Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Ulv, ona jest u Ciebie? Nie mam siły brnąc przez wątek, wybaczcie.[/B]
[B]Jesli tak- przyklejasz jej plastry żelowe na ranę? [/B]

P.S. Dotarły te ode mnie? Pasują czy niedobre- w razie czego mogę coś jeszcze pokombinować, inne czy coś.

Posted

[quote name='ulvhedinn']Mam pytanie pewnie głupie, co to jest IBAN? :oops: Dostałam SMSa od pani, która chce pomóc Mai, ale potrzebuje tegoż IBANa do przelewu z zagranicy...

Myszko, doszły opatrunki :multi::multi::multi::loveu:[/quote]

Już znalazłam posta, ale się naszukałam.
Już się gubie w tych psach Ulv:evil_lol:
Napisz mi czy sa ok, czy słać więcej, jakie najlepsze, to zamówię.

Posted

[quote name='mysza 1'][B]Ulv, ona jest u Ciebie? Nie mam siły brnąc przez wątek, wybaczcie.[/B]
[B]Jesli tak- przyklejasz jej plastry żelowe na ranę? [/B]

P.S. Dotarły te ode mnie? Pasują czy niedobre- w razie czego mogę coś jeszcze pokombinować, inne czy coś.[/quote]

Czsem sama siebie nie rozumiem:evil_lol:, wszystko przez ten wczorajszy mecz, a przygnało mnie, bo Arka gdzieś podała ten post i nie zajarzyłam, że ta sunia to TA SUNIA:eviltong:

Posted

[quote name='Isadora7'][B]Aukcja kończy się za 23 godziny, zostało jeszcze 20 cegiełek[/B][/quote]

a może by zrobic jeszcze jedną aukcje cegiełek dla Majki? a może nawet i na dług ulv u weta choc tyciu by się uzbierało, bo ja nie wiem, Dr. N. nie ma normalnie serca:roll:

Posted

no a jak...ale poza tym, to miedzy maja sprzed 2 tygodni a dzisiaj jest kolosalna roznica, maja ucieszla sie jak przyszlam, macha ogonem, i w ogole taka usmiechnieta jest...poza tym to sliczna psinka!

Posted

A teraz wieści przebojowe :cool3:
Maja wczoraj w nocy miała konsultację (tak, my lubimy dzikie pory :evil_lol:) i wstępnie [B]PRZESZCZEP JEST UMÓWIONY NA WTOREK ZA TYDZIEŃ!!!!!![/B] Pan doktor był pod wrażeniem tempa gojenia i powiedział, że jeśli po "łataniu" tez będzie tak szybko się "naprawiać", to Maja będzie zdrowa znacznie szybciej, niz się wydawało na początku :lol:

Posted

[quote name='ulvhedinn']A teraz wieści przebojowe :cool3:
Maja wczoraj w nocy miała konsultację (tak, my lubimy dzikie pory :evil_lol:) i wstępnie [B]PRZESZCZEP JEST UMÓWIONY NA WTOREK ZA TYDZIEŃ!!!!!![/B] Pan doktor był pod wrażeniem tempa gojenia i powiedział, że jeśli po "łataniu" tez będzie tak szybko się "naprawiać", to Maja będzie zdrowa znacznie szybciej, niz się wydawało na początku :lol:[/quote]
zartujesz,cudowne,wiesci:multi:

Posted

[quote name='ulvhedinn']A teraz wieści przebojowe :cool3:
Maja wczoraj w nocy miała konsultację (tak, my lubimy dzikie pory :evil_lol:) i wstępnie [B]PRZESZCZEP JEST UMÓWIONY NA WTOREK ZA TYDZIEŃ!!!!!![/B] Pan doktor był pod wrażeniem tempa gojenia i powiedział, że jeśli po "łataniu" tez będzie tak szybko się "naprawiać", to Maja będzie zdrowa znacznie szybciej, niz się wydawało na początku :lol:[/quote]

Suuuper. A teraz pytanie za 70 pkt. Cegiełki sprzedane. Co dalej?

Posted

[quote name='ulvhedinn']Hmmm.... zrobić i wysłać trza dyplomy chiba? I nie mam pomysła co dalej? Druga aukcja? :oops:[/quote]

Ja po potwierdzeniu od ciebie ze wpłaty są [B]wysyłam wszystkim komentarze[/B] [B]i[/B] każdy dostaje [B]wersję elektroniczną[/B] dyplomu. Jeżeli ktoś sobie zażyczy wtedy (w zasadzie się nie bywa tak) wersje drukowaną to ma info że 1,50 i ślę (na znaczek.

Decyzja należy do ciebie. Nie ukrywam ze koszt takiej aukcji wysprzedanej do zera z prowizją to prawie 70 złotych. Ale patrząc inaczej to tylko 7% kwoty która ma się z cegiełek.

Posted

Dobra, dzis wieczorem spokojnie podliczę kto juz wpłacił i zrobie listę (część juz jest w rozliczeniach). Myślę, że warto by zrobć druga aukcję, ta miała duże powodzenie, a ciagle potrzebujemy jeszcze kasy- i na operację i dalsze leczenie leki itp... Nawet po odliczeniu tych siedmiu dych, to jest dużo "do przodu" ;)

Posted

Z innego miejsca Mai. To wyglada tak, że pies ma dośc duży "zapas skóry", więc bierze się kawałki z tych miejsc, gdzie ten zapas jest i wstawia w dziurę, a tam zakłada szwy. W efekcie przez jakiś czas pies ma ciut "ciasno", ale skóra szybko sie rozciąga i w efekcie pies jest połatany, ale pokryty skórą. Nie wiadomo, czy uda się pokryć całkiem dziurę- Maja ma ogromny ubytek, ale chodzi o to, żeby powstało jak najmniej tkanki bliznowatej, która jest nierozciągliwa, podatna na działanie zimna i słońca, no i żeby Maja wyglądała jak najlepiej oczywiście też ;)

Posted

Z boczków na żebrach i być może z piersi... biedulka bedzie cała połatana, ale lepsze to i krótki ból, niż zeby całe zycie chodziła z niewygodnym, ściagnietym, pękającym od zimna, czy słońca grzbietem....