LuKa.Ko Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Białas trafił do schroniska 02.05.2012r. Ma ok. 50 cm w kłębie. To bardzo przyjazny i miły psiak. Potrafi chodzić na smyczy. Uwielbia spacery i jest na nich bardzo energiczny. Białas urodził się w styczniu 2011 roku. [FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=arial]Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie ul.Gajowa 7a, tel. 63 243 80 38 e-mail:[email protected][/FONT] Quote
xxxx52 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 jakiego typu opiekunow poszukujecie?´w jakich warunkach byly happy? czy jest przyjazny do ludzi ,czy tez do psow i suczek? czy jest wykastrowany? Quote
kataryna18 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Białas trafił do schroniska 02 maja 2012 . Ma ok. 50 cm w kłębie. To bardzo przyjazny i miły psiak. Potrafi chodzić na smyczy. Uwielbia spacery i jest na nich bardzo energiczny. Jest przyjazny, ma pokłady energii i jest ciekawy świata, a może i ciekawski, bo trochę się pląta :). Białas urodził się w styczniu 2011 ro to znalazłam w opisie psiaka na stronie schronu Quote
Karolcia_ko5 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Białas jest już po kastracji. Do ludzi bardzo przyjazny. Jeżeli chodzi o psy to akceptuje tylko suczki, z samcami bywa różnie. To pies do bloku bądź domu, do kojca nie koniecznie ze względu na krótką sierść.... Quote
xxxx52 Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Moze ogloszenia do gazet dadza namiary na odpowiedzialnych opiekunow? Mam zapytanie :czy macie w Koninie psia szkole ? Moze tak warto sprobowac psu zakladac kaganiec i w kagancu zeby uczeszczal do psiej szkoly, zeby i z samcami sie jakos zapoznal ?Moze na terenie schroniska jest plac dobrze ogrodzony i wtedy zalozyc psom kagance i je puscic zeby sie zapoznaly.oczywiscie dobor kawalerow jest wazny np.ten bialy kawaler z2 innymi chlopakami troche mniejszymi zgodnymi wykastrowanymi? Co do blokowego mieszkania no nie wiem chyba ze przyszli opiekunowie sa osobami sportowymi i wymecza psa sportem .Bo w innym przypadku moze stac sie wew.arhitektem. Quote
wollygator Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 hmmm... :) jeśli będą, na pewno wkleimy :) Quote
motylek1007 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 życzę mu powodzenia i dobrego domku do końca jego dni Quote
Karolcia_ko5 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Dziś właścicielka była w schronisku, poprosiłam o zdjęcia... Quote
motylek1007 Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 super, ale mu sie nos wyróżnia :) mam nadzieję ze domek w nim zakochany :) Quote
Recommended Posts