Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rusalka czeka na domek !!!

Aniu, dobrze, że zauwazyłaś, iż kobieta też człowiek:cool3:

Groszku, kursor na banerek, prawy przycisk klik, kopiuj.
Wchodzisz w panel użytkownika, wybierasz edytuj podpis. Kursor w miejsce podpisu, prawy przycisk klik, wklej, zapisz podpis i to wszystko. Powodzenia!

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nic:roll::roll:w edycji podpisu banerek jest tu go nie ma:roll::roll:może to przez te cuda,które dzieją sie na dgm.Jak w końcu ktoś naprawi to co zepsuł to sie banerek pojawi:roll::roll:mam nadzieje:angryy::angryy:przed chwilą widziałam dzisiejsze posty teraz już nie:angryy::angryy:Informacje od Terry też widziałam teraz już nie:angryy::angryy::angryy:przepraszam za offa ale jestem maksymalnie wk...........przy okazji podniosę Rusałke (jak sie uda:angryy:)

Posted

To może z moim komputerem coś nie tak:roll:w edycji ten podpis już jest zapisany:roll: Rusałko takie piękne słoneczne dni mamy a ty musisz tam siedzieć z towarzyszami niedoli:-(domki należą sie wszystkim psiakom podskakuj na góre może jakiś cie zauważy

Posted

Groszku jeszcze sprobuj dodać jak zdjęcie. Kliknij na moj banerek prawym, wybierz własciwości, skopiuj adres i wpisz go pomiędzy znacznikami [img]adres http....[/img]

Rusałka czeka, by pokochać swojego człowieka i zamieszkać we własnym domku!

Posted

Kto pokocha Rusałkę i przygarnie ją do serca?

[IMG]http://www.mielec.bezdomne.com/galeria/33jasna%20su%20(7).JPG[/IMG]

Posted

Kończą się moje aukcje bazarkowe. Pieniążki uzyskane ze sprzedaży, zostają przeznaczone na sterylizację Rusałki.
Mam nadzieję, że to pomoże tej pięknej psince, nareszcie znaleźć własny dom.

Posted

Jak uzbieram pieniązki, prześlę je do schroniska. Wtedy trzeba będzie tylko czekać na finał. O wszystkim zawiadomię w wątku.

Rusałka czeka na wymarzony domek!

Posted

Po sterylce, do czasu zagojenia się ranki, Rusałka będzie przebywała w izolatce obok świetlicy i kuchni, blisko ludzi. Do boksu wróci, gdy tak zdecyduje lekarz.
Schronisko dostaje tak małe pieniądze na swoją działalność, że brakuje na wszystko. A pensjonariuszy jest tam ogrom.
Trudno tak w kilku zdaniach opisac działaność tego schroniska i zaangażowanie pracujących tam ludzi.
Wszystkiego można się dowiedzieć na schroniskowym wątku, na który serdecznie zapraszam:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16313[/URL]

ANKA_89, po uważnej lekturze, na pewno przyznasz, że dogomaniacka pomoc jest niezbędna i zasadna.

Posted

[quote name='ANKA_89']po sterylce chyba nie wróci od razu do kojca? dla takiej staruszki mogloby się to źle skończyć...., a gmina nie może zasponsorować sterylek? to chyba ich schronisko? albo miejscowy TOZ?[/quote] Gmina nie sponsoruje zadnych zabiegow, sterylek, kastracji.
Ani miasto Mielec, ani okoliczne gminy :shake: nie bardzo interesuja sie schroniskiem i zwierzakami.

Mieleckie schronisko jest placowka spoleczna, miesiecznie ma na utrzymanie 24,- tys zl. Psow jest ponad 520, kotow ok. 150.

Zapraszam na [URL="http://www.mielec.bezdomne.com"]www.mielec.bezdomne.com[/URL]

Aha, Rusalka to nie jest staruszka.

Teraz w kolejce do sterylizacji czekaja : mala sunia z Niska, dwie sunie z boksu 71. Ostatnio byly sterylizowane suczki z boksow 2, 109, 143, 166. Wszystkie sterylizowane dzieki dogomaniakom.

Posted

w takim razie przepraszam, że zrobiłam z Rusałeczki staruszkę:)

u nas też gmina ma gdzieś psy, ważne, żeby nie chodziły po mieście....,myślałam, że może gmina dołożyłaby kaski i wraz z pieniędzmi Dogomaniaków udałoby się "ulepszyć" więcej suczek...

Posted

cyt. ANKA_89" .....,myślałam, że może gmina dołożyłaby kaski....."

Tak, to są pobożne życzenia wielu ludzi, którym na sercu leży dobro zwierząt. I prawda jest taka, że dopóki państwo (gminy) nie weżmie na siebie odpowidzialności za schroniska i w związku z tym prawo nie zostanie zmienione i egzekwowane, to będzie jak jest. Nie ma co się łudzić, że świadomość społeczeństwa nagle się zmieni lub wszyscy pokochają i zaczną się troszczyć o zwierzęta.
Ale się rozpisałam, bo przecież maleńka Rusałka czeka na dom, bo zawiódł człowiek.

Rusałka tęskni za własnym, kochającym człowiekiem!