :razz:
Zawsze foty latajacego Sorka :lol: Sor na wiekszosci fot w powietrzu. Lee buszująca w trawce, a Half śpiący :lol:

Posted

Ulala..jak ślicznie :cool3: ale wypasione masz te psióry...widac ze z Halfika to taki psi-romontyk :loveu: a Sor z tymi talerzami to wypas :crazyeye: lata jak na skrzydłach,chyba dajesz mu jakiegos red bulla do picia :evil_lol:

Posted

Dzis to się ucieszyłam :)
Znalazłam porzucone boisko w lesie - czysto spokojnie i z dala od ludzi.
Sor dziś porzadnie ze spokojniejszym moim sercem poszlał. :) :diabloti::eviltong:

chyba zaznacze to miejsce jako zajete - mam nadzieje ze nie za szybko ktos je znajdzie.
Grubą czeka operacja chyba juz w tym miesiacu , trzeba ten badziew wyciać na łapie :roll:
bo rosnie cos szybko ostanio , do tego cos na klacie wyskoczyło ...cholera.;/
Halfini narazie odpukac ok .
Korytarz u mnie remontuja i dzis usłyszzałam od robootkia tekst jak wychodzialam rano z psami na spacer - padłam :eviltong::evil_lol: :

"ja tu pracowac nie bede , jak takie psy w bloku maja i to jeszcze 3 mało jej , po co to trzymac"
Ja nerw oczywicie i pytam pana co go to obchodzi , czy daje jesc Tym psom ze tak sie martwi a o ile pamietam, jest tu od skrobania korytarza a nie od umoralninia mnie co moge a co nie. :mad::diabloti:

Wiem wiem nie bylam grzeczna, ale ilez mozna słuchać ze one mi pokaza jakie sa niebezpieczne....:angryy:
coz reszta dnia była taka ze pan zwiewał, jak szłam lub zwracał ze spacerów z psami. :diabloti:
Inni robotnicy zaczeli sie nawet z niego smiać- głaszczac moje psy .... ;) :loveu:
Ludzie nie przestaną mnie nigdy zadziwiać ;)
A najlepsze teksty typu "w telewizji mówili ..... :mad:
i nie mam pytan jak słysze owe słowa ;) :evil_lol:

Jednak kilka osób sie nawrócilo - kiedys zagorzali przeciwnicy dzis z otwartymi ramionami
leca do psów ;)
Jednak moze to społecznestwo jest reformowalne :)