asika5 Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Dzis jedliśmy razem z Pięknisiem kolację:loveu: a to wygibasy po kolacji:) wczoraj widziałam cudny widok wracały dzieci ze szkoły podbiegły do Pieknisia a on jak zaczarowany stał w środku i oddawał sie pieszczotom z uśmiechem na pysku ...szkoda że nie miałam aparatu Quote
kaska0304 Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 smacznego :lol: tu tez poszalał z dziećmi: http://www.youtube.com/watch?v=jHf-z...ature=youtu.be http://www.youtube.com/watch?v=cgxGU...ature=youtu.be on jest spragniony kontaktu z ludziami na 2 nogach:cool3: Quote
asika5 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 zapomniałam dodać, że wczoraj wróciłam od Pieknisia z taka o to śpiewającą:mad:damą może ma ktoś ochote przygarnąć? Quote
asika5 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 http://tablica.pl/oferta/piekny-pies-w-typie-lajki-syberyjskiej-szuka-domu-ID255Eh.html#df981700d7;r:18;s:9 Witam z rana Pieknisia Czy ktos widział poranny? jest nasz królewicz? Quote
asika5 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Nasza gmina ma podpisana umowę ze schroniskiem w Radysach dla nieświadomych watek do poczytania http://www.dogomania.pl/forum/threads/137949-Radysy-k-Bia%C5%82ej-Piskiej-kolejna-mordownia-Kto-zna-ten-schron/page31 Piękniś przebywa na ulicy i za pomoca ,,dobrych ludzi" i może zostać zgłoszony do odłowienia:-( RADYSY ANI ŻADEN INNY SCHRON TO NIE JEST MIEJSCE DLA TAK OTWARTEGO I WRAŻLIWEGO PSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Proszę może jakoś uda się wspólnymi siłami sfinansować pobyt w hoteliku??? Nie czekajmy aż stanie mus się krzywda!!! Czy możemy liczyć na jakieś stałe deklaracje? Ja oczywiście też się dorzucę Z mojej strony obiecuję, że Piekniś będzie ogłaszany gdzie tylko się da To naprawdę wspaniały pies spragniony miłości człowieka, jest jeszcze młody i całe życie przed nim, pomóżmy mu je przeżyć w swoim domu:loveu: Quote
kaska0304 Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 ja Pieknisi teraz widziałam biega z dziecimi na górce, Asia terzeba napisać ogłoszenia i porozwieszać pod sklepami itd. Quote
doris66 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Ja mogłabym go wspomóc jedynie jednorazową wpłata - 30zł. No i może kiedyś jakiś bazarek mogłabym zrobić, ogłoszenia wykupić. Mam stałe zobowiązania i hotelowe i nie tylko więc nie mogę inaczej. Jest piekny i taki łagodny, w schronie a szczególnie w Radysach nie da sobie rady. Quote
kaska0304 Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 ogłaszjmy go gdzie sie da bo czasu brakuje a niedługo jak Asia móła jakaś pina go zgłosi i pojedzie do Radys a tego niechcemy. Doris66 on tu dostaje takie rarytasy jedt dokarmiany przez ludzi tak jak byl Misiek który został odłowiony a do Radys nie trafił Amba Fatima byl Misiek i Nima ŻEBY TYLKO Z PIĘKNISIEM TAK NIE BYŁO Quote
doris66 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Wierzę , ze dbasz o niego. Wiem, ze byłoby dobrze gdyby znalazł schronienie choć na krótki czas, na czas ogłoszeń. Ale z tym jest najtrudniej. Myslę, że aby mu pomóc to trzeba jego watek porozsyłac do ludzi -dogomaniaków i prosic o pomoc w opłaceniu hotelu. Ja mogłabym troche porozsyłac, bo mam wolniejsze weekendy. Tylko tytuł trzeba zmienic, że jest hotel i zbieramy deklaracje. Przeciez on jest taki piekny, nie posiedzi długo w hotelu. Taki tylko mam pomysł. W tej chwili nie ma ludzi na watku i nie ma deklaracji to i nie ma jak pomóc. Quote
kaska0304 Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 jesili możesz to działaj a co do tematu nie umiem go zmienic ciemna masa jeszcze jestem na tym forum:p Quote
asika5 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Kasia edytuj 1 post potem klikasz zaawansowana edycja (pod tekstem z prawej strony) i zmieniasz tytuł potem zapisz i gotowe Quote
