Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Maja była w sobotę ze mną i z Negri na długim spacerku po parku :loveu: Pobrodziła troszeczkę w wodzie, biegała, szalała, ciąnęła a jej oczy nie przestawały się śmiać.Sprawmy, żeby to światełko w spojrzeniu paliło się już zawsze.. nie musiało gasnąć, bo za nią zamykam zimne kraty więzienia...Majka chce wreszcie zacząć ŻYĆ..

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Byłam z Majeczką przedwczoraj na spacerku.. rozkoszowała się słońcem, wąchała trawę, tarzała się w niej i była przeszczęśliwa.Starała się chwytać jak najwięcej z tego wyjścia.. wiedziała, że za chwilkę znów wróci na zimny beton..

Posted

MNie obchodzą, wszak mam sunię w necie - w ogłoszonkach i aukcjach.
I martwi mnie brak ofert - wszak jest sliczna.
Mam nadzieję, że po wakacjach adopcje się ruszą - bo na razie, hmmm, nie powiem jak to wygląda.

Posted

Czy możecie napisdac coś więcej. Ostatniuo odnawiałam ogłoszenia o suni i myślałam o niej. A dzis czytam, że ma domek. Napiszcie proszę jaki domek i jak się sprawuje sunieczka.

Posted

Domek jest z przypadku. Sunia została wypatrzona na boksach. Przyszła pani z dzieckiem <rozpuszczonym tak że :diabloti:> i chciała foxa. Ale został jej odradzony. W Majce ujęło ją to że terier i że 2 lata w schronie. Potem się okazało, że psem będzie się głównie babcia.... sunia jest umówiona na sterylke... mam nadzieję że będzie jej dobrze... to niestety wszystko co wiem:-(