Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć,
Jestem nowa na forum ale nie pierwszy pomagam kocurkom i psiakom. Sytuacja jest o tyle wyjątkowa że sama już nie mogę zatrzymywać zwierzaków (sama mam sporo a na dodatek w drodze dziecko) Moja kochana mamusia po której chyba odziedziczyłam miłość do zwierząt również ma ma już 5-cioro w piwnicy w bloku.

BARDZO WAS PROSZĘ O INTERWENCJĘ albo na DT albo na DS!!!!!!
Koteczka została znaleziona w śniegu na ogródkach działkowych w Pile. Ma niesprawną lewą, przednią łapkę, która prawdopodobnie złamana źle się zrosła. Kotka ma około 6 miesięcy, jest nauczona czystości i akceptuje inne zwierzęta. Jest po wizycie weterynaryjnej. Na moje oko została wyrzucona jakiś czas temu ponieważ bardzo łasi się do ludzi.
DOWIOZĘ KOTKA W KAŻDE MIEJSCE [attachment=2130:9440.attach]

Posted

Ja zaglądam ale nie potrafię pomóc...Sama mam 2 koty i więcej już nie da rady..Spróbuj ogłosić Kicię na forum miau i poprosić cioteczki może któraś zrobiłaby jej wydarzenia na FB..Kicia jes śliczna i bardzo biedna..Bardzo bym chciała żeby znalazła domek..Może z tą łapką jeszcze uda się coś zrobić? Chociaż jak znam życie to ona tak bardzo Kici nie przeszkadza.. Oczywiście w domku nie na dworze..Tu jest psie forum i wszyscy pewnie zapsieni i zakoceni na maxa..Trzeba ją mocniej poogłaszać..Niestety poza takim wymądrzaniem się nie mogę więcej pomóc..Nawet nie znam adresów dt dla kotów...Myślę, że na miau będzie więcej potrzebnych informacji..Trzymam kciuki za ślicznotkę, niech szybciutko trafi do domku...

Posted

Na miau tez mam wątek. Łapię sie już wszystkiego. Chciałabym móc ogłosić kotkę na całą Polskę bo tak jak pisałam odległość nie robi mi większego problemu. Cóż pomaga się to trzeba ponieść koszty. Może znacie jakiś portal na którym nie byłoby ograniczenia wystawiania w różnych województwach tego samego "przedmiotu"
[IMG]http://tiny.pl/h2gj6[/IMG]

Posted

Śliczna maleńka!!!

Bafulka, może wykup jej pakiet ogłoszeń na bazarku u CatAngel - jest tanio, a poza tym cioteczka przynosi zwierzakom szczęście.

Tylko może nie należy pisać o niej kaleka, bo to okropnie brzmi, tylko, że ma niesprawną łapeczkę.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238028-Hop-Up-raz-dwa-90-og%C5%82osze%C5%84-Tw%C3%B3j-zwierzak-ma-%29-Zapraszam[/url]

Posted

NO pewnie jaka tam z niej kaleka...Przesympatyczna ślicznota i już...Ja zawsze marzyłam o czarnym kocie lub kici, niestety trafił mi się Rudzielec i Buraska ( obydwa koty z dogo w potrzebie ) Trzymam mocno kciuki za Kiciunię, niechaj ona też szybciutko trafi na swojego człowieka...

Posted

Dziewczyny, koteczka ZUZIA (bo tak dostała na imię) wczoraj została odwieziona do nowego domku pod Toruń. Zamieszkała z dwoma kocurkami i dwoma psiakami w dużym domu z ogrodem:)))