Rybka Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 Próbowałam wstawić zdjęcia, ale wyszły bardzo małe:( No trudno:( Proboj dalej :) , nie poddawaj sie. Moze teraz Ci wyjedzie. Powiedz jaki masz problem ze wstawieniem zdjecia. Postaram Ci sie pomoc. Pozdrawiam, Rybka i Suzi
argo Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 Alind Załóż sobie fotoalbum na Onecie. Przed wysłaniem zdjęć 'tam' dopasuj, zgodne z reg. DGM, wielkości zdjęcia i ... wstawiaj tutaj. :) :roll:
Alind Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 Dziękuje Wam za dobre chęci:) Mam już fotoalbum na onecie (dzieki pomocy Bila), problem w tym, że jak wstawiam tu obrazki to są bardzo małe, wręcz nieczytelne. A z kolei za duże żeby je wstawić w rubryce Autor (czy jak tam ona sie nazywa). Nie mam możliwości zmieniania wielkości zdjęć, bo nie mam takiego programu:(
argo Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 Sadze, że najzwyklejszego Painta masz w kompie? :o Un wystarczy do 'obrobienia' zdjęć. :wink:
metka Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 heja :) to ja Ci może pomogę :) skoro masz konto na interii, to masz tam taką opcję jak strona www. Wchodzisz tam w tą stronę, i u góry nad napisem PARAMETRY TWOJEGO KONTA- 3 od lewej masz PLIKI :) Klikasz to a potem znowu klikasz wyraz WGRAJ. Pojawi się takie nowe okienko tzw. ORGANIZER , tam będzie parę rubryk wolnych (chyba12) a obok każdej przeglądaj. Klikasz to PRZEGLĄDAJ i szukasz dokumentów ,które chcesz wgrać. Jak juz najdziesz to klikasz ok i WGRAJ. :) :) Mam nadzieję, że pomogłam :) metka&temi (byłyśmy tez na zastrzyku i opuchlizna juz nam zeszła ;)
metka Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 a no i jeszcze jedno :) Twoja Tajga, nie wiem czy wiesz, juz zadebiutowała na dogomanii :D. Razem z Lenką :) parę stron wcześniej :) pozdrófki metka
jare1 Posted August 17, 2004 Posted August 17, 2004 Dziękuje Wam za dobre chęci:) Mam już fotoalbum na onecie (dzieki pomocy Bila), problem w tym, że jak wstawiam tu obrazki to są bardzo małe, wręcz nieczytelne. A z kolei za duże żeby je wstawić w rubryce Autor (czy jak tam ona sie nazywa). Nie mam możliwości zmieniania wielkości zdjęć, bo nie mam takiego programu:( Proponuję spotkanie na szybki kurs, mam stałe łącze. Na privie masz wizytówki. Pozdrawiam Jarek
argo Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 Wakacje cz. 2 :roll: Zaraz znajdę się w wodzie i ZNAJDĘ aport :wink:
argo Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 A teraz 2 'ujecia' skoków do wody ... :roll: Oto 'pierwsze' :)
argo Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 Nurkowanie ... :wink: BTW. Kolejne części 'wspomnień' z wakacji juz wkrótce. :roll: :hand:
Niebieska Posted August 18, 2004 Posted August 18, 2004 Trza sie pozbyc 'nadmiaru' wody. Śmiesznie to wyglada jak się pieski otrząchują. U mojej suczki to się zaczyna od głowy potem się przenosi na tułów, następnie zadek i na końcu ogon :D U Argo to chyba etap "początek tułowia" :wink:
argo Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 :hmmmm: a wiesz, że zaskoczyłaś mnie opisana kolejnoscia 'otrząsania' się :o , nie zastanawiałem sie nigdy nad tym. :) Z pewnością jest tak , jak piszesz. :P Sprawdzę dzisiaj - nad jeziorkiem. :wink: :lol:
argo Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 Ciąg dalszy wspomnień z wakacji ... Argo 'wystawowy' ???? :wink: :cunao: :wink:
argo Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 I ... 'ZŁY' 8) czyli 'odpowiadający' na zaczepki ... 'tych' ... noo ... NIE ZNAJĄCYCH 'normalnego' słownictwa :wink: :roll: :wink:
Niebieska Posted August 19, 2004 Posted August 19, 2004 Boszeee... jak się patrzę na to ostatnie zdjęcie Argo to mi się wydaje że moja suczka jakaś... taka... gruba jest :oops: Od dziś koniec z jedzeniem!
argo Posted August 20, 2004 Posted August 20, 2004 Argo :lol: :wink: Dużo biega, pływa ... :roll: Waży 38,5 do 39,5 kg :roll: :P Nooo ... :wink: gdyby, przy swoim wzroście ważył 'więcej' to ... nic by się nie stało :wink:
jare1 Posted August 22, 2004 Posted August 22, 2004 Kolejny spacerek Lenki z siostrzyczką Tajgą i przyjaciółką Vivą. Tym razem im pokażemy co umiemy. Zakręcimy się w kółko... ... i hops do wody. Wszystkie, wszystkie proszę. I całe. No, o to chodziło (przepraszam - biegało). Czasami jedna przynosi aporcik... ... czasami dwie. Chlapiemy się pojedynczo... ... i w grupie. Jeszcze tylko kółko i wychodzę. No i nasz popisowy numer Czyli operacja plastyczna psa na psie. Czy człowiek umie przeszczepić głowę na brzuch? My umiemy. :D To pierwsza kąpiel z pływaniem po aporciki:Leny, Tajgi i Vivy (4, 4 i 5 miesięcy) P.S. Za tydzień planujemy większy zlocik :D :D :D
almera Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 udało się :D :laola: to teraz wstawie kilka zdjątek mojej goldki. może nie są najlepszej jakości ,ale co tam... pierwsze dni w domciu,kiedy była jeszcze maleńka 8)
almera Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 a tutaj to już duza panna...nasze pierwsze wspólne wakacje :lol: niop to tyle 8) mam nadzieje,że się podoba :roll:
agamblu Posted August 23, 2004 Posted August 23, 2004 A oto kilka nowych fotek moich "zlotych kundli"
focus Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Witam Po dzisiejszym spacerze na wsi chciałbym pokazać jeszcze ciepłe fotki. Spacer był fantastyczny, a fotki pozostawiam Waszej ocenie. Pozdrawiam :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:
Recommended Posts