Mani2000 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 uff, myślałam że tak tylko sobie słuchasz. :P Ubolewam nad faktem, że nie będzie koncertu w Polsce. :( Quote
Cytrynaaaaa Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Ja siedzę głównie w polskiej muzyce - Podsiadło, Grechuta, Enej, Bednarek, Lemon. :cool1: Quote
Ever Black Rose Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='Cytrynaaaaa']Ja siedzę głównie w polskiej muzyce - Podsiadło, Grechuta, Enej, Bednarek, Lemon. :cool1:[/QUOTE] :shiny::shiny: Quote
Cytrynaaaaa Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 [quote name='Ever Black Rose']:shiny::shiny:[/QUOTE] Słucham? :eviltong: [quote name='Mani2000']Enej ma bardzo udane piosenki :)[/QUOTE] Tak, świetni są. Zwłaszcza ich mniej znane piosenki, które nie lecą w radiu. :) Quote
Ever Black Rose Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 A co ja słucham? Rap- Beszczel - strasznie motywuje Metal- moja ulubiona piosenka to "The reflecting god- Merin Monson" Regee (? albo co to tam jest) - Piersi Uwielbiam też piosenkę Sam Tsui "Just a dream", The calling "Wherever you will go" Co do One Direction, Justin'a Biebera i Kwiatkowskiego -są mi obojętnie, mogę ich posłuchać ,ale wolę bardziej oryginalne nuty :) Uwielbiam dużo piosenek z każdej dziedziny ;) Quote
Ever Black Rose Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 A najbardziej lubie polskie piosenki! Quote
Mani2000 Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Wesołych Świąt, małolaty :razz: Miliona psów :D tysiąca kotków :D 238478472 innych darmozjadów :D ciastek, czekolady i żelków dłuugiej miłości no i szczęścia, uśmiechu, radości :D Skromniutko od Mani :D Quote
Ever Black Rose Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Kolorowych jajeczek, rozczochranych owieczek, rozkicanych króliczków, pyszności w koszyczku, a przede wszystkim mokrego ubrania w dniu wielkiego lania! Skromniutko od Zuzi i Bezusi <3 Quote
Ever Black Rose Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 Znowu cisza! Tak nie może być.. :shake: Piszcie, co u waszych psiaków, jak tam nauka :cool3: Np. Co sądzicie o Eurowizji?:Poland: PS. W tą sobotę jadę do Gdańska na zawody Rally-o, trzymajcie kciuki:megagrin: Może ktoś jest z dogomanii z Gdańska, chętnie poznam kogoś :jumpie: Quote
Mani2000 Posted May 20, 2014 Posted May 20, 2014 "Konczita" wygrał/wygrała(?) tylko dlatego, że jest facetem przebranym za kobietę z brodą. :D Quote
Dioranne Posted May 23, 2014 Author Posted May 23, 2014 Na temat Eurowizji wypowiadać się nie będę, wszystko ustawione. Polska powinna być na 5 miejscu, ale cóż... ;) Tolerancja tolerancją, ale takie "coś" to lekka przesada. Dość późno o tym wspominam, bo rok szkolny dobiega już końca, ale tak czy siak myślę, że info Wam się przyda. Bardzo polecam książki z serii "Repetytorium gimnazjalisty" wydawnictwa GREG. Repetytorium obejmuje wszystkie trzy klasy, wszystko jest jasno wyjaśnione. Obecnie posiadam tylko chemię i biologię, ale planuję się jeszcze "wzbogacić" o fizykę, matematykę i może języki. Przydadzą się nie tylko do egzaminu, ale też do ogarnięcia materiału na kartkówkę czy sprawdzian. Tymczasem ja w przyszłym tygodniu muszę się zacząć uczyć na sprawdzian z historii regionalnej - sześć stron A4 do ogarnięcia. Klasa regionalna pozdrawia! :lol: I na koniec coś humorystycznego, co rozbawiło mnie podwójnie, bo dziś pisałam sprawdzian z fizyki - umiałam wzory i teorię, a kompletnie się pogubiłam: [IMG]https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10308566_546491118790163_1779109558457203896_n.jpg[/IMG] Trzymajcie się gimbusy! :loveu: Quote
