Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ubiegłym tygodniu Krzywuńcio miał obcinane pazurki:

teraz lepiej chodzi.:lol:

Dziś dla odmiany wszedł pod budę i nie mógł wyjść.Trzeba było maluchowi pomóc:lol:

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Przyniosła coś dobrego,bo Krzywunio je ,ale stoi przy wejściu do boksu i obserwuje...czy ona nie ma złych zamiarów :hmmmm:

...Krzywek je nadal i to z drugiej miski :-x

...ja też podejdę do miski nawet jak ona stoi obok boksu,bo Krzywek zje mi wszystko:lol:

Dużek nie szczekał dziś jak zwykle,tylko polizał mnie po dłoni...mam nadzieję,że niedługo wyjdzie z nami na spacer

Edited by Romka
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Wyobrażacie sobie tę szczęśliwą mordkę na łańcuchu?Dziś byli ludzie,którzy chcieli na łańcuch małego psa.Obok Czoko to Krzywunio spodobał im się najbardziej.Stali przy boksie i debatowali...pewnie przyjdą po raz drugi.

Posted

nie wyobrażam sobie tak małego pieska na łańcuchu. Pewnie mały, to mało je - więc tańszy w utrzymaniu ....
Niektórzy ludzie jeszcze nie dorośli do posiadania psa

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nasz kochany maluch wychodzi z Różą na spacer:

A tak najczęściej wraca ze spacerku bo bardzo boi się przechodzić pomiędzy boksami:

A to Dużek:

pozwala dotykać się przez kraty boksu ale boi się wychodzić na spacer.

• 1 month later...
Posted

Adasiu,BARDZO DZIĘKUJĘ!!!:lol:
Krzywuńcio,to ważny dla mnie psiaczek.Jak tylko nas zobaczy przebiera łapeczkami i chce na ręce.Na spacerach zatrzymuje się co kilka kroków i prosi o głaskanie.Marzę o domku z podusią dla niego.

• 2 weeks later...
Posted

Znalazłam takie zdjęcia Krzywuńcia i jego rodziny,z pierwszych dni w schronisku,jeszcze na kwarantannie:

ta zwinięta w kłębek suczka już nie żyje,miała wielkiego guza.Krzywuś i Dużek zostali sami...

• 2 weeks later...