Becia66 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='majuska']Pojawiło sie dla niego światełko w tunelu, trzymajcie kciuki!![/QUOTE] ja to się już nawet boje trzymać. Quote
Agula99 Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 To ja też trzymam, niech się maluchowi wreszcie powiedzie!!! Quote
Agula99 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 No i co??? Są jakieś wieści, jest jakaś szansa??? Quote
majuska Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 No niby dzis mam miec telefon, ale on jakiś taki dziwny, smutny, jakby cały obolały, nie wiem czy on do adopcji sie nadaje, czy go będą chcieli w takim stanie.....nie wiem, no ale póki co nikt nie dzwonił Quote
figa33 Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 to pogryzienie jeszcze daje mu się we znaki ? Quote
majuska Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Tak figuś, chyba tak, oglądałam go dokładnie i ja i Magda, ale ran nie ma, wszystko raczej zagojone, a on łazi pokulony, boi sie dotyku, myślimy, że to raczej takie zachowanie na tle psychicznym...a telefon milczy.... Quote
Agula99 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Kurcze, to co z tym naszym bidusiem się dzieje???? Quote
majuska Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Titek własnie jedzie do swojego nowego domku! Dzis po niego przyjechała nowa pańcia ( autobusem! ) domek pod Jasłem, pani totalna psia "kosmitka", ponoc nie spała od tygodnia z przejęcia i Titek jej sie śnił po nocach,pojechał na spanie z nią w łóżku, kanapowanie, dogadzanie itp. wydawałysmy obie z Agulą i czujemy, że będzie dobrze. Titu troszke zestresowany, ale bardzo grzeczny, wieczorkiem będziemy się zdzwaniać :) Quote
Agula99 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Zdzwaniaj się , zdzwaniaj, bo tu dziś mały sajgonik. Pani poczekała na autobus w moim domu, Titu zjadł szyneczkę, trochę pospał u mnie na kolankach, cały czas grzeczniutki, popił wody, ładnie wsiadłam z nim do autobusu, pani zakupiła bilety, wzięła psa i pojechali!!!! Ufff połowa sukcesu, najbardziej stresuję się tymi kolejnymi kilometrami z Jasła i busikiem!! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, ale będę czekała na wieści niecierpliwie!!! Quote
Agula99 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='majuska']Agula rozumiem, że mózg Ci paruje :D[/QUOTE] I to jak!!!! :evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Świetnie!:multi::multi: I widzicie Pani przyjechała po psa autobusem, chcieć to móc! Bardzo się cieszę.:lol::lol::lol: Quote
Agula99 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='karolciasz28']Świetnie!:multi::multi: I widzicie Pani przyjechała po psa autobusem, chcieć to móc! Bardzo się cieszę.:lol::lol::lol:[/QUOTE] Tak Karolciu, móc, móc, ale cyrk był he he he, no nic czekamy na wieści, taki był Tituś zestresowany, ale chyba już dawno w domku!! Quote
majuska Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Z duszą na ramieniu zadzwoniłam i co słyszę ? Sielaneczka, miodzio, rewelka, w podróży przegrzeczny, jakby pańcka z maskotką jechała, w domku w piernatach kocyczkowych siedzi, podkarmiany serkiem, mięskiem, wszyscy domownicy go błyskawicznie pokochali, a główna Pańcia jest wniebowzięta, przeszczęśliwa..no po prostu kosmos :D...aha, po ogródku biega i nic nie kombinuje, no i dziś nie kąpia, żeby nie stresować tylko ma błotko wykruszone z brzuszka i wyczesane :D Nie wierzę ....:D Można? można :) Quote
karolciasz28 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 [quote name='majuska'] Można? można :)[/QUOTE] można :smile:. Quote
figa33 Posted April 10, 2013 Author Posted April 10, 2013 o kurcze , ale wieści :loveu: no to w takim razie z TITU nie jest źle on może po prostu deprechę jakąś miał Quote
Becia66 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Figuniu, twój pierwszy wątek zakończony szczęśliwie, czekamy kto następny :loveu:. Quote
figa33 Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='Becia66']Figuniu, twój pierwszy wątek zakończony szczęśliwie, czekamy kto następny :loveu:.[/QUOTE] o kurcze , no właśnie :loveu: poczekam jeszcze troszkę , co by chuchać na zimne .. Quote
figa33 Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 ciekawe jak tam Tituś w nowym domku ? Quote
Becia66 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='figa33']ciekawe jak tam Tituś w nowym domku ?[/QUOTE] dzisiaj go zdjęłam z kundelkowej strony, mam nadzieję że się nie pospieszyłam jak z Terrym. Tfu, tfu... Quote
figa33 Posted April 14, 2013 Author Posted April 14, 2013 chyba można przenieść TITU do działu w nowym domu ale podpowiedzcie jak to się robi ? Quote
Recommended Posts