Jump to content
Dogomania

Zrobili ze mnie tarczę strzelniczą.,,,teraz trawe i swiat musze ogladac zza krat:(

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ludziska ludziska kochane dowiadujcie sie wszystkiego co tylko chcecie ,,przygladajcie sie naszemu Sulkowi a potem do dziela,,,bo lata mu leca ,,,niestety,,,,,a wiemy ze latwa adopcja to nie bedzie ,,ale na pewno do zrealizowania!!!!!
No dede idzie rozpieszczac psiaki,,a potem takie rozbestwione ida lobuzy do domow,,,,,To jeszcze potargaj za uchem hopa odemnie i alaske!!!!

Posted

Zapoznawaam się dziś z Sułkiem przez kraty. Pogadalismy trochęo tym i tamtym, poniuchaliśmy się no i poszamalismy psie smakołyki.

Dał się sfotografować przy wyłączonych brzęczykach, migawkach, fleszach itp:)
Tutaj przełom w zyciu ciotki cray-fish, która z psami miała niewiele wspólnego i dziś pierwszy raz poznała tyle czworonogów, ich historie. Karmiła też Sułeczka co widać na zdjęciu:

Myslałam, że nie podejdzie, ale był baaardzo towarzyski i spędziłysmy z nim sporo czasu. Oczywiście przez kraty.

Posted

Tygrysek ^^ napisał(a):
Najlepiej wszystko! Jak się czuje jego stan samopoczucie jak jest traktowany jak znosi obecną sytuację itp...

To juz najlepiej Dede odpowie,,bo ona zna teraz sulka doskonale !!!!
A tak ogolnie to on wyglada teraz bardzo ladnie ,,taki lsniacy ,grubiutk i spokojny,,,super:multi:
Betbet i jak oceniasz naszego wyplocha?

Posted

tak z tego jak ja go zapamietalam...to kojarzyłam zdjecie z Babcią Izą, jak wtula sie w ściane (Sułek oczywiście!!!) i nie wiem czemu w mojej głowie zachował się jako pies-widmo, ktorego na pewno nie zobacze, a o dotknięciu to juz w ogole nie ma mowy.
tymczasem...łał. jest naprawde fajny i ma charakterystyczny kształt głowy, przy tym ładne ciałko i takie czułe spojrzenie:)bardzo szuka kontaktu z człowiekiem, nadstawia łepiszcze i nochala:)
fajny jest!

• 2 weeks later...
Posted

wiewiórko on wcale nie ma za bardzo okrągłych boczków choćbym bardzo chciała....
Lata po tym swoim boksie jak dziki to pogubi wszystkie kalorie ale chyba jest jakiś postęp skoro tak bez oporów do betbet się zbliżył
Tęsknie za nim mocno....:(

Posted

Ale co nie wpadasz dede do niego????pamietam jak swego czasu byla straszna panika wokol sulka,,,ze chory ze robale itp,,bo chudy i chudy,,a on po prostu pedzac w kolko jak szalony cale dni ,,,tracil na wadze,,,,nerwus i kretacz jeden,,,,:diabloti: