Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Romka']Maryś zapowiada się naprawdę super!!!Dzwoniłam już do schroniska i poinformowałam,że Maciek ma szansę na domek.:lol:[/QUOTE]

Ale wieści, wspaniale! Rudasek już tyle czeka, czas by był najwyższy na cudowny domek :razz: trzymam kciuki i czekam na wieści.

Posted

Dziewczyny podpowiedzcie do kogo napisać w sprawie wizyty.Napisałam do tanitki,może znacie kogoś jeszcze?Wizyta powinna odbyć się przed sobotą bo domek chce przyjechać po Maćka w sobotę.Dom w Warszawie z ogrodem.Maciek będzie mieszkał w dużej i ciepłej budzie na podwórku.Spacery z panem zapewnione.

Posted

Jestem :)
Troszkę na PW Romka źle mi ulicę napisała, ale już znalazłam.
Tylko, czy jesteście w 100% pewne, że Maciek nadaje się do budy? Czy państwo mówili coś o tym, że będzie miał też wstęp do domu? :)

Posted

Bardzo się cieszę,że możesz mi pomóc. :lol: Już wysyłam namiary na domek na PW
Póki co nic nie wspomnieli o możliwości wejścia do domu.Domek wydaje się bardzo fajny,więc może i do domu byłby wstęp.Napiszę na PW co interesuje mnie najbardziej.DZIĘKUJĘ!!!:lol:

Posted

[quote name='mala_czarna']jestem :)
troszkę na pw romka źle mi ulicę napisała, ale już znalazłam.
Tylko, czy jesteście w 100% pewne, że maciek nadaje się do budy? Czy państwo mówili coś o tym, że będzie miał też wstęp do domu? :)[/quote] dziekujęmy za pomoc :):):):)

Posted

Przepraszam, że dopiero dzisiaj piszę o wizycie :) Moim zdaniem dom będzie dobry. Oczywiście założenie od początku było takie, że pies będzie na zewnątrz, w budzie, i szczerze mówiąc to jechałam pełna obaw, ale już rozwiewam wszelkie wątpliwości. Przyszli państwo mieszkają w domu jednorodzinnym, mają duży ogród, i właśnie tam stoi duuuża buda, i wybieg dla psa. Państwo byli kiedyś hodowcami rottków, mają pojęcie o psach, nie jest to więc jakiś chwilowy kaprys. Pies miałby naprawdę spory teren do biegania, naszykowaną już słomę, karmiony będzie acaną. W domu mieszka golden, ale jest psem spokojnym, ułożonym. Okolica jest fajna, owszem, w bliskim sąsiedztwie są domy jednorodzinne, ale posesje są dobrze ogrodzone, i nie ma możliwości żeby pies przeskoczył. To są szalenie mili, starsi ludzie, podczas rozmowy wielokrotnie pytałam, czy w 100% są zdecydowani na adopcję psa, bo gdyby chcieli go "zwrócić" do schroniska po jakimś czasie to byłaby to dla niego olbrzymia trauma i szok.

Nie wiem, jak macie jakieś jeszcze pytania to piszcie, bo może coś mi umknęło :)

Posted

Dziękujemy serdecznie za info:):):) Brzmi bardzo fajnie, myślę, że przy założeniu, że wizyty poadopcyjne będą robione można świętować:):):) Maciuś wreszcie pobryka, domek swój będzie miał:) I kolegę goldzia! huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)