demi Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 czy to ten mały smrodek z klatki:razz: po kąpieli:razz: Quote
mysza 1 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [B]Ulv, ona jest u Ciebie? Nie mam siły brnąc przez wątek, wybaczcie.[/B] [B]Jesli tak- przyklejasz jej plastry żelowe na ranę? [/B] P.S. Dotarły te ode mnie? Pasują czy niedobre- w razie czego mogę coś jeszcze pokombinować, inne czy coś. Quote
mysza 1 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='ulvhedinn']Mam pytanie pewnie głupie, co to jest IBAN? :oops: Dostałam SMSa od pani, która chce pomóc Mai, ale potrzebuje tegoż IBANa do przelewu z zagranicy... Myszko, doszły opatrunki :multi::multi::multi::loveu:[/quote] Już znalazłam posta, ale się naszukałam. Już się gubie w tych psach Ulv:evil_lol: Napisz mi czy sa ok, czy słać więcej, jakie najlepsze, to zamówię. Quote
mysza 1 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='mysza 1'][B]Ulv, ona jest u Ciebie? Nie mam siły brnąc przez wątek, wybaczcie.[/B] [B]Jesli tak- przyklejasz jej plastry żelowe na ranę? [/B] P.S. Dotarły te ode mnie? Pasują czy niedobre- w razie czego mogę coś jeszcze pokombinować, inne czy coś.[/quote] Czsem sama siebie nie rozumiem:evil_lol:, wszystko przez ten wczorajszy mecz, a przygnało mnie, bo Arka gdzieś podała ten post i nie zajarzyłam, że ta sunia to TA SUNIA:eviltong: Quote
Isadora7 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [QUOTE]dzień dobry! Wpłaciłam dla Majki 20,00 zł ( pomomo , że cegiełka była po 5 zł w piątek na poczcie mam nadzieje , że będzie zdrowa. Magdalena Ratiuk z Zielonej Góry - madzialena375 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] [/QUOTE] [B]Aukcja kończy się za 23 godziny, zostało jeszcze 20 cegiełek[/B] Quote
ecci Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 nowe zdjęcia Majeczki!!! [IMG]http://images34.fotosik.pl/280/da69a6318633895amed.jpg[/IMG] Quote
ecci Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [IMG]http://images27.fotosik.pl/226/99340b74be1143c3med.jpg[/IMG] Quote
ecci Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [IMG]http://images32.fotosik.pl/280/8295f8d575a805d7med.jpg[/IMG] Quote
ecci Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [IMG]http://images34.fotosik.pl/280/7e3d67ae7e6930d0med.jpg[/IMG] pupcia Majeczki Quote
demi Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='Isadora7'][B]Aukcja kończy się za 23 godziny, zostało jeszcze 20 cegiełek[/B][/quote] a może by zrobic jeszcze jedną aukcje cegiełek dla Majki? a może nawet i na dług ulv u weta choc tyciu by się uzbierało, bo ja nie wiem, Dr. N. nie ma normalnie serca:roll: Quote
demi Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 [quote name='ecci'][IMG]http://images27.fotosik.pl/226/99340b74be1143c3med.jpg[/IMG][/quote] no proszę, na łóżku:razz: Quote
ecci Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 no a jak...ale poza tym, to miedzy maja sprzed 2 tygodni a dzisiaj jest kolosalna roznica, maja ucieszla sie jak przyszlam, macha ogonem, i w ogole taka usmiechnieta jest...poza tym to sliczna psinka! Quote
ulvhedinn Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A teraz wieści przebojowe :cool3: Maja wczoraj w nocy miała konsultację (tak, my lubimy dzikie pory :evil_lol:) i wstępnie [B]PRZESZCZEP JEST UMÓWIONY NA WTOREK ZA TYDZIEŃ!!!!!![/B] Pan doktor był pod wrażeniem tempa gojenia i powiedział, że jeśli po "łataniu" tez będzie tak szybko się "naprawiać", to Maja będzie zdrowa znacznie szybciej, niz się wydawało na początku :lol: Quote