asika5 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Poszłam z kolacja...i jak go zobaczyłam jak leżał na śniegu skulony w kłębek taki bezbronny... podeszłam a on poddany... położył sie na plecy jakby prosił nie rób mi krzywdy:-( az się rozwyłam, że muszę go tam zostawić... jestem bezsilna BARDZO BARDZO BOJE SIĘ O PIĘKNISIA!!!! ON TAK UFA LUDZIOM:shake: Błagam o pomoc.. może jakoś wspólnymi siłami damy rade zapewnić mu schronienie Quote
kaska0304 Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 Asia zmieniłam i tak jak ci przez tele mówiłam że może mój ojciec na dt ale deklaracja na karme porozmawiam z nim na ten temat Quote
zachary Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Gdyby on był zgubą z Choroszczy, to pewnie już by go odnaleziono. Może warto zerknąć na jakieś ogłoszenia wywieszone na końcu ulicy przy której jest DPS. Wiszą przy drodze po prawej i lewej stronie, niedaleko ronda jadąc w stronę szosy warszawskiej. Ja mogę sprawdzić dopiero we wtorek. Asika5, ja oczywiście też się dorzucę ze stałą deklaracją i coś jednorazowo. Quote
asika5 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 kaska0304 napisał(a):Asia zmieniłam i tak jak ci przez tele mówiłam że może mój ojciec na dt ale deklaracja na karme porozmawiam z nim na ten temat Kasiu ale wiesz to musi byc pewny i stały DT do czasu znalezienia mu DS.. a to może troche trwać...no chyba, że będzie szczęściarzem i ktoś się w nim zakocha na dniach chociaż ... biorac pod uwagę milczący dziś telefon po ogłoszeniu w pupilach to może nie byc tak kolorowo:( Quote
kaska0304 Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 nie obiecuje ale zapytam go. A mój mail był lepszy od pana cytuje: Ja ciałem malamuta w ty mi jakiegos kundla pokazujesz... ręce mi opadły:mad: Quote
zachary Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Malamuta niech sobie kupi albo narysuje.... Quote
asika5 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 zachary napisał(a):Gdyby on był zgubą z Choroszczy, to pewnie już by go odnaleziono. Może warto zerknąć na jakieś ogłoszenia wywieszone na końcu ulicy przy której jest DPS. Wiszą przy drodze po prawej i lewej stronie, niedaleko ronda jadąc w stronę szosy warszawskiej. Ja mogę sprawdzić dopiero we wtorek. Asika5, ja oczywiście też się dorzucę ze stałą deklaracją i coś jednorazowo. Iwonka jak ktoś szukałby psa to raczej w całej Choroszczy... w poniedziałek porozwieszam papierowe ogłoszenia w białymstoku w Choroszczy troche strach bo może byc powód do jego odłowienia:( Quote
zachary Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Oj, tak.Masz rację,że zaraz "namierzą go", bo taki duży, to krzywdę komuś zrobi....Dużo czasu w Choroszczy to on nie ma... Quote
kaska0304 Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 ja chciałam dziś juz porozwieszać nawet mam napisane ale własnie zaraz by zgłosili i marny jego los wtedy Quote
asika5 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 póki co jest na BO http://www.bialystokonline.pl/piekny-pies-w-typie-lajki-syberyjskiej-szuka-domu,ogloszenie,2649347,24,1.html trzymajcie kciuki Quote
kaska0304 Posted January 12, 2013 Author Posted January 12, 2013 trzymam kciuki i 8 łapek bardzo mocno:multi: Quote
doris66 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 kaska0304 napisał(a):Asia zmieniłam i tak jak ci przez tele mówiłam że może mój ojciec na dt ale deklaracja na karme porozmawiam z nim na ten temat Jeśli twój tata mógłby dać mu chwilowe dt to na karme chyba nazbieramy.......tak? W koncu to nie jest koń co trzeba dużo. Aby był bezpieczny przed Radysami i żeby nie spał na mrozie. Kurcze serce sie kraje. Od jutra rozsyłam jego watek, miałam to robic juz dzis ale goście m się zwalili i dopiero wyszli to juz nie dam rady ale zgłosiłam go na watek gdzie szukaja mizialskiego psa . Może akurat on wygra "casting" jest taki piekny. Quote
doris66 Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 O tutaj go zgłosiłam. http://www.dogomania.pl/forum/threads/238225-Ugodowy-pies-suka-poszukiwany?p=20264339#post20264339 Quote
Recommended Posts