Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ oczywiście, że Pan Sławek może licytować... :lol:
Ja mam tam wpisny taki tekst, że zastrzegamy sobie prawo do wyboru odpowiedniego opiekuna dla Holy, więc go sobie wybierzemy od razu jak zalicytuje :evil_lol:

Posted

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Holy pojechala do domku hura:loveu: :loveu: :loveu:
Fantastyczni ludzie ja zabrali. Widac ze sie troszcza o zwierzeta. Przyjechali cala rodzinka. Holy im sie bardzo spodobala. Mozemy wszystkie spac spokonie :lol: :lol:

Posted

Dzwonił do mnie pan Sławek,że dojechali szczęśliwie:)Wszystko dobrze-tylko koty się troche przeraziły:)Holy biega sobie po domku i jest szczęśliwa:)A oto parę fotek z podróży i nowego domku:)......na tej i na nastepnej stronie!!!

Posted

No pewnie, że bedzie miała fajnie:):):):):):):):):))
Witam :)
z tej strony Sławek ten nowy od Holly:)
poogladałem sobie forum i postanowilem zalogować sie na dobre na dogomanii. Jestem artmusic
Cops mi nie wyswietla wszystkich zdjec Holly, które jej dzisiaj zrobiłem i wysłałem:( U mnie na forum widac tylko 2 z nich:(
nie potrafię si e tu zbytnio poruszać, wiec nie mogę nic z tym zrobic , a szkoda:(

Posted

Witamy na dogomanii:) a tak sie wyrzekkales ,ze nie bedziesz zagladal :)
U mnie tez widac tylko 2 zdjecia , ale bylo widac wiecej, wiec byc moze stalo sie cos na serwerze. Badzmy dobrej mysli i miejmy nadzieje , ze jutro bedzie widac wiecej .:cool3: :cool3:

Posted

Wujku artmusic, miejsce Holy na allegro zajęła od razu inna psinka... Nie skusi się Wujek?....:razz:
Ewentualnie może jakiś sąsiad....:razz:
Serdecznie zapraszamy...:evil_lol:

Posted

Widzę Yona ,że przystępujesz do ataku-nowy dogomaniak , to od razu trzeba psiakami zasypywać.....:evil_lol:
Witam serdecznie nowego właściciela Holy na wątku i dogomanii:loveu::loveu:
A ze zdjęciami nie wiem co jest:mad:....spróbuje jeszcze raz je potem wrzucić...