Mani2000 Posted May 24, 2014 Posted May 24, 2014 Też potrafiłam wzory i teorię, a poleceń nie zrozumiałam i dostałam 2 :D Fizyko, pozdrawiam! :D Quote
Dioranne Posted May 24, 2014 Author Posted May 24, 2014 Jak ja dostanę 2 to chyba się załamię... Wystarczy, że nauczycielka od niemieckiego nie chce dać mi 4 na koniec. Nie pozwoliła mi nawet zrobić nic dodatkowego, grr. Każdy inny nauczyciel, by pozwolił, ale ona nie. :roll: Quote
Kasia0912 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Dziewczyny, nie ma co się przejmować ocenami, szczególnie w pierwszej czy drugiej gimnazjum :) W trzeciej już trzeba się trochę postarać, bo zawsze można więcej uzyskać w rekrutacji do szkoły, ale to i tak wynik procentowy z egzaminu i oceny z matematyki, polskiego, języka obcego i przedmiotu wybranego przez siebie :) Mi pierwsza klasa liceum bardzo szybko mija, zaraz wyjeżdżam do Włoch i tylko trochę martwię się o Tośkę, bo na 11 dni jeszcze jej nie zostawiałam z rodzicami, ale myślę, że przeżyje :D Quote
Dioranne Posted May 25, 2014 Author Posted May 25, 2014 Powiem tak - mi tróje wystarczą, ale mojej mamie już nie. ;) Quote
Mani2000 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Zalajkujecie mi? :loveu: [URL="https://www.facebook.com/pages/MG-Photo/1484222918473599?fref=ts"]MG Photo[/URL] Quote
Kasia0912 Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Moja mama zawsze powtarza "uczysz się dla siebie", nawet na dziennik nie wchodzi, bo u mnie jakoś nigdy tragicznej sytuacji nie było :D W liceum trzeba bardziej się skupić na przedmiotach rozszerzonych i przygotowaniu do matury, bo na studiach nikt na świadectwo i oceny nie patrzy :D Quote
Ever Black Rose Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Kim chcecie zostać w przyszłości? :cool3: Quote
szanelka Posted May 25, 2014 Posted May 25, 2014 Hej dziewczyny, mogę się do was przyłączyć? :'D. Nazywam się Kasia, mam 15 lat, uwielbiam mopsy, DH i Singapur, z muzyki słucham wszystkiego, co mi się spodoba, więc nie ograniczam się w niczym, no i jem wszystko nie tyjąc nic. (Nie umiem pisać o sobie :D). Ach, no i- ogląda ktoś teraz Project Runway? Bo ja się stresuję razem z uczestnikami, haha :'). I na ostatnie pytanie- psychologiem. Jest tu ktoś z Krakowa? (tyle pytań na raz, tyle informacji, ech, za dużo gadam, wybaczcie). Quote
Mani2000 Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Ja z Rudy Śląskiej :) Chcę zostać behawiorystką, trenerką psów, weterynarzem bądź fotografem. Marzę też o założeniu własnej fundacji pomagającej bezdomniakom- zwierzakom :) Może wpływ ma na to mój wolontariacki staż w naszym schronisku? Ehh, sama nie wiem :D Quote
szanelka Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Również myślałam o małym hoteliku, ale raczej mój chłopak się nie zgodzi :C. Już go próbuję namówić na hodowlę i nie chce się zgodzić, a co dopiero na hotelik :D Właśnie też jestem wolontariuszką, ale rzadko jeżdżę, bo to trochę ode mnie i nawet tam busów nie ma, a w weekendy często moi rodzice pracują, więc... :< Quote
Recommended Posts