Tygrysek ^^ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Coś tu cicho... czy już wszyscy o biednym piesiu zapomieli?! Quote
wiewiora1 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 :placz::placz::placz::placz:noooooooooooooooooooo Quote
wiewiora1 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 No ,,,nie wesolo sie u sulka dzieje,,,,,,chyba umrze sobie w schronie???i pewnie nie chyba,,,tylko,,,,,,,,,:shake: Quote
deedee77 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 musi poczekać aż będe miała dom z ogrodem i kojcem dla niego Quote
wiewiora1 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 oj nie odbrze nie dobrze,,,,,,,:shake: Quote
deedee77 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 tak, ja. zaraz do niego jade, a co chcesz wiedzieć? Quote
wiewiora1 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 No ludziska ludziska kochane dowiadujcie sie wszystkiego co tylko chcecie ,,przygladajcie sie naszemu Sulkowi a potem do dziela,,,bo lata mu leca ,,,niestety,,,,,a wiemy ze latwa adopcja to nie bedzie ,,ale na pewno do zrealizowania!!!!! No dede idzie rozpieszczac psiaki,,a potem takie rozbestwione ida lobuzy do domow,,,,,To jeszcze potargaj za uchem hopa odemnie i alaske!!!! Quote
Tygrysek ^^ Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Najlepiej wszystko! Jak się czuje jego stan samopoczucie jak jest traktowany jak znosi obecną sytuację itp... Quote
Betbet Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Zapoznawaam się dziś z Sułkiem przez kraty. Pogadalismy trochęo tym i tamtym, poniuchaliśmy się no i poszamalismy psie smakołyki. Dał się sfotografować przy wyłączonych brzęczykach, migawkach, fleszach itp:) Tutaj przełom w zyciu ciotki cray-fish, która z psami miała niewiele wspólnego i dziś pierwszy raz poznała tyle czworonogów, ich historie. Karmiła też Sułeczka co widać na zdjęciu: Myslałam, że nie podejdzie, ale był baaardzo towarzyski i spędziłysmy z nim sporo czasu. Oczywiście przez kraty. Quote
wiewiora1 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Tygrysek ^^ napisał(a):Najlepiej wszystko! Jak się czuje jego stan samopoczucie jak jest traktowany jak znosi obecną sytuację itp... To juz najlepiej Dede odpowie,,bo ona zna teraz sulka doskonale !!!! A tak ogolnie to on wyglada teraz bardzo ladnie ,,taki lsniacy ,grubiutk i spokojny,,,super:multi: Betbet i jak oceniasz naszego wyplocha? Quote
Betbet Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 tak z tego jak ja go zapamietalam...to kojarzyłam zdjecie z Babcią Izą, jak wtula sie w ściane (Sułek oczywiście!!!) i nie wiem czemu w mojej głowie zachował się jako pies-widmo, ktorego na pewno nie zobacze, a o dotknięciu to juz w ogole nie ma mowy. tymczasem...łał. jest naprawde fajny i ma charakterystyczny kształt głowy, przy tym ładne ciałko i takie czułe spojrzenie:)bardzo szuka kontaktu z człowiekiem, nadstawia łepiszcze i nochala:) fajny jest! Quote
wiewiora1 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 ooo i to chcialam uslyszec!!!!!Wiec ludzie do dziela,,,,,nasz sulek jest caly czas do wziecia!!!!zapraszamy odpowiednich ludzi ,,, Quote
Tygrysek ^^ Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Taki piękny pies juz dawno powinien znaleś domek... Quote
wiewiora1 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 dokladnie ,,,swiete slowa,,,,,,ktos musi go w koncu wypatrzec!!!! Quote
qarina_77 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Tak długo czeka...:-( Śliczny ten Sułek... Quote
Betbet Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Sułeczek ma taki zgrabny ten pysiol...ojeeej Quote
kaerjot Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Sułku, a gdzieś Ty był, ze gości przez całe 10 dni nie przyjmowałeś? Quote
wiewiora1 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Pewnie depresja wiosenna go dopadla i z wyrka nie wychodzil przez tydzien bity!!!! Quote
deedee77 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 wiewiórko on wcale nie ma za bardzo okrągłych boczków choćbym bardzo chciała.... Lata po tym swoim boksie jak dziki to pogubi wszystkie kalorie ale chyba jest jakiś postęp skoro tak bez oporów do betbet się zbliżył Tęsknie za nim mocno....:( Quote
wiewiora1 Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Ale co nie wpadasz dede do niego????pamietam jak swego czasu byla straszna panika wokol sulka,,,ze chory ze robale itp,,bo chudy i chudy,,a on po prostu pedzac w kolko jak szalony cale dni ,,,tracil na wadze,,,,nerwus i kretacz jeden,,,,:diabloti: Quote
Recommended Posts