Jump to content
Dogomania

Jaś - mix terier -PILNIE DT!!! NIm dojdzie do ZAGRYZIENIA!.POMOCY!

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='szajbus']Jasiu wskakuj na górę !

Asiu odbierz prywatną pocztę, zostawiłam ci tam wiadomośc[/QUOTE]

Aniu, próbowałam dwa razy napisać, adres jest nieprawidłowy
bo wracają mi wiadomości niedostarczone i odrzucony adres e-maila

Posted

Z Brzezin to nawet wczesniej, juz wszystko dogadalysmy :-)

To ja spadam sie przespac w tempie ekspresowym, jutro zalatwie moja sucz z rana w Radomiu i lece po Jasia :-)

Posted

[quote name='Guciek']Z Brzezin to nawet wczesniej, juz wszystko dogadalysmy :-)

To ja spadam sie przespac w tempie ekspresowym, jutro zalatwie moja sucz z rana w Radomiu i lece po Jasia :-)[/QUOTE]

Ślicznie dziękuję Guciek :)

Posted

To Jasiu zamieni łazienkę na szersze terytorium, a to wiele. Bardzo się ciesze i nadal szukamy domku dla jasia.
Mam nadzieję ze tel w sprawie adopcji nadal będą na Asie, bo nie wyobrażam sobie, żeby wszystkie ogłoszenia edytować i poprawiać. Tyle godz przy kompie nie wyrobię.

Posted

[quote name='szajbus']To Jasiu zamieni łazienkę na szersze terytorium, a to wiele. Bardzo się ciesze i nadal szukamy domku dla jasia.
Mam nadzieję ze tel w sprawie adopcji nadal będą na Asie, bo nie wyobrażam sobie, żeby wszystkie ogłoszenia edytować i poprawiać. Tyle godz przy kompie nie wyrobię.[/QUOTE]

Mogą pozostać na Joasię....najwyżej będzie przekierowywała na Wiolkę

Posted

Właśnie posiedziałam sobie trochę dłużej z Jaśkiem w łazience po powrocie z wybiegu na podwórku, szalał na dworze, uwielbia śnieg. :) Sabcia, jakby coś wyczuwała, wróciła wcześniej z podwórka (jakby dała mi samej poszaleć z Jasiem na śniegu). Ćwiczyliśmy :siad, daj łapę (trochę zapomniał), powrót z podwórka na smyczy (gryzł linkę, ale dla zabawy:) W czasie, gdy "druga zmiana", czyli Kłopcio, Karuś i Sabcia z koteczkami, zostały na podwórku, wróciłam do Jasia i pochodził po starych kątach... potem siedzieliśmy w łazience i bawiliśmy się, a Sabcia była zazdrosna, dlatego musiałam ją zostawić w przedpokoju.... Teraz Saba chciała zostać z Jasiem w łazience połączonej z przedpokojem... Jakie te zwierzątka mądre. Wszystko wiedzą.
Dzięki Kochane, Marinko,Wiola, LadyMonia, Guciek, Szajbus za zgranie tej akcji. Trzymajcie kciuki. Płakać mi się chce :( Nic nie poradzę. Dzwoniłam też do weta - Pawła- stwierdził, że to chyba rozsądne rozwiązanie.Jaś dostanie w wyprawce ten Kalm Aid (zostało pół butelki), by był spokojniejszy. Tylko myślę, jak to będzie: podróż, nowy domek u Wioli...

