aisa34 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Witam! Wiem że w lipcu wiele osób szuka noclegu w Ustroniu (Beskidzka Wystawa Psów Rasowych) Korzystając z tego zareklamuję trochę pensjonat znajomej,znajduje się on w Wiśle,czyli jakieś 7 km od wystawy,chętnie przyjmują z psiakami,mają knajpkę regionalną,poniżej knajpa rybna(pycha pstrąg-też można wejść z psami-ja chodzę z 2 mastifami tybetańskimi) No i po Beskidach (ok,Baraniej Góry,Czantorii można bez problemu poruszać się z psami.Tak więc zapraszam! [URL]http://www.facebook.com/pages/Knajpka-Regionalna-Byle-Wiele-Pokoje-Gościnne-Wisła/531504056862857[/URL] to link do strony na facebooku. Quote
marmara_19 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Wisla Dziechcinka. Pensjonat "Jodła". Mozna wygooglac. Fajne miejsce, z psami nie ma porblemu. Nawet w swieta tam bylismy :) Quote
Berneska Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 macie jeszcze jakieś polecane miejsca ? :) najlepiej bez większych opłat z psami ;-) Quote
Berneska Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 byliśmy w wiśle :) może komuś info się przydzadzą , zatrzymaliśmy się w [url]http://www.osrodek-orion.pl/[/url] , 35zł od osoby, bardzo ładne nowe pokoje z łazienkami, brak opłat za psy :) ja byłam z borderem, nie wiem jak z większymi psimi gabarytami ;) Quote
Lilth Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Byłam w Wiśle z psem w ten weekend, polecam pensjonat "Zuzanna" , 15 min od centrum, w okolicy kilka fajnych ścieżek na spacer z psem. Tanie noclegi dla ludzi, pies bez opłat, mam AST (więc "agresywna rasa), został przyjęty bardzo ciepło, bez uprzedzeń, za co plus :) Odnośnie Wisły ogólnie, na wszystkie szlaki (prócz Parków) można wejść z psem na smyczy i w kagańcu (ja nie miałam kagańca i nic złego z tego powodu nas nie spotkało). Niedaleko centrum jest "Jadłodajnia pod dębem" (nie jestem pewna czy to poprawna nazwa), mogliśmy wejść tam z psem, jedyne o co właściciel poprosił to o zajęcie miejsca gdzieś w rogu. Quote
Recommended Posts