asikowska Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 i ostatnia wizyta u Gosi:)) Quote
asikowska Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 Ninka lubi oglądać filmy na leżąco:))) Quote
Artemida Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Jak słodko, jeszcze kołderki jej brakuje :p Quote
asikowska Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 dzisiaj mamy roczek jak Frelka jest z nami:) Quote
asikowska Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 Nesia znowu chora, niestety ten jej pęcherz jej dokucza co jakiś czas i znowu codzienne wizyty u weterynarza i zastrzyki, takie to delikatne stworzonko, taki jej urok:) Mam natomiast mały problem z jej agresją jeśli chodzi o inne psy i koty, rzuca się z zębami na wszystko co się rusza, miałam nadzieję że uda się to jakoś opanować ale jest trudno i na osiedlu jest mnóstwo psów które biegają luźno bo właściciele uważają że pies bez smyczy to nic złego, staram się z nią chodzić i omijać inne psy ale czasem jak jakiś podleci to mam problem bo Nesia mimo że nie wygląda jest bardzo silna i skoczna i potrafi mi się odbić od nogi, może macie jakieś rady jak ogarnąć tego agresora, bo nie zawsze mogę ją ja wyprowadzić i potem boję się ją z kimś zostawić Quote
Bjuta Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Może pogadaj z tą schroniskową behawiorystką? W schronisku robiła wrażenie ciepłej kluchy! Pewnie czuła się na tyle niepewnie, że nie próbowała, a teraz wie, że w razie czego pańcia ją obroni, czy co...? Quote
asikowska Posted December 27, 2013 Author Posted December 27, 2013 U nas wszystko w porządku:) dziewczyny kilka dni temu miały zapalenie spojówek ale na szczęście kilka dni dostały krople i jest już ok:) teraz czekamy na Sylwestra i Ninka już dostaje prochy od kilku dni bo bardzo się boi, na szczęście będziemy w domu to jakoś to ogarniemy. Neska już tak się zadomowiła że nie pamiętam jak to było jak jej nie było u nas, z Niną jakoś się dogadały i nie wchodzą sobie w drogę i obie są bardzo łase na łaskotki, przytulańce, pieszczochy itd. Cały czas mam nadzieję że Fistaszkowi się w końcu poszczęści i znajdzie dom. Quote
Bjuta Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 :) Najlepszego dla wszystkich pięknych pań! :) Quote
asikowska Posted December 30, 2013 Author Posted December 30, 2013 dzięki Bjutka:) i wzajemnie:) Quote
asikowska Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 u nas wszystko ok:) dziewczyny odpukać zdrowe;) i czekamy na wiosnę i sezon balkonowy:) Quote
asikowska Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 w domu nazywamy ją pieszczotliwie niedźwiadek:) bo trochę go przypomina i ma taką mięciutką sierść:) Quote
asikowska Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 wiosna w domu i w sercach:) i wszystko ok u naszej gromadki:) Quote
asikowska Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 moja przytulanka:) rano jest rytuał że przychodzą obie na chwilę i są głaski i przytulańce:) a Neska tylko czeka aż oko otworzę:))) lubię robić zdjęcia jak śpią:) ale Ninka jest czarna jak węgiel i wychodzi zawsze jak czarna plama:) Quote
Naklejka Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Nawet nie widziałam, że prowadzisz galerię :oops: zawsze na facebooku oglądałam zdjęcia :) Quote
Recommended Posts