Posted

[quote name='JoanJ']Właśnie posiedziałam sobie trochę dłużej z Jaśkiem w łazience po powrocie z wybiegu na podwórku, szalał na dworze, uwielbia śnieg. :) Sabcia, jakby coś wyczuwała, wróciła wcześniej z podwórka (jakby dała mi samej poszaleć z Jasiem na śniegu). Ćwiczyliśmy :siad, daj łapę (trochę zapomniał), powrót z podwórka na smyczy (gryzł linkę, ale dla zabawy:) W czasie, gdy "druga zmiana", czyli Kłopcio, Karuś i Sabcia z koteczkami, zostały na podwórku, wróciłam do Jasia i pochodził po starych kątach... potem siedzieliśmy w łazience i bawiliśmy się, a Sabcia była zazdrosna, dlatego musiałam ją zostawić w przedpokoju.... Teraz Saba chciała zostać z Jasiem w łazience połączonej z przedpokojem... Jakie te zwierzątka mądre. Wszystko wiedzą.
Dzięki Kochane, Marinko,Wiola, LadyMonia, Guciek, Szajbus za zgranie tej akcji. Trzymajcie kciuki. Płakać mi się chce :( Nic nie poradzę. Dzwoniłam też do weta - Pawła- stwierdził, że to chyba rozsądne rozwiązanie.Jaś dostanie w wyprawce ten Kalm Aid (zostało pół butelki), by był spokojniejszy. Tylko myślę, jak to będzie: podróż, nowy domek u Wioli...[/QUOTE]

Oj mądre...i doskonale wyczuwają nasze nastroje i plany :)
Tak daleka podróż czeka go pierwszy raz,,,ale da sobie radę -to inteligentny facet :)
U Wiolki źle mu nie będzie....nabierze nowego doświadczenia :)
Tęsknić będzie i na pewno nigdy Cię nie zapomni...ale zrozumie, że wszystko co się teraz wokół niego dzieje jest dla jego dobra.
Zasługuje na dobry dom i będzie go miał :)

Posted

a wlasnie, wczesniej nie pomyslalam.. :eviltong:

zapomnialam , ze mam taka mapke, byla wylaczona, ale aktywowalam - mozecie na biezaco sledzic gdzie jestem.. Poki co jade z moja sucza do weta zaraz wlasnie, ale potem odstawiam ja do domu i lece po Jasia.
Mapka jest po prawej na tej stronie [url]http://kierowniczka.blogspot.com/[/url] . Nie robie reklamy, po prostu nie da sie wkleic tego kodu tu na dogo ;)

Posted

[quote name='Guciek']a wlasnie, wczesniej nie pomyslalam.. :eviltong:

zapomnialam , ze mam taka mapke, byla wylaczona, ale aktywowalam - mozecie na biezaco sledzic gdzie jestem.. Poki co jade z moja sucza do weta zaraz wlasnie, ale potem odstawiam ja do domu i lece po Jasia.
Mapka jest po prawej na tej stronie [URL]http://kierowniczka.blogspot.com/[/URL] . Nie robie reklamy, po prostu nie da sie wkleic tego kodu tu na dogo ;)[/QUOTE]

Fajnie :) I jest nie tylko mapka, ale ciekawe opisy obieżyświata :)

Posted

Jej, Dziewczyny, jestem mocno zdenerwowana, Jasiek też wie... Jak ja to przeżyję? Stresss. Idę zaraz do weta po ostatnie instrukcje i po przysmaki dla Jasia i nowej gromady.

Posted

[quote name='Marinka']Guciek, już wystartowałaś? Śledzę mapkę....a jeszcze niedawno byłaś w Algierii ;):D[/QUOTE]

odkad uzywam play to w domu pokazuje Algierie :D wracam od weta teraz ;)

Posted

[quote name='JoanJ']Jej, Dziewczyny, jestem mocno zdenerwowana, Jasiek też wie... Jak ja to przeżyję? Stresss. Idę zaraz do weta po ostatnie instrukcje i po przysmaki dla Jasia i nowej gromady.[/QUOTE]

Asiu, nie tresuj się bo Jaś to czuje niestety...wyściskaj go raczej i wycałuj :)

[quote name='Guciek']odkad uzywam play to w domu pokazuje Algierie :D wracam od weta teraz ;)[/QUOTE]

:D:D:D Teraz już prawie dojeżdżasz do Brzezin :) Szerokiej życzę na całej trasie :) i zero misiaczków :)