AlfaLS Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 Tobciu, podeślij konto. Wpłacę grosik na pomnik. Quote
jola&tina Posted September 7, 2023 Posted September 7, 2023 Pani Emilko, dziękujemy ❤️ Tobciu, prześlij mi też konto - będę przelewać na pomnik po trochę. Quote
Jo37 Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 Poproszę o numer konta na mail [email protected]. Dogo nie działa na komputerze a w telefonie też może za chwilę przestać. Quote
tobciu Posted September 11, 2023 Posted September 11, 2023 Dzień dobry, zgodnie z prośbą numery kont wysłałam. Dziękuję. 🙂 Quote
b-b Posted September 19, 2023 Posted September 19, 2023 Dnia 11.09.2023 o 20:00, tobciu napisał: Dzień dobry, zgodnie z prośbą numery kont wysłałam. Dziękuję. 🙂 Ja też chcę! Quote
tobciu Posted September 25, 2023 Posted September 25, 2023 Dzień dobry Wam, Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Pani Emilka na urodziny Pana Mariana posprzątała u Pana. Dziękujemy. 🙂 Quote
AlfaLS Posted September 25, 2023 Posted September 25, 2023 A nie ma już podstawki z pieskiem? Moja wpłata z 20-tego września nie doszła? Coś pomieszałam? Quote
b-b Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Dnia 25.09.2023 o 10:13, AlfaLS napisał: A nie ma już podstawki z pieskiem? Już jakiś czas temu zniknęła. Quote
AlfaLS Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Dnia 25.09.2023 o 10:13, AlfaLS napisał: A nie ma już podstawki z pieskiem? Moja wpłata z 20-tego września nie doszła? Coś pomieszałam? A co z wpłatą? Bo nie wiem czy wpłacać jeszcze raz... Już dopatrzyłam :). Nie wpisałam na przelewie, że to ja :). Powinnam napisać AlfaLS - na pomnik P. Mariana a napisałam Przelew - pomnik p. Mariana... :))). Bardzo przepraszam za zamieszanie i proszę o poprawienie :). Dnia 27.09.2023 o 11:32, b-b napisał: Już jakiś czas temu zniknęła. Bardzo szkoda... Quote
b-b Posted September 27, 2023 Posted September 27, 2023 Dnia 27.09.2023 o 12:03, AlfaLS napisał: Nie wpisałam na przelewie, że to ja :). Powinnam napisać AlfaLS - na pomnik P. Mariana a napisałam Przelew - pomnik p. Mariana... :))). . Też w tytule nie wpisałam b-b :/ Quote
tobciu Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Dzień dobry Wam, Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Quote
tobciu Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Hej. Jutro wstawię zdjęcia. A dziś tak na szybko daję znać, że przed Wszystkimi Świętymi Pani Emilka posprzątała u Pana Mariana, wstawiła świeczki i kwiatek. Dziękujemy pięknie. 🙂 Quote
tobciu Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Dzień dobry Wam, Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. U Pana Mariana na Wszystkich Świętych. Quote
tobciu Posted December 19, 2023 Posted December 19, 2023 Dzień dobry Wam, Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Pani Emilka posprzątała w weekend u Pana Mariana. W święta jeszcze zapali wkłady. Dziękujemy Pani Emilko. Quote
tobciu Posted January 22, 2024 Posted January 22, 2024 Dzień dobry Wam, wszystkiego dobrego w 2024 roku. Dziękuję Wam, że tyle lat jesteśmy tutaj razem. ❤️ Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Quote
tobciu Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 Dzień dobry Wszystkim. Składam po czasie serdeczne życzenia świąteczne. A dziś - po prostu wiosenne. Przed świętami Pani Emilka ogarnęła u Pana Mariana. Wstawię zdjęcie, tylko odnajdę kabelek do telefonu, który gdzieś mi się zawieruszył. Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Quote
b-b Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 Postaram się w maju coś podrzucić na sprzątanie i pomnik. Quote
tobciu Posted August 19, 2024 Posted August 19, 2024 Dzień dobry Wszystkim. Przepraszam Was, że jestem rzadko. Na dogo jestem tylko dla naszego Reksowo-Marianowego wątku. Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Quote
tobciu Posted October 27, 2024 Posted October 27, 2024 Dzień dobry Wszystkim. Ponownie przepraszam Was, że jestem rzadko. Na dogo jestem tylko dla naszego Reksowo-Marianowego wątku. Niezmiennie o chłopakach pamiętam. Poprosiłam Panią Emilkę o zadbanie o Pana Mariana na 01 listopada. Zgodziła się. Pani Emilko, pięknie DZIĘKUJEMY. ❤️ Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Quote
tobciu Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 Dzień dobry Wszystkim. Jak zawsze, niezmiennie i niezmiernie przepraszam Was, że jestem rzadko. Na dogo jestem tylko dla naszego Reksowo-Marianowego wątku. Pani Emilka posprzątała u Pana Mariana na 1 listopada. Pani Emilko, pięknie DZIĘKUJEMY. ❤️ Minęła kolejna rocznica kiedy Pan Marian odszedł - 29.11.2017 Zbliżają się święta, zapytam i poproszę Panią Emilkę czy nam pomoże z uprzątnięciem grobu. Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Pomalutku, pomalutku rośnie kwota na pomnik. Quote
tobciu Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 Zdjęcia z ogarnięcia grobu przed 1 Listopada. Quote
AnitawPl Posted January 30 Posted January 30 🆘 Potrzebujemy Waszej pomocy! 🆘 Nasz ukochany Ares, zaledwie 6-miesięczny maluszek, zmaga się z parwowirozą – bardzo ciężką chorobą. Robimy wszystko, co w naszej mocy, by mu pomóc, ale leczenie jest bardzo kosztowne. 🐾❤️ Każda, nawet najmniejsza wpłata, to dla nas ogromna nadzieja na jego powrót do zdrowia. Jeśli macie możliwość, prosimy o wsparcie: https://pomagam.pl/cm8maa 🙏 Prosimy też o udostępnianie tego posta – im więcej osób się dowie, tym większa szansa, że Ares wygra tę walkę. Razem możemy zdziałać cuda! 💕🐶 Dziękujemy za każdą pomoc! ❤️ Quote
tobciu Posted March 24 Posted March 24 Dzień dobry Wszystkim. Jak zawsze, niezmiennie i niezmiernie przepraszam Was, że jestem rzadko. Na dogo jestem tylko dla naszego Reksowo-Marianowego wątku. Niemniej teraz postaram się logować ten raz w miesiącu, by podawać wpłaty na bieżąco - bo patrzę, że ostatnio podawałam w grudniu 24, a w tym czasie kilka wpłat było. Pani Emilka posprzątała u Pana Mariana. Pani Emilko, pięknie DZIĘKUJEMY. ❤️ Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Pomalutku, pomalutku rośnie kwota na pomnik. Quote
tobciu Posted March 24 Posted March 24 Pani Emilka w lutym posprzątała u Pana Mariana. Pani Emilko - bardzo dziękujemy. 🌼 1 Quote
tobciu Posted March 30 Posted March 30 Dzień dobry wiosennie, przelałam na konto kilka złoty (przelewam końcówki z konta, nie odczuwam, a zawsze to dodatkowa kropla w skarbonce). I widzę, że są dwie wpłaty od MDK8 i Patrycja96, zatem zgodnie z obietnicą, że będę wpłaty uzupełniać częściej niż dotychczas - niniejszym to robię. 🙂 Dziękuję Dziewczyny. Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Pomalutku, pomalutku rośnie kwota na pomnik. Quote
Recommended Posts