Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na dobry początek zrobiłam dla Dotty 2 ogłoszenia. Wpisałam w tytule 'prawie' border collie:) Jeżeli macie inny pomysł edytuję, ale chodzi o to, żeby po wpisaniu border collie do wyszukiwarki, Dotty też 'wyskoczyła':p Sprawdźxie proszę-zwłaszcza czy mail jest poprawny. Pozostałe ogłoszenia zamieszczę jutro, niestety na większości portali jest limit znaków 300:angryy: , więc ogłoszenie trzeba będzie okroić.

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/549347_dotty_sliczna_prawie_border_collie.html

http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=12283

• Replies 684
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekujemy Pat.rycjo za ogloszenia :loveu:

Dotty
w gore!

______

Julix, btw ogladalam wyczyny towjej suczy- dżizas jakie ma przyspieszenie! ile ona ma?

No wlasnie ja tez zobaczylam. Mala petarda z niej, gdyby sie z moja Fancia spotkala to dopiero by bylo z laki/lasu/mieszkania nic by nie zostalo .

Daisik ma teraz rok i 2 miesiace ;) hehe pewnie nic by nie zostalo - masz racje. Fajnie, ze ogladalyscie moje filmiki :D

Posted

dziekujemy bardzo :buzi:

no to autorka watku musi to jakos troszke okroic, bo ja tam nie wiem co najlepiej zostawic.

a wlasnie jak schroniskoJozefow masz na imie? Bo tak troche trudno sie twoj nick odmienia :eviltong:

-------

No ja jak tylko do mnie aparat wroci tez mojego pyszczka nakrece to zobaczysz ze sa bardzo podobne :loveu: Tylko Fancia troche starsza

Posted

Zaraz okroje ;) dziekuje za ogloszonka :loveu: codziennie podnosze tez Dotty na www.psy.pl- tam moja poprzednia wielka milosci schroniskowa znalazla swietna rodzine i teraz jako jedyny kundelek ;o) w grupie ukonczyla obedience i chyba zaczynaja agility :loveu:

wszytsko w goloszeniu jest ok, a ja <jak na 1szej stronie> nazywam sie Kasia ;o)

w gore mycha

Posted

OGLOSZONKO
//298 znakow//
Mloda, sliczna bialo-czarna sunia, sięgającą do kolan, podobna do border collie. Zycie za murami schroniska w Jozefowie mi nie sluzy , czasem troche boje sie cywilizacji, ale szybko się przyzwyczajam. W stosunku do innych psow ulegla, łagodna.Mozesz mi dac to, czego nie dano mi do tej pory? Czekam na Twoja milosc. Wiecej: Kasia-[email protected]

Posted

schroniskoJozefow napisał(a):
Boze dziewczyno jestes WIELKA!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

aktywowalam ogloszonko na pupile.com tyle, ze ty tam jestes jako Patrycja z Krakowa. Moze by zaznaczyc, ze pies jest w Warszawie, jak myslisz?

Dziękuję, im więcej ogłoszeń, tym większe szanse:p

Dziwne z tymi pupilami:niewiem: ,bo tam akurat nie trzeba mieć konta, może coś 'zapamiętały' z poprzednich wizyt. Wieczorem spróbuję jeszcze raz, bo kojarzy mi się, że tam jest formularz, może automatycznie wypełniłam. Będą poprawki:)

Posted

wszytsko w goloszeniu jest ok, a ja <jak na 1szej stronie> nazywam sie Kasia ;o)

A no faktycznie we wszystkich ogloszeniach pisze:razz:

No ostatnio jestem coraz "bardziej" spostrzegawcza i bystra. wrecz mozna sie zalamac :-(

Posted

cisza...
cierpliwosci...
kiedys przyblakala sie do mnie taka cudowna sunka onka z krwi i kosci. nie chcialam jej oddawac do schroniska bo byla tak karna i ulegla, ze by sie zaraz dala zapedzic w sam kat boksu. a wiadomo, takie nie maja szans... rozwiesilam ja wszedzie, nawet na rozsnych podejrzanych blogach adopcyjnych, bo czas mnie naglil, a psa w domu miec nie moge... no i po miesiacu domek sie znalazl...

tak wiec zostaje nam jedno: czekac. no i odwiedzac milute ;o) ale to dopiero w weekend :placz: