szajbus Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Willa czkea na odmianę swojego losu. Wygląda na tego jednego, jedynego człowieka, z którym zostanie już na zawsze otoczona miłością i troskliwą opieką. Quote
ewatonieja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='Niewiasta_21']Niewiem czy pamiętacie te smutne oczy... " class="ipsImage" alt=""> Teraz dostała imię Willa,wczesniej to była Wilga,którą pomylono z mniejszą Wilgunią. Mała Wilga dostała swoją szanse,a prawdziwa Wilga została zapomniana. W schronisku siedzi juz od 2004 roku,została przeniesiona z nowych pawilonów do boksów ogólnych i wogóle nie wychodzi z budy. Teraz juz nikt jej nawet nie dojrzy... Cioteczki,prosze...moze cos sie uda dla niej jeszcze zrobic? Ma teraz ok.6 lat. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Przypominamy ją bo jest w potrzebie,wielkiej potrzebie,domku pokaz sie !! Quote
szajbus Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Willa wciąż czeka. Czas dzieła na jej niekorzyść. Nie zwlekaj ! Quote
ciapuś Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 mam nadzieję że i do niej uśmiechnie się szczęście Quote
szajbus Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Wiki pobrykałaby po mięciutkiej, soczystej trawce a potem poszła ze swoim panem do wspaniałego domku. Daj jej to o czym marzy! Quote
ewatonieja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Willa - potrzeba jej do szczęścia tylko Ciebie i bezpiecznego domu Quote
szajbus Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Pokochaj ja, a odwdzięczy ci się wiernością i oddaniem. Quote
ewatonieja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Willa czeka na Ciebie z utęsknieniem w łódzkim schronisku! Quote
szajbus Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Moze ten weekend będzie dla ciebie szczęśliwy? Oby tak! Quote
Niewiasta_21 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Willi dośc czesto niema ostatnio w swoim boksie. Zastanawiam sie czy cos jej czasem nie dolega,skoro tak czesto ja gdzies zabieraja. :-( Quote
Ada-jeje Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 a czy nie mozna sie dowiedziec gdzie ja zabieraja i dlaczego, zeby nie bylo za pozno na szukanie jej domku bo okaze sie ze zostala poddana eutanazji. Przeciez to jest za mlody piesek zeby juz nic mu sie od zycia nie nalezalo. On zasluguje jeszcze na milosc i cieply domek. Quote
Niewiasta_21 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Wiem,sprubuje sie dowiedziec,zobaczymy czy sie czegos dowiem. Quote
Ayia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Ania a moze Willa chowa sie w budzie tej z boku? :-( Quote
szajbus Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Willa i co u ciebie??? Nie martw nas sunieczko. Quote
Ada-jeje Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jak juz dla Stelli znajdzie sie domek, a mam nadzieje ze to sie stanie juz niedlugo, to pozniej swoje pozytywne prady zaczne wyslac dla Willi. Quote
ewatonieja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 gdyby Stella jutro poszła do domu, to tej drugiej Pani polece Willę i Laurę :) Quote
szajbus Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Fajnie by było, żeby zdecydowała sie na którąś z nich. Do góry Willa Quote
ewatonieja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 ha pani się zdecydowała na sunie owczarkowatą :/ a Willa skryta w budzie,nie widac jej i na 99% nie była w gabinecie Quote
Ada-jeje Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Czyli Stella i willa dalej sa w schronisku? A przeciez mialy przyjsc dwie osoby, a ja rozumiem ze byla tylko jedna osoba ktora wybrala psa ktorego wogole nie bylo fotek. Czy ja to dobrze zrozumialam? Czy cos pokrecilam? Quote
szajbus Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Willa, teraz sie nie udało. Może następnym razem? Tymczasem pokazujemy pysia i biegniemy na pierwsza stronkę. Może tam cie ktoś dostrzeże? Quote
Recommended Posts