iwop Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Mam słabość do dalmatynczyków. Kocham wszystkie psy ale dalmatyńczyki z pewnych powodów (miałam kiedys 2 dalmaśki) powoduja szybsze bicie serca... Niestety z powodów mieszkaniowych nie moge sobie pozwolic na drugiego psa. Zaglądam na strone dalmatków i znalazłam tam wątek KORY - DALMATYNKI ZE SCHRONU W KOKOSZKACH. Kora ma 6 lat. Tyle o niej wiem. Zastanawiam sie po co na stronie o dalmatyńczykach robi sie wątki o adopcjach polegające na wklejeniu wiadomości - jest pies i na tym koniec:angryy: Pies ma sam sie ogłosić? Sam znaleźć dom czy tymczas....Cos nie tak:shake: http://www.schron.webd.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=7&Itemid=18&PHPSESSID=cb84410bf362375b5a1c0cf1f60ce10a Czy jest ktos z dogo z tamtych okolic - KOKOSZKI koło GDAŃSKA kto mogłby zajrzec do Kory i czegos sie o niej dowiedzieć...? PROSZĘ! Quote
iwop Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Nie wierzę żeby nie było nikogo z Gdańska na dogomanii....:shake: Quote
malagos Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Z mapy pomocy dogo wynika, ze jest sporo osób z Trójmiasta. Może Świeta, ludzie siedzą za stołem, na spacerach, na dogo zajrzą później :cool1: Quote
iwop Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 hala ta dalmatynka jest na forum adopcje od lutego :angryy: i nikt nic nie napisał oprócz tego ze ma dwubarwne oczy i 6 lat:-( Quote
iwop Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Kora szuka domku! moze ktos z Gdańska wie o niej cos więcej?:placz: Quote
demiranko Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Trzymajcie mocno kciuki....... W tej chwili do schronu jada chetni na sunie. Wspaniali ludzie. Niedawno w wieku 14 lat, odszedl ich dalmatynczyk ... Quote
terra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cudna sunieczka, żeby jej się powiodło! Trzymam kciuki! Quote
demiranko Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Udało sie, udało.... Sunieczka juz w nowym domu. Mieszka w Gdańsku na Morenie.... Prosze o zamknięcie wątku. Quote
terra Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Oooo! Cudne wieści! Na Morenie? To może kiedyś na urlopie spotkam ślicznotę na spacerku.:lol: Quote
bagsiks Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Sunia nie ma słabości do dalmatyńczyków ale do wszystkich psów. Musi znaleźć dom gdzie nie będzie psów. Jest bardzo bardzo kochana nie przejawia agresji w stosunku do ludzi ale jak już wspomniałem nie może przebywać z żadnymi psami. Quote
iwop Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: przeciez napisano, ze sunia znalazła domek... Quote
bea_m Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 No ja myślę że temat trzeba zamknąć. Nie szukamy domków dla psiaków które mają domki :) Quote
Recommended Posts