zakla Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Ze chcialaby zapisac sie do Związku i tyle ;) Podaje dane, płaci wpisowe i składkę i za jakiś czas przychodzi po odbiór legitymacji członkowskiej :) Quote
sonia123 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 bo się bardzo chcę wybrać na te zawody:painting: Choćby dla dyskfalifikacji, ale przynajmniej pies się przyzwyczaji;) Quote
PARSONRK Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='sonia123']Miałam się przedstawić więc:Mam na imię Sonya Kaczmarczyk, mam dwa psy:Vigo-prawie sznaucer średni, i rottweilera-Ramzesa. Ćwiczę w klubie "Psie ranczo" (szczecin)od jakiegoś roku. Poprzednio ćwiczyłam w klubie "HOP",aż do czasu kiedy to mój terierowaty kundelek wpadł pod samochód :-( To chyba koniec. (Jak pani Aneta zobaczy to forum to chyba mnie zabije:smhair2:,będe wąchać kwiatki od spodu)[/quote] Tak gwoli scisłości: O kartach pracy i książeczkach mówiłam ci osobiście na 100%, bo twoim pierwszym pytaniem u mnie było " kiedy możesz startować i co trzeba na zawody mieć". Odnośnie twojego odejścia - odeszłaś bez żadnego "papa", czy "siema" w lipcu. A Niko odszedł w listopadzie o ile sie nie mylę. Jak już piszesz, to proszę o dokładność Do zobaczenia na zawodach Aluna - ja też dziś dzwoniłam i podobno idą :) Quote
sonia123 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ok! mam legitymacje:multi: teraz co dalej?ma się zgłosić na te zawody? Acha i jeszcze jedno-czy moge zrobić tak, że bedą miała zgodę mamy na wyjazd na zawody a opiekunem bedzie pani Aneta?:cool1: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Na które zawody chcesz się zgłosić? Na Bydgoszcz? :razz: Quote
sonia123 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 tak tylko, nie wiem czy Magda już mnie wykreśliła z listy bo chyba widziałaśposta na temat tego co zrobiła moja była koleżanka Quote
sonia123 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Mam prośbę do Magdy z Bydgoszczy. wykreśl mnie jak najszybciej z listy zgloszonych!!! Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 To się zgłaszasz czy nie? bo ja już nie rozumiem :shake: Quote
sonia123 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 no ja się zglosze tylko najpierw Magda musi mnie usunąć bo ta dziewczyna napewno nic nie wpisała odnosnie ZK itp. Quote
sonia123 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 właśnie tam w formularzu zgłoszeniowym jest taka rubryka: "Numer rejestracyjny w O/ZKwP" co mam tam wpisać? Quote
belgunia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='sonia123']właśnie tam w formularzu zgłoszeniowym jest taka rubryka: "Numer rejestracyjny w O/ZKwP" co mam tam wpisać?[/quote] Gdzieś już o tym pisaliśmy - nie wpisuj jeśli to pies nierasowy. Postaw kreskę. Jak będziesz miała w przyszlości ksiązeczkę startową wpiszesz Nr tej książeczki i nie będzie potrzebny ten nr. rej. który jest przynależny tylko psom zarejestrowanym w ZKwP. Pozdrawiam Dorota Quote
zakla Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Takiego pytania chyba nie było. Jak było, to pozwalam mnie bić:lol: Jak wystawiam książeczkę, jeżeli biegam z cudzym psem? Książeczka jest na mnie? I czy przy wystawianiu książeczki potrzebny jest pies? Albo w przypadku rodowodowego jego papiery? Quote
stereo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Masz okienko na właściciela i przewodnika. Ode mnie chcieli tylko legitymację. Quote
zakla Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dzięki. Czy w takim razie wystarczy tylko moja legitymacja jako przewodnika, a właściciela psa tylko dane?:roll: Dodam jeszcze, że właściciel jest w o/W-wa, a ja w o/L-wo. Nie mam pewności, czy będę z tym psem biegać na zawodach(zwłaszcza oficjalnych), ale jak się zgadamy, to szansa jest spora. I chciałabym jednym rzutem zabrać obydwie książeczki. Quote
