Gojasasa Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Hops do góry :D jeju :( nie ma mnie teraz wiec info nie dam :( ale może ktoś coś powie?? Quote
paula98 Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Byłyśmy wczoraj ze Spryciarzem na spacerku jak zwykle był bardzo radosny i tak się rwał do wody że mało nas nie wciągnął :D To naprawdę wspaniały piesio :) Quote
Gojasasa Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Nie chcę zapeszać ale jest pan zainteresowany adopcją Spryciarza duży kojec duże podwórko trzeba teraz tylko sprawdzić. Dom poza Białą nie wiem chciałabym być przy tym bardzo cieszę się ale już płakałam :lookarou: :bigcry: :) :cool1: Quote
ola_jetz Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='Gojasasa']Spryciarz w domu!!! :d[/QUOTE] Ojej jak super :loveu: Tylko Wera nie płacz ;p A dokąd on w sumie pojechał? Quote
Gojasasa Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='ola_jetz']Ojej jak super :loveu: Tylko Wera nie płacz ;p A dokąd on w sumie pojechał?[/QUOTE] wiem ze super! płakałam ale były to łzy radości :D jej jak ja się cieszę :D Quote
kinga_kinga7 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 dziewczyny wiedzie co u Spryciarza? Quote
Gojasasa Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 [quote name='kinga_kinga7']dziewczyny wiedzie co u Spryciarza?[QUOTE] Oczywiście!! :) Spryciarz ma się świetnie :) słucha się pana swojego oj dobrze mu tam przed świętami chcę na wizytę pa pojechać :) <3 Quote
Gojasasa Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 No to nasz sprytek wrócił do schroniska!! Quote
Gojasasa Posted March 9, 2014 Author Posted March 9, 2014 [quote name='kinga_kinga7']co u Spryciarza?[/QUOTE] Sprytek adoptowany :) Quote
Gojasasa Posted June 9, 2014 Author Posted June 9, 2014 ZNOWU WRÓCIŁ Z ADOPCJI :angryy: jutro dodam więcej informacji i zdjęcia jeżeli znajdę czas... Quote
Bejotka Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 [quote name='Gojasasa']ZNOWU WRÓCIŁ Z ADOPCJI :angryy: jutro dodam więcej informacji i zdjęcia jeżeli znajdę czas...[/QUOTE] 23 maja była informacja, że wrócił z adopcji. To jeszcze raz wrócił?? Spryciarz ma komplet ogłoszeń i śliczne fotki :) Quote
Recommended Posts