Ania+Milva i Ulver Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Jasna sprawa:) Yona , na prawde bardzo nam pomogłas-twoje ogłoszenia cuda zdziałały:) Quote
agusiazet Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 No i pięknie!!! Gratulacje za super szybką adopcję!!! Quote
dariaopole Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Naprawdę bardzo ale to bardzo się cieszę , a jak juz Holy bedzie w domku to z radości chyba pęknę !! Trzymam kciuki !!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Wczoraj-po tej wycieczce z Czarusia:)padłam juz o 21 spać....a tu jeszcze o 22.30 telefon-dzwonił pan Sławek-czy ma licytowac Holy na allegro-bo boi się czy na pewno jej nie stracą:) Tak samo państwo od Kruszynki sie pytali:) Quote
Yona Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ależ oczywiście, że Pan Sławek może licytować... :lol: Ja mam tam wpisny taki tekst, że zastrzegamy sobie prawo do wyboru odpowiedniego opiekuna dla Holy, więc go sobie wybierzemy od razu jak zalicytuje :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Jutro o 12-13 bedzie pan sławek z rodzina po Holy:) Juz nie moga sie doczekać:) Quote
dariaopole Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ja już nie moge sie doczekać zdjęć wesołej Holy z nowego kochającego domku !!:loveu: Quote
Iskra73 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 :razz: Ale jutro bede miala psow w domu :) # moje plus Baby i holy. O matko co to bedzie :cool3: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 O 9 jade po Holy do schronu. Oby tylko idiota jej nie wydał, a dzis dyzur ma ten co nakarmił Babe w dzień sterylki!!!!Więc wole byc juz rano...... Jejku te moje psiaki domowe to niedługo zapomna jak wyglądam:) Quote
Iskra73 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Holy pojechala do domku hura:loveu: :loveu: :loveu: Fantastyczni ludzie ja zabrali. Widac ze sie troszcza o zwierzeta. Przyjechali cala rodzinka. Holy im sie bardzo spodobala. Mozemy wszystkie spac spokonie :lol: :lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Dzwonił do mnie pan Sławek,że dojechali szczęśliwie:)Wszystko dobrze-tylko koty się troche przeraziły:)Holy biega sobie po domku i jest szczęśliwa:)A oto parę fotek z podróży i nowego domku:)......na tej i na nastepnej stronie!!! Quote
Iskra73 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ale super zjdecia. Bedzie miala bardzo fajnie :) Dzieci tez sie ciesza, tylko koty mniej zadowolone :) Quote
Yona Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 No to teraz z czystym sumieniem idę kasować ogłoszenia panienki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
dariaopole Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 bardzo sie ciesze ze ta śliczna suńka juz nie siedzi w schronie !!!:loveu: Quote
artmusic Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 No pewnie, że bedzie miała fajnie:):):):):):):):):)) Witam :) z tej strony Sławek ten nowy od Holly:) poogladałem sobie forum i postanowilem zalogować sie na dobre na dogomanii. Jestem artmusic Cops mi nie wyswietla wszystkich zdjec Holly, które jej dzisiaj zrobiłem i wysłałem:( U mnie na forum widac tylko 2 z nich:( nie potrafię si e tu zbytnio poruszać, wiec nie mogę nic z tym zrobic , a szkoda:( Quote
Iskra73 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witamy na dogomanii:) a tak sie wyrzekkales ,ze nie bedziesz zagladal :) U mnie tez widac tylko 2 zdjecia , ale bylo widac wiecej, wiec byc moze stalo sie cos na serwerze. Badzmy dobrej mysli i miejmy nadzieje , ze jutro bedzie widac wiecej .:cool3: :cool3: Quote
Yona Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Wujku artmusic, miejsce Holy na allegro zajęła od razu inna psinka... Nie skusi się Wujek?....:razz: Ewentualnie może jakiś sąsiad....:razz: Serdecznie zapraszamy...:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Widzę Yona ,że przystępujesz do ataku-nowy dogomaniak , to od razu trzeba psiakami zasypywać.....:evil_lol: Witam serdecznie nowego właściciela Holy na wątku i dogomanii:loveu::loveu: A ze zdjęciami nie wiem co jest:mad:....spróbuje jeszcze raz je potem wrzucić... Quote
dariaopole Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Sliczna Holy w nowym domku :multi::multi::multi: buziaki dla niej i jej nowej rodzinki !! zapraszam na bazarek dla Czarusi : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5036137#post5036137 Quote
Recommended Posts