stereo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 To może być problem. Zadzwoń i się zapytaj :) Quote
belgunia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Książeczka dotyczy pary - pies + przewdnik. Trzeba wypełnić te dane, które dotyczą przewdnika, właściciela oraz psa. Myslę, że pies (fizycznie) nie jest do tego potrzebny w momencie rejestracji książeczki. Wystarczy rodowód lub tylko legitymacja, jesli jest to pies nierasowy. U mnie w Oddziale jest ogromny porządek, bo wszystko znajduje sie w komputerku na zawołanie. Poza tym należy od razu potwierdzić wpłatę składki członkowskiej za bieżący rok w książeczce. Poprosić o nadanie numeru ewidencyjnego książeczce i będzie koniec "klopotów" z książeczkowa rejestracją" A potem zbierać wpisy:) Na zawodach:)! Pozdrawiam Dorota Quote
zakla Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Dzięki:loveu: Napisałam do Oddziału, coby się upewnić, co mi będzie potrzebne do książeczki dla tego psa. Quote
PATIszon Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [quote name='sonia123']tak tylko, nie wiem czy Magda już mnie wykreśliła z listy bo chyba widziałaśposta na temat tego co zrobiła moja była koleżanka[/quote] [COLOR=red]A ja mam prosbe do Ciebie (kojejna juz z reszta):mad: [/COLOR] [COLOR=#ff0000][/COLOR] [COLOR=red]Zacznij uzywac edytora jesli chcesz cos dopisac, bo zaczne Cie podejrzewac o nabijanie bezsensowne postow![/COLOR] [COLOR=#ff0000][/COLOR] [COLOR=red]A Magdzie mialas wyslac priwa.[/COLOR] [COLOR=red]Nie sadze, zeby czytala wszystkie Twoje posty z uwaga, wiec jest szansa, ze tego tez nie przeczyta.[/COLOR] Quote
sonia123 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 ok ok! już bede uzywać tego edytora! ja wysłałam Madgzie priwa ale narazie nie ma efektów:cool1: Quote
dog_master Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 A ja powtórzę się... ;) Co, jeżeli mi oddział nie załatwi książeczki do 2 maja..? :( Nie będę mogła wystartować? :/ W ZKwP jestem [opłacone], tylko czekam na te książeczki, miały już dawno być, teraz słyszę, że po 24... Co, jeżeli nie dotrą na czas..? Quote
Mokka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='dog_master']A ja powtórzę się... ;) Co, jeżeli mi oddział nie załatwi książeczki do 2 maja..? :( Nie będę mogła wystartować? :/ W ZKwP jestem [opłacone], tylko czekam na te książeczki, miały już dawno być, teraz słyszę, że po 24... Co, jeżeli nie dotrą na czas..?[/quote] Nic się nie stanie. Będziesz biegać w zerówkach, czy w openach? Przez tyle lat nikt nikomu zerówek nigdzie nie wpisywał, jeśli więc potrwa to jeszcze trochę, to świat się nie zawali. A jeśli zamierzasz biegać w openach, to kolejne starty będą dopisywane do Twojej karty, a jeśli karty jeszcze nie masz, to dostaniesz ją na pierwszych oficjalnych zawodach. Tak praktykowało się przez wiele lat i tak będzie, dopóki wszystkie oddziały nie zaopatrzą się w książeczki i dopóki wszyscy zawodnicy ich nie będą mieli. We Wrocławiu odbyły się już eliminacje do MŚ i kto nie miał książeczki starej czy nowej, biegał z kartą. Quote
dog_master Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Super! Dzieki wielkie :loveu: [COLOR=White][kl0 of kors ;]][/COLOR] Quote
Ajrisz Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 I bardzo dobrze. Nam tez raczej nie dojda, zwiazek nie jest w ogole zainteresowany naszymi ksiazeczkami. Na szczescie my sobie biegamy rekreacyjnie < czyt. tylko u siebie :lol: > i bardzo do takich ksiazeczek sie nie przywiazemy ;-) Quote
sic! Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 A ja dopiero dzisiaj idę do swojego oddziału...ciekawe czy znów usłyszę.."tyyy znowu przyszła ta od tego "agiliti" weź z nią pogadaj.." :diabloti: :diabloti: :diabloti: heh Quote
Recommended Posts