Raczyna Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Lola zatrzymała cały pochód w końcu Lola i Reiko zostały i kręciły się w kółko- nawet nie doszły do Zakrętu Puszczania, a ja z Edgarem i tym pofyrtanym czarnym, no i Łolesem, poszłam pod las i spowrotem gdy wracałyśmy Lola szła już chętniej faktycznie bardzo się boi, a że lepiej się czuje gdy jest chłodniej to normalne- tak jak u ludziuf Quote
ania > Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Edgarku hopsaj do gory, niech ktos zobaczy ten cudny pychol :) Quote
ania > Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 dobranoc dziadeczku :) jak dlugo wazne sa ogloszenia? miesiac czy dluzej jak sie odswieza? Quote
Raczyna Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 nagrajcie z nim film, bo na zdjęciach nie widać jaka z niego słodka krówka ale film jak idzie też, nie tylko jak z nim siedzicie i o nim opowiadacie :) Quote
Mysia_ Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 ania >;20665644 napisał(a):dobranoc dziadeczku :) jak dlugo wazne sa ogloszenia? miesiac czy dluzej jak sie odswieza? to zależy na jakim portalu ;) tam gdzie trzeba odświeżać to odświeżam :) Quote
Bjuta Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Edgar już po drugiej stronie. :( :( :( Niech Ci tam będzie lepiej! [*] Quote
Mysia_ Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Taki poczciwy psiak, szkoda, że mu się nie udało :-( :-( :-( [*] Quote
Gosia. Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 (edited) Z daleka po cichu trzymałam kciuki za Edgarka ... jak za wszystkie starowinki, których wątki odwiedzam... szkoda, że nie doczekał domu i swojego człowieka :-( A przecież funkcjonował normalnie nie był chory, co się w ogóle stało ? Edited May 14, 2013 by Gosia. Quote
Gosia. Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Pieska nie ma to nikt tutaj nie zagląda ... ale ja będę, może kiedyś czegoś więcej się dowiem ... może naiwna jestem ? Quote
Mysia_ Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 jeszcze rano spacerował po wybiegu, a po południu leżał słabiutki i nie umiał się podnieść :-( Pojechał do Kliniki, wyniki fatalne, a kolejne badania wykazały nowotwór wątroby i śledziony, niestety nie mogliśmy pomóc mu już w żaden sposób :-( Quote
Gosia. Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Szkoda, że nie sygnalizował nic wcześniej swoim zachowaniem... biegaj kochany za Tęczowym Mostem [*] Quote
Recommended Posts