Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niby dzis mam miec telefon, ale on jakiś taki dziwny, smutny, jakby cały obolały, nie wiem czy on do adopcji sie nadaje, czy go będą chcieli w takim stanie.....nie wiem, no ale póki co nikt nie dzwonił

Posted

Tak figuś, chyba tak, oglądałam go dokładnie i ja i Magda, ale ran nie ma, wszystko raczej zagojone, a on łazi pokulony, boi sie dotyku, myślimy, że to raczej takie zachowanie na tle psychicznym...a telefon milczy....

Posted

Titek własnie jedzie do swojego nowego domku!
Dzis po niego przyjechała nowa pańcia ( autobusem! ) domek pod Jasłem, pani totalna psia "kosmitka", ponoc nie spała od tygodnia z przejęcia i Titek jej sie śnił po nocach,pojechał na spanie z nią w łóżku, kanapowanie, dogadzanie itp. wydawałysmy obie z Agulą i czujemy, że będzie dobrze. Titu troszke zestresowany, ale bardzo grzeczny, wieczorkiem będziemy się zdzwaniać :)

Posted

Zdzwaniaj się , zdzwaniaj, bo tu dziś mały sajgonik. Pani poczekała na autobus w moim domu, Titu zjadł szyneczkę, trochę pospał u mnie na kolankach, cały czas grzeczniutki, popił wody, ładnie wsiadłam z nim do autobusu, pani zakupiła bilety, wzięła psa i pojechali!!!! Ufff połowa sukcesu, najbardziej stresuję się tymi kolejnymi kilometrami z Jasła i busikiem!! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, ale będę czekała na wieści niecierpliwie!!!

Posted

[quote name='karolciasz28']Świetnie!:multi::multi: I widzicie Pani przyjechała po psa autobusem, chcieć to móc! Bardzo się cieszę.:lol::lol::lol:[/QUOTE]

Tak Karolciu, móc, móc, ale cyrk był he he he, no nic czekamy na wieści, taki był Tituś zestresowany, ale chyba już dawno w domku!!

Posted

Z duszą na ramieniu zadzwoniłam i co słyszę ?
Sielaneczka, miodzio, rewelka, w podróży przegrzeczny, jakby pańcka z maskotką jechała, w domku w piernatach kocyczkowych siedzi, podkarmiany serkiem, mięskiem, wszyscy domownicy go błyskawicznie pokochali, a główna Pańcia jest wniebowzięta, przeszczęśliwa..no po prostu kosmos :D...aha, po ogródku biega i nic nie kombinuje, no i dziś nie kąpia, żeby nie stresować tylko ma błotko wykruszone z brzuszka i wyczesane :D
Nie wierzę ....:D
Można? można :)

Posted

[quote name='Becia66']Figuniu, twój pierwszy wątek zakończony szczęśliwie, czekamy kto następny :loveu:.[/QUOTE]

o kurcze , no właśnie :loveu:
poczekam jeszcze troszkę , co by chuchać na zimne ..

Posted

[quote name='figa33']ciekawe jak tam Tituś w nowym domku ?[/QUOTE]

dzisiaj go zdjęłam z kundelkowej strony, mam nadzieję że się nie pospieszyłam jak z Terrym. Tfu, tfu...