Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewab']Aaa i jeszcze dopiszę, że to nie tylko Negra/Władysława/Bolesława ale przede wszystkim Aisha/Alex/Megusława. Tak jej devoner dała na chrzcie:lol:[/QUOTE]

rany ta sunia ma tyle imion,że brać i wybierać,ale przyznam ci się w tajemnicy,że Bolesława Krzywousta podoba mi się najbardziej:loveu:ale jako matka chrzestna będę się upierać przy Aishy

• Replies 160
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='devoner']rany ta sunia ma tyle imion,że brać i wybierać,ale przyznam ci się w tajemnicy,że Bolesława Krzywousta podoba mi się najbardziej:loveu:ale jako matka chrzestna będę się upierać przy Aishy[/QUOTE]

prawda!- Bolesława jest najładniej:):)

Posted

[quote name='devoner']andzia69 nie wiem czy kojarzysz,ale ja na fundacji ast mam nick pyszczydlo i jestem mamą Megan z tej fundacji[/QUOTE]

No to już wiemy dlaczego Bolka ma tyle imion. Jaka matka... choćby chrzestna...

Posted

[quote name='ewab']No to już wiemy dlaczego Bolka ma tyle imion. Jaka matka... choćby chrzestna...[/QUOTE]

pijesz do matki chrzestnej oj nie ładnie:mad:,a nick na dogo jest mojej córki była pilna potrzeba zalogowania się,a ja akurat nie mogłam i tak już zostało na dogo jestem devoner wszędzie indziej pyszczydło.

Posted

[quote name='devoner']pijesz do matki chrzestnej oj nie ładnie:mad:,a nick na dogo jest mojej córki była pilna potrzeba zalogowania się,a ja akurat nie mogłam i tak już zostało na dogo jestem devoner wszędzie indziej pyszczydło.[/QUOTE]
Oooo, jeszcze bić będzie. Andzia ratatuj.....

Posted

[quote name='piescofajnyjest']a jak tam Bolka? mamy jakies nowe info?[/QUOTE]

mamy - ostatnio po szczepieniu nie czula się zbyt dobre, pojawila się krew - tylko nie wiadomo bylo sad...Byli u pani doktor, zrobiono usg czy tam się coś nie dzieje, dostala leki i dzisiaj pani Malgosia napisała mi sms:

" Wszystko i Negry wrocilo do normy, załatwia się normalnie i je normalnie. samopoczucie ma merdające, już w sobotę rano na spacerze wszystko bylo ok, do dzis nie było nic niepokojącego. Odkąd Negra jest u nas zmieniła się na duży plus, jest psem idealnym!Grzeczna i kochana, bardzo się uspokoiła z prowadzeniem na smyczy nie ma żadnego problemu, rowniez jej relacje z kacperkiem (dziecko) sa wzorowe:):)"

musze poprosić o jakies zdjęcia idealnej Boleslawy:)

Posted

[quote name='andzia69']mamy - ostatnio po szczepieniu nie czula się zbyt dobre, pojawila się krew - tylko nie wiadomo bylo sad...Byli u pani doktor, zrobiono usg czy tam się coś nie dzieje, dostala leki i dzisiaj pani Malgosia napisała mi sms:

" Wszystko i Negry wrocilo do normy, załatwia się normalnie i je normalnie. samopoczucie ma merdające, już w sobotę rano na spacerze wszystko bylo ok, do dzis nie było nic niepokojącego. Odkąd Negra jest u nas zmieniła się na duży plus, jest psem idealnym!Grzeczna i kochana, bardzo się uspokoiła z prowadzeniem na smyczy nie ma żadnego problemu, rowniez jej relacje z kacperkiem (dziecko) sa wzorowe:):)"

musze poprosić o jakies zdjęcia idealnej Boleslawy:)[/QUOTE]

Megusławy Aishy:mad:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='piescofajnyjest']no wlasnie???? co slychac???[/QUOTE]

aaa...muszem zadzwonić, ale ostatnio czasu zbytnio nie mam :( serce mnie boli jak sobie pomyślę o "naszych" psach w schronisku, o tym d..lu, który je prowadzi, o tym, że nie daj Boże, żeby tam trafił ast na dodatek problemowy, bo przyjdzie pani "behawiorystka" spojrzy na psa i powie, że nie rokujący i nieadopcyjny...od 2 tyg. siedziałysmy na kontroli razem z powiatowym, lecz...nasze protokoly się diametralnie różnią :( czuje się taj, jakby wróciło stare...czyli PUK

• 3 weeks later...
Posted

wieści od niuni:

"witam Negra ma się bardzo dobrze)) przybrała na wadze (nie widać jej już żeber) wyleczyliśmy jej uszy, sierść na nich jej odrosła, ogólne samopoczucie również bardzo dobre) dopiero skończyła jej się cieczka, na sterylizacje jeszcze się nie umówiliśmy, Pani doktor od ostatniej wizyty powiedziała żebyśmy wstrzymali się z tym jakieś 2 miesiące od zakończenia cieczki. Zdjęc mamy całą masę, może Pani podać adres e-mail to jakieś podeślemy. Negra jak to zazwyczaj u amstaffów bywa, jest psem kanapowym, który śpi z nami w łóżku:) oczywiście jak jej pozwolimy. I bardzo garnie się do dzieci :))) Ma również psiego przyjaciela z klatki obok, który o dziwo jest sznaucerem miniaturką. Ogólnie cała nasza rodzina oszalała na jej punkcie, a my chyba najbardziej :))) A co do żywienia , bo jak wspominałam mieliśmy problem z suchą karmą, do tej pory jej nie je w ogóle, większość rzeczy jej gotujemy, zupa jarzynowa jest jej ulubionym daniem i przynajmniej mamy pewność, że dostaje w jedzeniu wartościowe rzeczy :)"

teraz czekam na zdjęcia i termin ustalenia sterylki.