DogAngel Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [IMG]http://img19.imageshack.us/img19/7425/vhqq.jpg[/IMG] Quote
from_wonderland Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 No, śliczny jest, gdzie ludzie mają oczy.. Quote
Lubaja Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 piękny i ma takie bystre oczka. Może go ktoś wypatrzy i zakocha się ..... Quote
Romka Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Lubaja,a i owszem,ktoś zakochał się:lol: SZUKAM OSOBY DO SPRAWDZENIA DOMKU W WARSZAWIE NA MOKOTOWIE!:lol: Quote
Lubaja Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Bardzo się cieszę, że ktoś się zakochał. Oby to były jego ludziki :lol: Quote
Marycha35 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Huraaaaa, oby to faktycznie ten domek był:):):) Quote
Romka Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Maryś zapowiada się naprawdę super!!!Dzwoniłam już do schroniska i poinformowałam,że Maciek ma szansę na domek.:lol: Quote
Marycha35 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Hurrra, ale się cieszę, Romeczko donoś co i jak:):):) Quote
from_wonderland Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 [quote name='Romka']Maryś zapowiada się naprawdę super!!!Dzwoniłam już do schroniska i poinformowałam,że Maciek ma szansę na domek.:lol:[/QUOTE] Ale wieści, wspaniale! Rudasek już tyle czeka, czas by był najwyższy na cudowny domek :razz: trzymam kciuki i czekam na wieści. Quote
Romka Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Dziewczyny podpowiedzcie do kogo napisać w sprawie wizyty.Napisałam do tanitki,może znacie kogoś jeszcze?Wizyta powinna odbyć się przed sobotą bo domek chce przyjechać po Maćka w sobotę.Dom w Warszawie z ogrodem.Maciek będzie mieszkał w dużej i ciepłej budzie na podwórku.Spacery z panem zapewnione. Quote
Marycha35 Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Pytajników na wątkach nastawiałam;) Czekamy:):):) Quote
Romka Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Dzięki Maryś :lol: już napisałam do malej_czarnej.Czekamy!:lol: Quote
mala_czarna Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Jestem :) Troszkę na PW Romka źle mi ulicę napisała, ale już znalazłam. Tylko, czy jesteście w 100% pewne, że Maciek nadaje się do budy? Czy państwo mówili coś o tym, że będzie miał też wstęp do domu? :) Quote
mala_czarna Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Aha, mogę podjechać w czwartek lub w piątek, ale byłabym tam dopiero około godziny 17, bo do 16 pracuję. Quote
Romka Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Bardzo się cieszę,że możesz mi pomóc. :lol: Już wysyłam namiary na domek na PW Póki co nic nie wspomnieli o możliwości wejścia do domu.Domek wydaje się bardzo fajny,więc może i do domu byłby wstęp.Napiszę na PW co interesuje mnie najbardziej.DZIĘKUJĘ!!!:lol: Quote
Marycha35 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 [quote name='mala_czarna']jestem :) troszkę na pw romka źle mi ulicę napisała, ale już znalazłam. Tylko, czy jesteście w 100% pewne, że maciek nadaje się do budy? Czy państwo mówili coś o tym, że będzie miał też wstęp do domu? :)[/quote] dziekujęmy za pomoc :):):):) Quote
mala_czarna Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Nie ma za co! ;) Na wizytę jestem umówiona w dniu jutrzejszym, na godzinę 17. Quote
mala_czarna Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Przepraszam, że dopiero dzisiaj piszę o wizycie :) Moim zdaniem dom będzie dobry. Oczywiście założenie od początku było takie, że pies będzie na zewnątrz, w budzie, i szczerze mówiąc to jechałam pełna obaw, ale już rozwiewam wszelkie wątpliwości. Przyszli państwo mieszkają w domu jednorodzinnym, mają duży ogród, i właśnie tam stoi duuuża buda, i wybieg dla psa. Państwo byli kiedyś hodowcami rottków, mają pojęcie o psach, nie jest to więc jakiś chwilowy kaprys. Pies miałby naprawdę spory teren do biegania, naszykowaną już słomę, karmiony będzie acaną. W domu mieszka golden, ale jest psem spokojnym, ułożonym. Okolica jest fajna, owszem, w bliskim sąsiedztwie są domy jednorodzinne, ale posesje są dobrze ogrodzone, i nie ma możliwości żeby pies przeskoczył. To są szalenie mili, starsi ludzie, podczas rozmowy wielokrotnie pytałam, czy w 100% są zdecydowani na adopcję psa, bo gdyby chcieli go "zwrócić" do schroniska po jakimś czasie to byłaby to dla niego olbrzymia trauma i szok. Nie wiem, jak macie jakieś jeszcze pytania to piszcie, bo może coś mi umknęło :) Quote
Marycha35 Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Dziękujemy serdecznie za info:):):) Brzmi bardzo fajnie, myślę, że przy założeniu, że wizyty poadopcyjne będą robione można świętować:):):) Maciuś wreszcie pobryka, domek swój będzie miał:) I kolegę goldzia! huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:) Quote
Jara Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Fajne wieści czyli miałby jechać już dziś po nowe, lepsze życie? Quote
Recommended Posts