Szyszka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 A Wacusiowe serduszko bije dla kogoś, a może ten ktoś o tym jeszcze nie wie. Quote
szajbus Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Na dole nie znajdziesz domku. Biegniemy na początek kolejki Quote
Ayia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [SIZE=4][COLOR=Red]biegniemy na gore po domek!! :loveu:[/COLOR][/SIZE] Quote
szajbus Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Wacuś prosi o pogodna starość u boku kochającego człowieka Quote
szajbus Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [B][COLOR=Purple]Hymn św. Franciszka z Asyżu[/COLOR][/B] [B][COLOR=Purple] [/COLOR][/B] [B][COLOR=Blue][FONT="]Bracie psie, bardziej ludzki niż ludzie na łańcuchu więziony przy budzie o głodzie i chłodzie i w brudzie a podczas lata, gdy szukasz ochłody często bez miski wody. Siostro kotko, matko nieszczęśliwa której człowiek kocięta porywa a ty szukasz z bólu oszalała gdzie się twoja rodzina podziała.[/FONT][/COLOR][/B] Quote
agula Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='deedee77']Ktoś ma kontakt z DT Wacusia? O co chodzi z tą jego agresywnością?Bo aż wierzyć mi się nie chce że ot tak sobie.....[/quote] no własnie?????????????????? Quote
Szyszka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Wacuś, mały staruszek, szuka spokojnego kącika i przyjaciela do końca swych dni. Quote
Moriaaa Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Kontakt z DT ma Nezzie...niestey miałam telefon, [B]pies musi zniknąć z DT.[/B] Nie mam gdzie go umieścić, do hoteliku mogę wsadzić, ale po pierwsze nie stać nas na to, a po drugie nikt go tam nie będzie obserwował co do zachowania, jego traumy się pogłębią...no i to jest podwórko i boks...załamka!!! Czy jest ktoś kto pomoże??? Taki okruszek nie zajmie dużo miejsca..błagam:( Quote
agula Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 co dokładnie Wacis robi? gryzie ludzi czy inne zwierzaki? Quote
Moriaaa Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Wacuś podobno atakuje Asie...czyli DT.:roll: Quote
ewatonieja Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 czy nie można zastosowac takich srodków zeby zrozumiał ze gryzienie jest złe?np wsadzenie mordki w kaganiec ? boze przeciez z nie takimi problemami radza sobie ludzie,to jest mały pies,chyba nie trzeba nadludzkiej siły by go ustawić? "no więc generalnie chodzi o agresję. Wacek potrafi się łasić, machać ogonem, przytulić po czym ni z tego ni z owego rzucić się z wyszczerzonymi zębami i ugryzc. Ostatnio zdarza się to dużo częściej. Asia (pani z DT) zaczęła się ostatnio go bać i poprosiła mnie abym szybko znalazła mu zastępczy dom. Mimo wielkiej troski i naprawdę dobrej opieki okazuje się ze Wacuś nadal jest nieufny wobec ludzi. DOdatkowo załatwia się na dywany (ale to nie byłby problem gdyby nie ta agresja)" Quote
nata od jadzi Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ja myślę, że ta przeogromna agresja Wacusia jest tylko pretekstem. DT już się boi, że zostawimy im go na zawsze, że podrzuciłyśmy psa i pozbyłyśmy się kłopotu. tu chyba nie ma co dyskutować... trzeba go zabrać, tylko gdzie?? sytuacja jest znowu tragiczna :( to jest starszy piesek... i tak będzie mu ciężko znieść kolejną zmianę miejsca, a co dopiero do boksu w hotelu... może osoby, które wcześniej oferowały pomoc mają jeszcze wolny tymczas?... Kaja, zmień tytuł że znowu potrzebujemy DT czy coś takiego, bo ludzie jak widzą ten sam, to może nie wchodzą i nie wiedzą co się dzieje :( Quote
Neris Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Niestety ja nie mogę pomóc... jeśli jest choć odrobinę zadziorny wobec psów nie wejdzie w stado. Quote
szajbus Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Pozostaje nam szybko szukać kolejnego DT albo modlić sie o cud czyli o szybki domek stały. Quote
Ayia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [I][B][COLOR=Blue]Hop Hop.. w góre biegniemy sie pokazac.. :loveu:[/COLOR][/B][/I] Quote
agula Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 a może wiecie jak Wacuś reaguje na inne psy, czy może mieszkać z innymi małym? Quote
Moriaaa Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 [quote name='agula']a może wiecie jak Wacuś reaguje na inne psy, czy może mieszkać z innymi małym?[/quote] Dostałam takiego smsa od DT [B]"w miare normalnie, niektore ignoruje zupelnie, z niektorymi sie bawi a na niektore warczy. Boi sie niektorych duzych psow"" [/B] Quote
agula Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Moriaaa']Dostałam takiego smsa od DT [B]"w miare normalnie, niektore ignoruje zupelnie, z niektorymi sie bawi a na niektore warczy. Boi sie niektorych duzych psow""[/B] [/quote] cały czas o nim myślę. Ja mam dwa małe ale bardzo złośliwe a w roku szkolnym siostra przywozi swoje dwie małe suczki. One sa jeszcze gorsze, bardzo małe ale nabzdyczaja sie na moich chłopaków. Quote
szajbus Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [COLOR=Red]WACUŚ W PILNEJ[/COLOR] [U][B] POTRZEBIE DT POTZREBNY OD ZARAZ [/B][/U] Quote
Recommended Posts