Marinka Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Wieczorkiem wszystko będzie w miarę już jasne :) Szykujemy na niedzielę transport Jasia do Rzeszowa :) Quote
JoanJ Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='szajbus']Jasiu wskakuj na górę ! Asiu odbierz prywatną pocztę, zostawiłam ci tam wiadomośc[/QUOTE] Aniu, próbowałam dwa razy napisać, adres jest nieprawidłowy bo wracają mi wiadomości niedostarczone i odrzucony adres e-maila Quote
szajbus Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [quote name='Marinka']Wieczorkiem wszystko będzie w miarę już jasne :) Szykujemy na niedzielę transport Jasia do Rzeszowa :)[/QUOTE] Czyżby się coś szykowało Jasiowi? Quote
Ladymonia0610 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240290-Bazarek-cegie%C5%82kowy-na-transport-dla-Jasia-Do-04-03-2013r-godz-20-00[/url] Zapraszam na bazar Quote
Marinka Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='szajbus']Czyżby się coś szykowało Jasiowi?[/QUOTE] Niestety tylko DT....wciąż szukamy DS....i nie ustajemy w tych poszukiwaniach :) Quote
Marinka Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Już wszystko dograne :) Guciek będzie wiozła Jasia :) Adresy i numery telefonów przekazane do Guciek. Wyjazd Jasia z Brzezin ok. 17:00 Szerokiej drogi życzę :) Quote
Guciek Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Z Brzezin to nawet wczesniej, juz wszystko dogadalysmy :-) To ja spadam sie przespac w tempie ekspresowym, jutro zalatwie moja sucz z rana w Radomiu i lece po Jasia :-) Quote
Marinka Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='Guciek']Z Brzezin to nawet wczesniej, juz wszystko dogadalysmy :-) To ja spadam sie przespac w tempie ekspresowym, jutro zalatwie moja sucz z rana w Radomiu i lece po Jasia :-)[/QUOTE] Ślicznie dziękuję Guciek :) Quote
szajbus Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 To Jasiu zamieni łazienkę na szersze terytorium, a to wiele. Bardzo się ciesze i nadal szukamy domku dla jasia. Mam nadzieję ze tel w sprawie adopcji nadal będą na Asie, bo nie wyobrażam sobie, żeby wszystkie ogłoszenia edytować i poprawiać. Tyle godz przy kompie nie wyrobię. Quote
Marinka Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='szajbus']To Jasiu zamieni łazienkę na szersze terytorium, a to wiele. Bardzo się ciesze i nadal szukamy domku dla jasia. Mam nadzieję ze tel w sprawie adopcji nadal będą na Asie, bo nie wyobrażam sobie, żeby wszystkie ogłoszenia edytować i poprawiać. Tyle godz przy kompie nie wyrobię.[/QUOTE] Mogą pozostać na Joasię....najwyżej będzie przekierowywała na Wiolkę Quote
szajbus Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 No to Jasieńku pakuj manatki! I życzę ci powodzenia na nowym terytorium. Quote
JoanJ Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Właśnie posiedziałam sobie trochę dłużej z Jaśkiem w łazience po powrocie z wybiegu na podwórku, szalał na dworze, uwielbia śnieg. :) Sabcia, jakby coś wyczuwała, wróciła wcześniej z podwórka (jakby dała mi samej poszaleć z Jasiem na śniegu). Ćwiczyliśmy :siad, daj łapę (trochę zapomniał), powrót z podwórka na smyczy (gryzł linkę, ale dla zabawy:) W czasie, gdy "druga zmiana", czyli Kłopcio, Karuś i Sabcia z koteczkami, zostały na podwórku, wróciłam do Jasia i pochodził po starych kątach... potem siedzieliśmy w łazience i bawiliśmy się, a Sabcia była zazdrosna, dlatego musiałam ją zostawić w przedpokoju.... Teraz Saba chciała zostać z Jasiem w łazience połączonej z przedpokojem... Jakie te zwierzątka mądre. Wszystko wiedzą. Dzięki Kochane, Marinko,Wiola, LadyMonia, Guciek, Szajbus za zgranie tej akcji. Trzymajcie kciuki. Płakać mi się chce :( Nic nie poradzę. Dzwoniłam też do weta - Pawła- stwierdził, że to chyba rozsądne rozwiązanie.Jaś dostanie w wyprawce ten Kalm Aid (zostało pół butelki), by był spokojniejszy. Tylko myślę, jak to będzie: podróż, nowy domek u Wioli... Quote
