Jump to content
Dogomania

Prawie husky... Już w SUPER EXTRA DOMKU!!!!<jupi> Hurrraa!!!

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo chodzi wolno :/ To przez przeładowanie servera chyba :/ jest strasznie dużo postów :/
Ehhhh a ślicznotka nadal szuka odmu? Biedactwo ;(
Podnoszę szkarba ślicznego:**

Posted

No to na Giełdzie zwierząt (brama obok wystawy, co niedziele odbywa się ta giełda) posiedziałam - potem poszłyśmy sobie na wystawe, pochodziłyśmy, popatrzyłyśmy. Zaczął padać deszcz.. bus za godzine....No to idziemy jeszcze posiedzieć na tej giełdzie.
Podchodzi pan, taki tęższy, koło 40...patrzy zamyślonym wzrokiem na nią i mówi:
-Ładna jest
-Dziękuję
-A co to jest za rasa?
-Husky z zapewne owczarkiem niemieckim
Podchodzi kobieta, ok.50.
Patrzy i "O Boże! Jaka ona piękna!"
Potem jakiś pan koło 60 i dziewczynka z 6 letnią...Wszyscy zaczynają Lady głaskać, pytać się co i jak... zaczeli mówić ze mają duży dom, z dużą działką w ok. Kutna ( miasteczko (?) w ok. Łodzi), żadnych zwierząt oprócz yorczka, sunia na początku bedzie mieszkała w garażu a potem albo w domu albo w budzie, która należała do ich rottweilerki (podobno zmarła nie dawno ze starości, miała koło 14lat)... Myślę: "sielanka"...
Zapytali sie ile ona kosztuje...mówie 'nic'. Dostałam od nich wizytówkę, adres i zaproszenie do siebie jak będe w okolicy:cool3: iPrawie skakali z radości, wepchneli mi 10zł ''za przejazd'', pani założyła jej smycz.. Ja sie poryczałam.:roll: Lady wyła, ciągnęła do mnie... Przekupywali ją smakołykami...miłym słowem... znikneli w tłumie.... Ja oczywiście :placz:. Ale to były raczej łzy radości... takich ludzi jest bardzo mało i wiem że tam Lady będzie bardzo, bardzo, bardzo szczęśliwa....
Z resztą dzisiaj już zadzwoniłam:evil_lol: i dowiedziałam sie, że są bardzo z niej zadowoleni i że biega sobie teraz z ich yorkiem po podwórku....
HAPPY END.

PS: Oto dialog jaki przypadkiem usłyszałam jak odchodzili:

Sześciolatka: -Babciu? Jak ją nazwiemy?
Pani: - Ma na imie Lady, to bardzo piękne imie i tak już będzie sie nazywała...
Sz.: Będe ją kochała bardzo, bardzo mocno i zawsze....

Posted

[quote name='Karilka']No to na Giełdzie zwierząt (brama obok wystawy, co niedziele odbywa się ta giełda) posiedziałam - potem poszłyśmy sobie na wystawe, pochodziłyśmy, popatrzyłyśmy. Zaczął padać deszcz.. bus za godzine....No to idziemy jeszcze posiedzieć na tej giełdzie.
Podchodzi pan, taki tęższy, koło 40...patrzy zamyślonym wzrokiem na nią i mówi:
-Ładna jest
-Dziękuję
-A co to jest za rasa?
-Husky z zapewne owczarkiem niemieckim
Podchodzi kobieta, ok.50.
Patrzy i "O Boże! Jaka ona piękna!"
Potem jakiś pan koło 60 i dziewczynka z 6 letnią...Wszyscy zaczynają Lady głaskać, pytać się co i jak... zaczeli mówić ze mają duży dom, z dużą działką w ok. Kutna ( miasteczko (?) w ok. Łodzi), żadnych zwierząt oprócz yorczka, sunia na początku bedzie mieszkała w garażu a potem albo w domu albo w budzie, która należała do ich rottweilerki (podobno zmarła nie dawno ze starości, miała koło 14lat)... Myślę: "sielanka"...
Zapytali sie ile ona kosztuje...mówie 'nic'. Dostałam od nich wizytówkę, adres i zaproszenie do siebie jak będe w okolicy:cool3: iPrawie skakali z radości, wepchneli mi 10zł ''za przejazd'', pani założyła jej smycz.. Ja sie poryczałam.:roll: Lady wyła, ciągnęła do mnie... Przekupywali ją smakołykami...miłym słowem... znikneli w tłumie.... Ja oczywiście :placz:. Ale to były raczej łzy radości... takich ludzi jest bardzo mało i wiem że tam Lady będzie bardzo, bardzo, bardzo szczęśliwa....
Z resztą dzisiaj już zadzwoniłam:evil_lol: i dowiedziałam sie, że są bardzo z niej zadowoleni i że biega sobie teraz z ich yorkiem po podwórku....
HAPPY END.

PS: Oto dialog jaki przypadkiem usłyszałam jak odchodzili:
Sześciolatka: -Babciu? Jak ją nazwiemy?
Pani: - Ma na imie Lady, to bardzo piękne imie i tak już będzie sie nazywała...
Sz.: Będe ją kochała bardzo, bardzo mocno i zawsze....

czyli nastapiła ta szczęsliwa chwila i Lady ma juz domek???? super, bardzo się cieszę bo strasznie mnie ta sprawa gryzła

Posted

siedzę i rycze jak dziecko, ze szczęścia oczywiście, jak to dobrze że Lady spotkała ciebie a potem tych wspaniałych ludzi, cudne wieści ,życzymy wiele miłości nowej rodzince Lady i jej samej samych merdających ogonkiem dni:loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu:

Posted

Juhuuu!!!

Lady ma nowy dom! ;) Cieszmy się razem z nią!
Mam nadzieje, że czasem dasz jakies sprawozdanie z jej nowego domku? :> A może jakies nowe zdjęcia :>
;)))
Dobrze, że kochanej Lady sie udało ^^

Posted

Hehe tak Lady w nowym domku.... Ten dialog cały czas brzęczy mi w uszach... Ehhh:roll:... Tak bardzo ją pokochałam:placz::placz::placz:...
Zmieniam temat,podpis... a co do sprawozdania to czasem będe dzwonić;)

Posted

Karilka napisał(a):
Hehe tak Lady w nowym domku.... Ten dialog cały czas brzęczy mi w uszach... Ehhh:roll:... Tak bardzo ją pokochałam:placz::placz::placz:...
Zmieniam temat,podpis... a co do sprawozdania to czasem będe dzwonić;)

Dla Lady wszystkiego co najlepsze, a dla Ciebie gratulację że się nie poddałaś i robiłas wszystko co było można żeby mała nie trafiła do schronu:laola: :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Tak...sunia jest szczęśliwa, i prosze nie marudzić mi że bez umowy adopcyjnej...nie miałam jak zdobyć<bezradny>. Jakie tam gratulacje...mój psi obowiązek:lol: