Moriaaa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Niewiasta_21 Napisze jeszcze ze ja równiez wziełam sunie ze schroniska która bała sie wszystkiego,sikała w domu i nie chciała jesc. Takiemu psiakowi wystarczy poswiecic chociaz miesiac czasu aby wreszcie odzył i zaufał człowiekowi,pokazac mu co moze a czego nie,to naprawde nie jest tak duzo,a satysfakcja wielka. Quote
katya Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 No niestety, niektórzy ludzie szukają psa - ideału. Moja Pinia do tej pory rozwala śmieci po całym przedpokoju jak zostaje sama i rozdrabnia wszytko co jej podejdzie pod ząbki. Trzeba pilnować, żeby przed wyjściem wyrzucić śmieci, pozamykać drzwi od pokoji, sprzątnąć buty z przedpokoju. Poza tym jest histeryczką, szczeka na spacerze, wyje w autobusie i samochodzie. Dzieci też psują, wyją, rozrabiają ale nikt się ich nie pozbywa :( Quote
Moriaaa Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Niewiasta_21 W niedziele jeszcze dzwoniłam do pani i pytałam jak sie myszka sprawuje. wszystko było w porzadku,w domu szalała,na spacerku spokojna jest,tylko posikuje w domu.Ale wszystko było oki.A dzisiaj taki telefon....masakra,poprostu masakra,brak mi słów. :placz::placz::placz: Quote
olgaj Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Myszenko szukaj domku, szukaj sunieczko. Halo cioteczki podnosimy. a moze cos sie zmienilo? :) Quote
Nanka Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 biedna Myszka :placz: moja babcia też wzięła sunię ze schronu (w styczniu), ona nadal załatwia się w domu, ale na to trzeba być przygotowanym! pies ze schronu to nie jest puchaty szczeniaczek! brak mi słów po prostu... a ta pani już przy adopcji mówiła, że raz miała psa, ale musiała wyjechać do Anglii czy gdzieś, i musiała go oddać do schronu, potem miała kota, ale znów coś jej nie pasowało, i też go do schronu oddała :angryy: Quote
mulinka Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 dziewczyny czy mam zmienić tytuł wątku, że zbieramy pieniądze na hotelik ? Quote
Niewiasta_21 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jesli moge prosic o pomoc finansowa to bardzo prosze....sama nie jestem w stanie pokryc 300 zł miesiecznie. Ale przedewszystkim prosze o domek tymczasowy dla myszki,ale taki az do znalezienia domku stałego,albo od razu domku na stałe. Sunia jest zbyt przerazona zeby ja tak przerzucac z domku do domku. Jestem załamana,peka mi serce...:-( :-( :-( Quote
nata od jadzi Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Myszka naprawdę potrzebuje pilnie domku,to już nie chodzi tylko o finanse i,że to kolejny nasz psiak w hoteliku,(chociaż nie wiem,jak uzbieramy co miesiąc 1200 zł) ale o to,że Myszka po raz kolejny została porzucona przez człowieka,nie dano jej szansy by nauczyła się mieszkać w domu,nie pozwolono,by poznała,co to spokój,bezpieczeństwo,została potraktowana jak przedmiot,nieudany zakup.Teraz sama nie wie,co z nią będzie,żyje w strachu i obawie przed każdym kolejnym dniem i tym,co się może wydarzyć. Quote
mulinka Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 a gdzie teraz jest Myszka ? dziewczyny jeśli trzeba będzie uaktualnić tytuł albo pierwszy post to piszcie proszę do mnie na pw, bo nie zawsze zaglądam na dogomanię Quote
ciapuś Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 napiszcie tekst to jutro zrobię Myszce ogłoszenia Quote
mulinka Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 a jaki nr konta mam podać, gdyby ktoś chciał wpłacić na hotelik dla Myszki ? Quote
Niewiasta_21 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT ul. Naruszewicza 15/179 93-161 ŁÓDŹ Konto Fundacji: Bank PKO BP 22 1020 3408 0000 4902 0174 2246 Z dopiskiem ze na Myszke. Quote
saskia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='Nanka']biedna Myszka :placz: moja babcia też wzięła sunię ze schronu (w styczniu), ona nadal załatwia się w domu, ale na to trzeba być przygotowanym! pies ze schronu to nie jest puchaty szczeniaczek! brak mi słów po prostu... a ta pani już przy adopcji mówiła, że raz miała psa, ale musiała wyjechać do Anglii czy gdzieś, i musiała go oddać do schronu, potem miała kota, ale znów coś jej nie pasowało, i też go do schronu oddała :angryy: i pomimo to dostała psa do adopcji? Przepraszam, ale to przeciez od początku było oczywiste co się stanie. Szkoda Myszki Quote
Niewiasta_21 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Tak,pani to mówiła,niestety,co mnie bardzo przestraszyło,ale potem jak zaczełam z nia rozmawiac to wydała mi sie oki,mówiła ze rozumie wszystkie problemy.Byłam juz taka zrozpaczona tym,ze nikt nie chciał Myszki na akcji,ze poprostu zatraciłam zdrowy rozsądek,emocje mi puściły i wierzyłam ze pokochaja Myszke równie mocno jak ja.Tak bardzo niechciałam zeby trafiła spowrotem do schronu. Pozatym i tak to nie ja decydowałam o wydaniu psa,ale az do wczoraj chodziło za mna to złe przeczucie. Przepraszam Myszko,ze tak cie skrzywdziłam. :-( Quote
saskia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Niewiasta, nie obwiniaj się- nie jestes w stanie wszystkiego przewidzieć. Pomyśl sobie, że jednak wyszło to Myszce na dobre- już nie jest w schronie:p Quote
Moriaaa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Niewiasta_21 napisał(a): Przepraszam Myszko,ze tak cie skrzywdziłam. :-( Ciotka do cholery co Ty piszesz!!!! Jak to skrzywdziłaś??? Tylko i wyłącznie dzięki Twojemu uporowi Myszka już nie siedzi w tym śmierdzącym boksie, tylko biega po podwórku i łazi do lasu na spacery!!! Ciotka, wiesz dobrze że to TYLKO dzięki Tobie. Przestań się teraz zadręczać, Mycha już NIGDY nie trafi do schronu..już jest WOLNA, teraz tylko jakiegoś super ludzia musimy jej znaleźć :) Quote
ewatonieja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 czy Myszka ma Allegro ,jakies ogłoszenia w necie?ja niestety moge tylko pomóc w ich zamieszczeniu :( :placz::placz::placz: trzeba dane tej Pani wpisać do jakiegos rejestru osób,które nie moga adoptowac psów ze schroniska!!!chyba na forum jest taki wątek? czy można jakoś zaradzic kolejnym nieszcześciom? Quote
Moriaaa Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Natalko na forum jest dziła czarne kwiatki..ale schronisko nie prowadzi Czarnej Listy, więc w tym wypadku nic nie możemy zrobić:( Quote
ewatonieja Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Myszka ma allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=182837340 Quote
Recommended Posts