Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciociu Ania+Milva i Ulver, czy można dostać większy format zdjęć?
Nie jestem asem w tych sprawach, ale chyba one trochę za małe, bo nie można na allegro obejrzeć ich w większym formacie...

Posted

Yona super:)
hesia przeczytalam dzieki serdeczne:loveu: , serduszek mamy jeszcze 1 (oprocz tych , ktore Wam wysylam ) Wysle w poniedzialek . Hesia prosze o adres
caluje Was wszystkie i ide cos w domu porobic bo dzis caly dzien nad psiakami spedzilam

Posted

No, no Ania znowu odkryła śliczną psią panienkę w potrzebie. Też się mogę symbolicznie dołożyć do sterylki Holy - 20 zł, bo teraz jestem na etapie pomagania Czarusi i więcej kasy brak, ale wierzę, że tej ślicznej się uda!!!

Posted

Nie ma skarpety-pieniążki już-mamy 200zł razem i mam nadzieje ubłagac weta aby zrobił za to dwie sterylki-Holy i amstaffki Babe, no może cos sie troche dołozy , ale to zobaczymy.
Agusia trzymaj kase dla Czarki bardzo cie prosze , bo jej sterylke tez trzeba zrobic u Dagi.
Dziekuje Wam za pomoc!!!!!!!!!!:):)

Posted

Zrobię Babe allegro i inne ogłoszenia, tylko muszę przeczytać jej wątek (dlaczego hopacze nie kasują nigdy swojego hopania...:mad:)k, baaardzo długi...