Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam słabość do dalmatynczyków. Kocham wszystkie psy ale dalmatyńczyki z pewnych powodów (miałam kiedys 2 dalmaśki) powoduja szybsze bicie serca... Niestety z powodów mieszkaniowych nie moge sobie pozwolic na drugiego psa.

Zaglądam na strone dalmatków i znalazłam tam wątek KORY - DALMATYNKI ZE SCHRONU W KOKOSZKACH. Kora ma 6 lat. Tyle o niej wiem. Zastanawiam sie po co na stronie o dalmatyńczykach robi sie wątki o adopcjach polegające na wklejeniu wiadomości - jest pies i na tym koniec:angryy: Pies ma sam sie ogłosić? Sam znaleźć dom czy tymczas....Cos nie tak:shake:

http://www.schron.webd.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=7&Itemid=18&PHPSESSID=cb84410bf362375b5a1c0cf1f60ce10a
Czy jest ktos z dogo z tamtych okolic - KOKOSZKI koło GDAŃSKA kto mogłby zajrzec do Kory i czegos sie o niej dowiedzieć...?
PROSZĘ!

Posted

Z mapy pomocy dogo wynika, ze jest sporo osób z Trójmiasta. Może Świeta, ludzie siedzą za stołem, na spacerach, na dogo zajrzą później :cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Sunia nie ma słabości do dalmatyńczyków ale do wszystkich psów. Musi znaleźć dom gdzie nie będzie psów. Jest bardzo bardzo kochana nie przejawia agresji w stosunku do ludzi ale jak już wspomniałem nie może przebywać z żadnymi psami.

• 2 weeks later...