tobciu Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Jeju….. Panie Marianie, przepraszam. Dziewczyny przepraszam. Miałam napisać w weekend do Justyny prośbę, by zaniosła Panu świeczkę, gdy tylko będzie mogła... Zapomniałam.. człowiek wiecznie w pracy siedzi, ciągle w biegu... zapomniałam... a dziś 29/11/2018 Przepraszam, że o świeczkę nie zadbałam.. Wstawię kilka zdjęć Pana Mariana... Pan Marian był marynarzem dalekomorskim... Zapalcie bardzo proszę świeczkę dziś w swoich domach dla Pana Mariana... i włączcie Rod Stewart - Sailing…. Dla Pana Mariana, dla naszego Marynarza... ...który zawinął gdzieś do swojego bezpiecznego portu... albo pływa po morzach i ocenach... ...oby ciepłych... za północnymi zimnymi, wodami nie przepadał... ręce grabiały..... Panie Marianie, do zobaczenia. Quote
jola&tina Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Pan Marian tak zawsze cieszył się z odwiedzin, dziękował, uśmiechał się ..... Panie Marianie żegluj, bez trosk, wolny. Jesteś w naszej pamięci, dobrych ludzi nie zapomina się.... Quote
tobciu Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Dziękuję, że pamiętacie o Nim... Bardzo, bardzo by się cieszył.. choć byłby pewnie lekko zawstydzony, skrępowany - ale, że o mnie? Naprawdę? Eh.... Quote
KrystynaS Posted November 29, 2018 Posted November 29, 2018 Panie Marianie [*] Takie latarenki chyba kiedyś mieli marynarze. Rozświetlały im ciemność nocy na statku pływającym po bezkresnych morzach. Pamiętam o Panu Marianie, choć nie widziałam Go na oczy. I pamiętam o Jego Psie. Quote
tobciu Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Dzień dobry, jako, że ze świątecznymi życzeniami się spóźniłam - przyjmijcie proszę moje życzenia na kolejny, 2019 rok. By był dla Was, Waszych bliskich, i Waszych czworonożnych wszelkich pociech - zdrowy, dobry i nienerwowy. By problem pojawiające się na Waszej drodze, zawsze udało się rozwiązać. A spokój i uśmiech by każdego dnia gościł na Waszych twarzach. Czego Wam i sobie życzę. :-) *** Zbliża się koniec roku, zatem czym prędzej uzupełniam rozliczenie, by nie mieć żadnych długów i zaległości. Przepraszam, że nie robię tego na bieżąco. *** Wpłaty uzupełniłam. Jak zawsze dziękuję, że pamiętacie o Reksie i o Panu Marianie. 10/12/2018 zrobiłam zamówienie w zooplus dla Reksa na mikołajowo-świąteczny prezent. Przesyłka dotarła, nowa Pani Opiekunka zadzwoniła podziękować. U Reksa w porządku wszystko. 16/12/2018 Mama Tosia&Lesio kupiła i zaniosła stroik Panu Marianowi. A Tosia&Lesio przed samymi świętami posprzątała grób i zaświeciła świeczki. Przed świętami zmarł kolega Pana Mariana, Pan Edek. Są koledzy razem. ** Zooplus, 10/12/2018 - Stroik Quote
Aga76 Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 tobciu, pozdrawiam ciepło Piękne życzenia, mikołajowy prezent dla Reksa i świąteczny stroik Pana Mariana... Quote
KrystynaS Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 Witajcie, W Nowym Roku życzę Wam spełnienia marzeń nawet tych najbardziej nierealnych, realizacji nawet najtrudniejszych planów, zdrowia oczywiście i pomyślności we wszystkim czego się dotkniecie. Niech to będzie bardzo dobry rok. Quote
KrystynaS Posted December 31, 2018 Posted December 31, 2018 Tobciu, Tosia&Lesio dziękuję że pamiętacie. Quote
tobciu Posted March 25, 2019 Posted March 25, 2019 Dobry wieczór. Zamówiłam Reksowi ponad miesiąc temu olej dla seniora z Olini.pl Teraz w weekend rozmawiałam z Panią Natalią. U Reksa w porządku, trzyma się chłopak. Ma kociego kolegę - domownika. Wpierw kota gonił, a teraz już kot może przechodzić koło nosa i Reks nie reaguje. A na rzucaną piłkę, biegnie i Reks i kot. :-) Jutro wyślę Reksowi karmę trzustkową (musiałam zmienić swojemu piesiowi na inna i mi z 7kg karmy zostało), nie zaszkodzi mu, a tylko może się przydać. I zamówiłam już teraz na Zajączka 24 puszki 400g z zooplusa. Quote