Marinka Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='JoanJ']Właśnie posiedziałam sobie trochę dłużej z Jaśkiem w łazience po powrocie z wybiegu na podwórku, szalał na dworze, uwielbia śnieg. :) Sabcia, jakby coś wyczuwała, wróciła wcześniej z podwórka (jakby dała mi samej poszaleć z Jasiem na śniegu). Ćwiczyliśmy :siad, daj łapę (trochę zapomniał), powrót z podwórka na smyczy (gryzł linkę, ale dla zabawy:) W czasie, gdy "druga zmiana", czyli Kłopcio, Karuś i Sabcia z koteczkami, zostały na podwórku, wróciłam do Jasia i pochodził po starych kątach... potem siedzieliśmy w łazience i bawiliśmy się, a Sabcia była zazdrosna, dlatego musiałam ją zostawić w przedpokoju.... Teraz Saba chciała zostać z Jasiem w łazience połączonej z przedpokojem... Jakie te zwierzątka mądre. Wszystko wiedzą. Dzięki Kochane, Marinko,Wiola, LadyMonia, Guciek, Szajbus za zgranie tej akcji. Trzymajcie kciuki. Płakać mi się chce :( Nic nie poradzę. Dzwoniłam też do weta - Pawła- stwierdził, że to chyba rozsądne rozwiązanie.Jaś dostanie w wyprawce ten Kalm Aid (zostało pół butelki), by był spokojniejszy. Tylko myślę, jak to będzie: podróż, nowy domek u Wioli...[/QUOTE] Oj mądre...i doskonale wyczuwają nasze nastroje i plany :) Tak daleka podróż czeka go pierwszy raz,,,ale da sobie radę -to inteligentny facet :) U Wiolki źle mu nie będzie....nabierze nowego doświadczenia :) Tęsknić będzie i na pewno nigdy Cię nie zapomni...ale zrozumie, że wszystko co się teraz wokół niego dzieje jest dla jego dobra. Zasługuje na dobry dom i będzie go miał :) Quote
Marinka Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Wiolka jest zbanowana do 5.03., ale kontakt i wieści i tak będą :) Quote
Guciek Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 a wlasnie, wczesniej nie pomyslalam.. :eviltong: zapomnialam , ze mam taka mapke, byla wylaczona, ale aktywowalam - mozecie na biezaco sledzic gdzie jestem.. Poki co jade z moja sucza do weta zaraz wlasnie, ale potem odstawiam ja do domu i lece po Jasia. Mapka jest po prawej na tej stronie [url]http://kierowniczka.blogspot.com/[/url] . Nie robie reklamy, po prostu nie da sie wkleic tego kodu tu na dogo ;) Quote
Marinka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='Guciek']a wlasnie, wczesniej nie pomyslalam.. :eviltong: zapomnialam , ze mam taka mapke, byla wylaczona, ale aktywowalam - mozecie na biezaco sledzic gdzie jestem.. Poki co jade z moja sucza do weta zaraz wlasnie, ale potem odstawiam ja do domu i lece po Jasia. Mapka jest po prawej na tej stronie [URL]http://kierowniczka.blogspot.com/[/URL] . Nie robie reklamy, po prostu nie da sie wkleic tego kodu tu na dogo ;)[/QUOTE] Fajnie :) I jest nie tylko mapka, ale ciekawe opisy obieżyświata :) Quote
Marinka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Guciek, już wystartowałaś? Śledzę mapkę....a jeszcze niedawno byłaś w Algierii ;):D Quote
JoanJ Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Jej, Dziewczyny, jestem mocno zdenerwowana, Jasiek też wie... Jak ja to przeżyję? Stresss. Idę zaraz do weta po ostatnie instrukcje i po przysmaki dla Jasia i nowej gromady. Quote
Guciek Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Marinka']Guciek, już wystartowałaś? Śledzę mapkę....a jeszcze niedawno byłaś w Algierii ;):D[/QUOTE] odkad uzywam play to w domu pokazuje Algierie :D wracam od weta teraz ;) Quote
Marinka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='JoanJ']Jej, Dziewczyny, jestem mocno zdenerwowana, Jasiek też wie... Jak ja to przeżyję? Stresss. Idę zaraz do weta po ostatnie instrukcje i po przysmaki dla Jasia i nowej gromady.[/QUOTE] Asiu, nie tresuj się bo Jaś to czuje niestety...wyściskaj go raczej i wycałuj :) [quote name='Guciek']odkad uzywam play to w domu pokazuje Algierie :D wracam od weta teraz ;)[/QUOTE] :D:D:D Teraz już prawie dojeżdżasz do Brzezin :) Szerokiej życzę na całej trasie :) i zero misiaczków :) Quote
Marinka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 [quote name='Guciek']JJJ czyli Jasio Juz Jedzie :-)[/QUOTE] No to szerokiej raz jeszcze :) i zero niepotrzebnych misiaczków z suszarkami :) Quote
JoanJ Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Guciek']JJJ czyli Jasio Juz Jedzie :-)[/QUOTE] Dzięki, Guciek! Dobrej drogi! :) Quote
Marinka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Guciek mam nadzieję, że napiszesz nam parę słów jak Jaś zniósł tak daleką podróż. Oczywiście jak już odsapniesz :) Quote
Marinka Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 To u Ciebie w domu jesteście, bo znów Algierię pokazuje :D Jak Jaś? Quote
Recommended Posts