Cantadorra Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Rysiu, tak się cieszę, że właśnie ty masz dom :) Powodzenia sunieczko na nowej drodze życia :) Quote
Martika&Aischa Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='diana79']Rysia została adoptowana :) ma super domek w Katowicach :):multi::multi::multi: kopiuję z fb Danusię [FONT=lucida grande]Jestem, Rysia została adoptowana!!! Nowi właściciele sprawiają wrażenie wspaniałych osób, mieli wcześniej przez 15 lat suczkę z innego schroniska, którą adoptowali, ostatnio bardzo chorowała i byli zmuszeni uspać małą : ( Jej nowi właściciele zostali uczciwie ostrzeżeni, że suczka może być w domu dzika, może rozrabiać i szczekać, ale nie zraziło ich to . Powiedzieli, że będą nad nią pracować i jej nie oddadzą!!![/FONT] [FONT=lucida grande]A Rysia wyjątkowo nerwowa była dzisiaj - piszczała, szarpała się a w aucie puściła serię "śmierdzących petard"[/FONT] Ależ wieści :multi::multi::multi: Powodzenia słoneczko kochane :loveu::loveu::loveu: Quote
diana79 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 a wiadomo :) Danusia ma stały kontakt z DS suni, sunia rozpieszczana na maxa, bardzo grzeczna i spi oczywiście w łóżku :) jak znajdę wydarzenie suniu na fb to wstawię fotki :) Quote
diana79 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [h=5] [/h] [h=5]Pamiętacie Rysię? Oto ona szczęśliwa w nowym domku : ) W domu zachowuje się bardzo grzecznie - jej właściciel powiedział że to aniołek. Na dworze szaleje, ale jest jeszcze młodziutka i chce się bawić. Jest bardzo kochana przez swoją nową rodzinę!!! A ja jestem dzięki temu szczęśliwsza : ) [/h] Quote
Guest yolaantaa Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 To wspaniale,kochana sunieczka zasługuje na szczęście,cieszę się bardzo szczęściem suni... Quote
diana79 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 teraz szukamy domu domu dla kolegi Rysi dla Rysia http://www.dogomania.pl/forum/threads/243917-Rysiu-wrócił-z-adopcji-potrzebuje-wsparcia-finansowego-aby-nie-wrócił-do-schronu?p=20913376#post20913376 Quote
Recommended Posts