ecci Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='ulvhedinn']A teraz wieści przebojowe :cool3: Maja wczoraj w nocy miała konsultację (tak, my lubimy dzikie pory :evil_lol:) i wstępnie [B]PRZESZCZEP JEST UMÓWIONY NA WTOREK ZA TYDZIEŃ!!!!!![/B] Pan doktor był pod wrażeniem tempa gojenia i powiedział, że jeśli po "łataniu" tez będzie tak szybko się "naprawiać", to Maja będzie zdrowa znacznie szybciej, niz się wydawało na początku :lol:[/quote] zartujesz,cudowne,wiesci:multi: Quote
Isadora7 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='ulvhedinn']A teraz wieści przebojowe :cool3: Maja wczoraj w nocy miała konsultację (tak, my lubimy dzikie pory :evil_lol:) i wstępnie [B]PRZESZCZEP JEST UMÓWIONY NA WTOREK ZA TYDZIEŃ!!!!!![/B] Pan doktor był pod wrażeniem tempa gojenia i powiedział, że jeśli po "łataniu" tez będzie tak szybko się "naprawiać", to Maja będzie zdrowa znacznie szybciej, niz się wydawało na początku :lol:[/quote] Suuuper. A teraz pytanie za 70 pkt. Cegiełki sprzedane. Co dalej? Quote
ulvhedinn Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Hmmm.... zrobić i wysłać trza dyplomy chiba? I nie mam pomysła co dalej? Druga aukcja? :oops: Quote
ecci Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 maja,bedzie,myu\--musiala,ze,sto,razy,odbic lape,:lol: Quote
Isadora7 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 [quote name='ulvhedinn']Hmmm.... zrobić i wysłać trza dyplomy chiba? I nie mam pomysła co dalej? Druga aukcja? :oops:[/quote] Ja po potwierdzeniu od ciebie ze wpłaty są [B]wysyłam wszystkim komentarze[/B] [B]i[/B] każdy dostaje [B]wersję elektroniczną[/B] dyplomu. Jeżeli ktoś sobie zażyczy wtedy (w zasadzie się nie bywa tak) wersje drukowaną to ma info że 1,50 i ślę (na znaczek. Decyzja należy do ciebie. Nie ukrywam ze koszt takiej aukcji wysprzedanej do zera z prowizją to prawie 70 złotych. Ale patrząc inaczej to tylko 7% kwoty która ma się z cegiełek. Quote
ulvhedinn Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Dobra, dzis wieczorem spokojnie podliczę kto juz wpłacił i zrobie listę (część juz jest w rozliczeniach). Myślę, że warto by zrobć druga aukcję, ta miała duże powodzenie, a ciagle potrzebujemy jeszcze kasy- i na operację i dalsze leczenie leki itp... Nawet po odliczeniu tych siedmiu dych, to jest dużo "do przodu" ;) Quote
Korenia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Świetnie, że uzbierał się aż 1 tysiąc! Gratuluje Isadora! Magda skąd będzie brana skóra? Quote
ulvhedinn Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Z innego miejsca Mai. To wyglada tak, że pies ma dośc duży "zapas skóry", więc bierze się kawałki z tych miejsc, gdzie ten zapas jest i wstawia w dziurę, a tam zakłada szwy. W efekcie przez jakiś czas pies ma ciut "ciasno", ale skóra szybko sie rozciąga i w efekcie pies jest połatany, ale pokryty skórą. Nie wiadomo, czy uda się pokryć całkiem dziurę- Maja ma ogromny ubytek, ale chodzi o to, żeby powstało jak najmniej tkanki bliznowatej, która jest nierozciągliwa, podatna na działanie zimna i słońca, no i żeby Maja wyglądała jak najlepiej oczywiście też ;) Quote
demi Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 to już biedulka w ogóle bedzie pokiereszowana, ale cóż zrobić:roll: Quote
Korenia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 To, że z Mai to wiem ;) chodziło mi bardziej konkretnie skąd ;) Quote
ulvhedinn Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Z boczków na żebrach i być może z piersi... biedulka bedzie cała połatana, ale lepsze to i krótki ból, niż zeby całe zycie chodziła z niewygodnym, ściagnietym, pękającym od zimna, czy słońca grzbietem.... Quote
Koperek Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 A u kogoś konkretnego będziesz robić?? Znaczy tą operację. I kiedy? Quote
Recommended Posts