fona Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 MAIL OD ZUZI: Niestety bez operacji sie nie odbedzie - trzeba skrotkowi usunac jeszcze jeden paliczek z tego palca, gdzie ma juz usuniety i obydwa z tego spuchnietego. ale wyglada na to, ze to juz koniec, bo nowotwor niezlosliwy i nigdzie indziej zmian nie widac. operacja w poniedzialek o 15:30 na belgradzkiej. tak poza tym to wszystko ok. skrot ma WIELKI apetyt, bawi sie, biega i w ogole jest caly zadowolony:)) jezeli chodzi o nas, to ja mowie ostatnio, ze skrot to tyle samo radosci co i zmartwienia. ale te zmartwienia tycza sie jego dolegliwosci z lapka - to nas tez boli i tyle... Quote
Gosiapk Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Choć smutny ten list to jednocześnie taki pozytywny. :) Quote
fona Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [B][COLOR=red]Byłam dziś u Malutka :) :) :)[/COLOR][/B] Quote
fona Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Jutro bedzie relacja, a aparatu oczywiscie zapomnialam... Quote
Toska Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='solito']No i co z tą relacją?![/quote] :cool3: no właśnie !!!:cool3: jak psiak po operacji ? wszystko ok ? Quote
fona Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Już piszę :) Była u Malutka, ucieszył się na mój widok bardzo :) Operacji w końcu nie miał, bo jak go już przygotowali do zabiegu (czyli spał), przyszedł pan chirurg i orzekł, że on widzi poprawę, że będą dalej leczyć i amputować zawsze się zdąży. Byłyśmy na spacerku, przy mnie zachowywał się poprawnie i nie rzucał się na żadnego psa ;), ale różnie z tym bywa ponoć. Jest wesoły i szczęśliwy, mam nadzieje, ze niedlugo wyluzuje i takze dla Zuzi spacer bedzie przyjemnoscia, bo na razie chodzi spieta, czy Skrótowi cos nie odpali. Niedługo Skrót jedzie na żagle (już miał test na Zalewie Zegrzyńskim i całkiem mu sie to podoba) i będzie miał swój [B]kapok[/B]! :evil_lol: :evil_lol: Quote
Toska Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 dziękujemy ciociu Fono za relację :lol: jedzie na żagle i :evil_lol: będzie miał swój kapok , no nie mogę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ależ mu dobrze teraz !!! Quote
fona Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Ma super! Muszę go zobaczyć w tym kapoku :) :evil_lol: :evil_lol: Quote
fona Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Pamietacie chlopaka? oto list od Zuzi: skrot ma sie swietnie. wszystkie rany, jakie mial, zagoily sie niemal bez sladu (prawa lapka zdeformowana, ale z tym juz nic przeciez nie zrobimy:)). a teraz cos o jego charakterku: ma chlopak temperament i w sumie to mowi wszystko. caly czas zbieramy sie do spotkania z jakas treserka lub psia behawiorystka, ale brak czasu w przypadku bartka nam na to nie pozwala (chcemy byc w czasie 'nauki' razem). ale bez paniki! nie jest zle tylko skrot boi sie wlasciwie wszystkiego i to wywoluje u niego nerwowe reakcje. no i zrobil sie tez bardzo wyszczekany. a w ogole to jest zadowolony, zdrowy i niczego mu nie brak. my tez jestesmy ze skrotkiem szczesliwi. zalaczam skrota zdjecia z wakacji - wlasciwie to juz powinien miec patent zeglarski:) pozdrawiam, zuza fotki wstawie pozniej :) Quote
fona Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 kto pamięta Malutka Skróta? Dostalam mail :) czesc, chcialam tylko napisac, ze skrot ma sie baardzo dobrze i niczego mu nie brakuje:) ogladalam ostatnio zdjecia skrota, ktore zrobilam mu jeszcze w sggw i teraz jest go o 1/3 wiecej niz wtedy. nie wiem czy nie bede musiala zmniejszyc mu troche racji zywnosciowych;)) pozdrawiam, zuza Quote
Recommended Posts