b-b Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Dzięki Tobciu . Wpłacę coś znowu dla chłopaka w kwietniu po wypłacie. Quote
Aga76 Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Dobrze, że jest dobrze :) Wpłacę na chłopaków, pieniążki oczywiście do dyspozycji według uznania czy na świąteczne światełko czy na puszki. Kupimy Reksowi obroże przeciwko kleszczom? Quote
tobciu Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Obroża - zdecydowanie dobry pomysł. Szczególnie, że mieszka przy łąkach. Quote
lilka105 Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Tobciu,gdybyś mogła przesłać na priv numer konta .Zmieniłam bank i nie jestem w stanie odtworzyć historii przelewów,a chętnie znowu wpłacę na Rexa i p.Mariana. Quote
KrystynaS Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Obroża przeciwkleszczowa jak najbardziej potrzebna dla Rexa. W kwietniu dołożę się do zakupów. Dobrze, że Rex zdrowy i ma nowego kolegę kota. We dwóch grają w piłkę? Quote
b-b Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Ja też poproszę o PW z danymi. Jak mam wiadomość to pamiętam ,że mam wpłacić...a tak to czasami mnie galopująca dopada :/ Quote
tobciu Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Dnia 27.03.2019 o 20:29, lilka105 napisał: Tobciu,gdybyś mogła przesłać na priv numer konta .Zmieniłam bank i nie jestem w stanie odtworzyć historii przelewów,a chętnie znowu wpłacę na Rexa i p.Mariana. Już wysyłam. Dnia 27.03.2019 o 21:54, KrystynaS napisał: Obroża przeciwkleszczowa jak najbardziej potrzebna dla Rexa. W kwietniu dołożę się do zakupów. Dobrze, że Rex zdrowy i ma nowego kolegę kota. We dwóch grają w piłkę? Czy graja razem to nie wynikało. Ale za rzuconą piłką biegną za nią razem. Dobiegają różnie. Dnia 02.04.2019 o 00:10, b-b napisał: Ja też poproszę o PW z danymi. Jak mam wiadomość to pamiętam ,że mam wpłacić...a tak to czasami mnie galopująca dopada :/ Już przesyłam. Dnia 02.04.2019 o 20:43, UlaFeta napisał: Czy obroza dla Rexa zamowiona? Dopiero będzie. Quote
tobciu Posted April 5, 2019 Posted April 5, 2019 Uzupełniam wpłaty. Dziękuję asikowska i Aga76. :-) Quote
UlaFeta Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Dnia 5.04.2019 o 21:06, tobciu napisał: Już wysyłam. Czy graja razem to nie wynikało. Ale za rzuconą piłką biegną za nią razem. Dobiegają różnie. Już przesyłam. Dopiero będzie. Poprosze o rozmiar.Kupię. Quote
tobciu Posted April 11, 2019 Posted April 11, 2019 Dnia 27.03.2019 o 20:29, lilka105 napisał: Tobciu,gdybyś mogła przesłać na priv numer konta .Zmieniłam bank i nie jestem w stanie odtworzyć historii przelewów,a chętnie znowu wpłacę na Rexa i p.Mariana. Hej, napisałam w "starej" korespondencji. Mam nadzieję dotarła ? Quote
tobciu Posted April 12, 2019 Posted April 12, 2019 Hej, uzupełniłam wpłaty. Dziękuję b-b, Patrycja96 i Lilka105 Jesteście jak zawsze niezawodne. :-) Quote
tobciu Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Dzień dobry poświątecznie. Mam nadzieję, że spędziliście mile ową świąteczną przerwę. Wpłaty uzupełnię jutro - za wszystkie bardzo dziękuję. Obrożę od UlaFeta zamówię do siebie, a któregoś dnia w weekend majowy przejedziemy się do Stepnicy założyć ją Reksowi i zaświecić lampkę Panu Marianowi. Quote
tobciu Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 UlaFeta - dziękujemy. Zamówiłam, a rozliczenie uzupełnię jutro : zdjęcie nazwa brutto ilość suma Bayer Kiltix Obroża na kleszcze i pchły dla psa dł. 70cm 66,00 zł 1 66,00 zł Fiprex Spot On Krople na kleszcze i pchły dla psa 20-40kg (rozm. L) op. 1szt. 22,00 zł 1 22,00 zł Wartość koszyka: 88,00 złKoszt dostawy: 9,00 złRazem do zapłaty: 97,00 zł Quote
Aga76 Posted April 24, 2019 Posted April 24, 2019 Świetnie! Chłopak będzie solidnie zabezpieczony. Quote
Recommended Posts