Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przy okazji wizyty w Radomiu znalazłam młodą, pełną zaufania suczkę <ok. 3 lata>. Jako że zima tu zaczęła się na dobre, nie miałam sumienia zostawić jej na mrozie. Niestety nie mam możliwości zostawić psiaka u siebie, bo obecnie mieszka ze mną dwóch czworonogów. Może ktoś z was chciałby się stać jej nowym właścicielem/ką ?? Jeśli nie znajdzie domu, z bólem serca będę musiała ją odwieźć do schroniska.

(Suczka została znaleziona na os. Michałów w Radomiu. Ma obróżkę,niestety beż żadnego adresatnika). Opcje są dwie, albo ją ktoś wyrzucił, albo zwiała..).
Może ktoś psiaka kojarzy, zna zrozpaczonych właścicieli ??

Proszę i pomoc

Posted

PODBIJAM TEMAT,PILNE!!!!

Suczka nadal poszukuje swojego, bądź nowego domu. Chwilowo udało mi się ją umieścić w DT,który jest ograniczony czasowo, więc liczy się każda minuta. Suczka wydaje mi się, że ma jednak około 6lat. Mordkę ma posiwiałą i lekko zżółknięte ząbki pokryte kamieniem. Jest bardzo przyjazna, wyraźnie tęskni za swoim właścicielem, popiskuje....
Suczka nie posiada chipa, co uniemożliwia znawigowanie jej właściela :(

Bardzo proszę o pomoc!!

Posted (edited)

W dniu dzisiejszym oplakatowałam troszkę osiedle w najczęściej uczęszczanych przez mieszkańców miejscach. Nadal liczę że ktoś ja rozpozna, aczkolwiek na wszelki wypadek trzeba szukać nowego domku bo sunia zbyt długo w DT nie może zostać. Nie chcę jej oddawać do schroniska, nie mam sumienia :(
Bardzo proszę podbijać to ogłoszenie :)

Edited by pani_stanislawa
Posted

no niestety, póki co sunia nadal w DT. Istnieje szansa że sunie zaadaptują mojej przyjaciółki rodzice, ale póki co jeszcze nic pewnego. Raczej marne szanse na znalezienie właściciela, choć ogłoszenia rozwieszone na MIchałowie sprawiły, że jedna Pani się odezwała w nadziei że to jej psiak. Na wszelki wypadek trzeba sunie ogłaszać jako szukającą nowego domku...