Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 479
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ever Black Rose']:shiny::shiny:[/QUOTE]
Słucham? :eviltong:

[quote name='Mani2000']Enej ma bardzo udane piosenki :)[/QUOTE]
Tak, świetni są. Zwłaszcza ich mniej znane piosenki, które nie lecą w radiu. :)

Posted

A co ja słucham?
Rap- Beszczel - strasznie motywuje
Metal- moja ulubiona piosenka to "The reflecting god- Merin Monson"
Regee (? albo co to tam jest) - Piersi
Uwielbiam też piosenkę Sam Tsui "Just a dream", The calling "Wherever you will go"
Co do One Direction, Justin'a Biebera i Kwiatkowskiego -są mi obojętnie, mogę ich posłuchać ,ale wolę bardziej oryginalne nuty :)
Uwielbiam dużo piosenek z każdej dziedziny ;)

Posted

Wesołych Świąt, małolaty :razz:
Miliona psów :D
tysiąca kotków :D
238478472 innych darmozjadów :D
ciastek, czekolady i żelków
dłuugiej miłości
no i szczęścia, uśmiechu, radości :D

Skromniutko od Mani :D

• 1 month later...
Posted

Znowu cisza! Tak nie może być.. :shake:
Piszcie, co u waszych psiaków, jak tam nauka :cool3:
Np. Co sądzicie o Eurowizji?:Poland:

PS. W tą sobotę jadę do Gdańska na zawody Rally-o, trzymajcie kciuki:megagrin: Może ktoś jest z dogomanii z Gdańska, chętnie poznam kogoś :jumpie:

Posted

Na temat Eurowizji wypowiadać się nie będę, wszystko ustawione. Polska powinna być na 5 miejscu, ale cóż... ;) Tolerancja tolerancją, ale takie "coś" to lekka przesada.

Dość późno o tym wspominam, bo rok szkolny dobiega już końca, ale tak czy siak myślę, że info Wam się przyda. Bardzo polecam książki z serii "Repetytorium gimnazjalisty" wydawnictwa GREG. Repetytorium obejmuje wszystkie trzy klasy, wszystko jest jasno wyjaśnione. Obecnie posiadam tylko chemię i biologię, ale planuję się jeszcze "wzbogacić" o fizykę, matematykę i może języki. Przydadzą się nie tylko do egzaminu, ale też do ogarnięcia materiału na kartkówkę czy sprawdzian.

Tymczasem ja w przyszłym tygodniu muszę się zacząć uczyć na sprawdzian z historii regionalnej - sześć stron A4 do ogarnięcia. Klasa regionalna pozdrawia! :lol: I na koniec coś humorystycznego, co rozbawiło mnie podwójnie, bo dziś pisałam sprawdzian z fizyki - umiałam wzory i teorię, a kompletnie się pogubiłam:
[IMG]https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/10308566_546491118790163_1779109558457203896_n.jpg[/IMG]
Trzymajcie się gimbusy! :loveu:

Posted

Jak ja dostanę 2 to chyba się załamię... Wystarczy, że nauczycielka od niemieckiego nie chce dać mi 4 na koniec. Nie pozwoliła mi nawet zrobić nic dodatkowego, grr. Każdy inny nauczyciel, by pozwolił, ale ona nie. :roll:

Posted

Dziewczyny, nie ma co się przejmować ocenami, szczególnie w pierwszej czy drugiej gimnazjum :) W trzeciej już trzeba się trochę postarać, bo zawsze można więcej uzyskać w rekrutacji do szkoły, ale to i tak wynik procentowy z egzaminu i oceny z matematyki, polskiego, języka obcego i przedmiotu wybranego przez siebie :)
Mi pierwsza klasa liceum bardzo szybko mija, zaraz wyjeżdżam do Włoch i tylko trochę martwię się o Tośkę, bo na 11 dni jeszcze jej nie zostawiałam z rodzicami, ale myślę, że przeżyje :D

Posted

Moja mama zawsze powtarza "uczysz się dla siebie", nawet na dziennik nie wchodzi, bo u mnie jakoś nigdy tragicznej sytuacji nie było :D W liceum trzeba bardziej się skupić na przedmiotach rozszerzonych i przygotowaniu do matury, bo na studiach nikt na świadectwo i oceny nie patrzy :D

Posted

Hej dziewczyny, mogę się do was przyłączyć? :'D.
Nazywam się Kasia, mam 15 lat, uwielbiam mopsy, DH i Singapur, z muzyki słucham wszystkiego, co mi się spodoba, więc nie ograniczam się w niczym, no i jem wszystko nie tyjąc nic. (Nie umiem pisać o sobie :D).
Ach, no i- ogląda ktoś teraz Project Runway? Bo ja się stresuję razem z uczestnikami, haha :').
I na ostatnie pytanie- psychologiem.
Jest tu ktoś z Krakowa?
(tyle pytań na raz, tyle informacji, ech, za dużo gadam, wybaczcie).

Posted

Ja z Rudy Śląskiej :)

Chcę zostać behawiorystką, trenerką psów, weterynarzem bądź fotografem.
Marzę też o założeniu własnej fundacji pomagającej bezdomniakom- zwierzakom :)

Może wpływ ma na to mój wolontariacki staż w naszym schronisku? Ehh, sama nie wiem :D

Posted

Również myślałam o małym hoteliku, ale raczej mój chłopak się nie zgodzi :C. Już go próbuję namówić na hodowlę i nie chce się zgodzić, a co dopiero na hotelik :D
Właśnie też jestem wolontariuszką, ale rzadko jeżdżę, bo to trochę ode mnie i nawet tam busów nie ma, a w weekendy często moi rodzice pracują, więc... :<