Majaa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Życie pisze różne scenariusze. Czasem los uśmiecha się i jest łaskawy! Za sprawą właśnie tego łaskawego losu, życie może być piękne, łatwe, kolorowe! Los sprawia, że każdy nowy dzień zostaje powitany z uśmiechem i należnym mu szacunkiem!Tylko to szczęście nie dopada wszystkich! Część istnień nie doświadcza uśmiechu nowego dnia, nie czekają niespodzianki ,wspólny spacer jest tylko mglistym, zatartym wspomnieniem! Ale co zrobić? Przecież życie pędzi do przodu i spóźnialskim nie daje szans!I jednym z wielu istnień skazanych na same pochmurne dni jest Laćka! Suka, która usilnie ,na umór stara się odnaleźć właśnie te słoneczne dni, wie jak bardzo jej się należą!Historia jakich wiele, lecz pies niezwykły. Historia suki, która walczy i dąży do tego co powinno być jej dane w chwili pojawienia się na tym świecie!Laćka błąkała się po ulicach, głodna, zmarznięta, samotna! Niekochana i niechciana.Sama wybrała podwórze na którym chciała żyć, na którym zaświeciło dla niej słońce, poczuła jak ciepłe promienie rozgrzewają jej serce! Była matką i właśnie dla nowego życia, które nosiła pod sercem starała się być silna, starała się zapewnić godny start w nowe życie! Jej się udało, szczeniętom nie! Zostały utopione, a Laćka została sama! Pół roku później na świat przyszło pokolenie, które swoją śmiercią zapewniło matce miejsce na świecie, chwilowe bo chwilowe ale jednak miejsce! Suka tak zwykła jednak posiadająca niezwykłą siłę, która pcha ją do przodu, pcha ją po lepsze życie!W krótkim, bo zaledwie 2-letnim życiu przeżyła wiele, przetrwała, czy teraz wygra lepsze życie? Miła i sympatyczna zna swoją wartość! Do obcych nieufna i powściągliwa, lecz gdy zdobędzie się jej zaufanie ma się przy sobie kompana na dobre i na złe!Obecnie Laćka przebywa na tymczasowym podwórku, które sama sobie wybrała! Niestety z powodów osobistych właścicielki nie może tam pozostać.Czy dopiszesz do tej historii szczęśliwe zakończenie? Kontakt : tel 0660440525 lub mail : [email protected] Quote
Gamba Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Nikt nawet Laćki nie zauważył :shake: .Taka piękna suńka i tak bardzo potrzebny jest jej nowy domek. Quote
klusek04 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Podnoszę sunieczkę, jeszcze jedną biedę starachowicką. Quote
yewcia1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :-( A może ktoś wystawi Łackę na allegro - Maja przy historii Łaćki łaza mi w oku staneła:-( Łaćka prosi o allegro Quote
Gamba Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 yewcia1 napisał(a)::-( A może ktoś wystawi Łackę na allegro - Maja przy historii Łaćki łaza mi w oku staneła:-( Łaćka prosi o allegro Ale Maja już wstawiła suczkę na Allegro ;) Quote
yewcia1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Gamba napisał(a):Ale Maja już wstawiła suczkę na Allegro ;) Przepraszam Gamba ale ja nie zawsze w temacie:oops: Quote
Majaa Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 yewcia1 napisał(a)::-( A może ktoś wystawi Łackę na allegro - Maja przy historii Łaćki łaza mi w oku staneła:-( Łaćka prosi o allegro Laćka faktycznie na allegro już jest Zaraz sprawdzę co tam na jej aukcji A historia - prawdziwa, a ubrana pięknie w słowa oczywiście przez Gambę ! :loveu: Quote
yewcia1 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Marlena właśnie ogłasza Łaćkę w necie:loveu: Marlena dziękuję:loveu: Quote
Majaa Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 yewcia1 napisał(a):Marlena właśnie ogłasza Łaćkę w necie:loveu: Marlena dziękuję:loveu: Marlena wielkie dzięki! :loveu: Quote
BożenaG Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Łacka choć cię sunieczko nigdy nie widziałam trzymam mocno kciuki za ciebie Quote
Recommended Posts